Euro24 – Luottoa ilman luottokorttia yli 21-vuotiaille

0
Euro24 – Luottoa ilman luottokorttia yli 21-vuotiaille
  • Nosta juuri sen verran kuin tarvitset
  • Ei kuukausi- tai vuosimaksuja
  • Luottopäätös nopeasti
  • Joustava takaisinmaksu

Euro24 on joustava luottoratkaisu netissä niihin tilanteisiin, joissa haluaa saada luottoa ilman luottokorttia. Euro24 joustoluotto auttaa niissä arjen menoissa ja isommissa hankinnoissa, joita varten tarvitsee hieman lisäbudjettia käyttöönsä. Luotolla ei myöskään ole kiinteitä vuosimaksuja, laskutuslisää tai muita piilotettuja kuluja. Asiakkaat voivat hakea esimerkiksi täyttä 2000 euron luottorajaa ja nostaa sen joko kokonaisena yhdellä kerralla tai useassa, pienemmässä erässä. Pienin mahdollinen luotto jota Euro24 myöntää on 10 euroa. Lainaa käytetään kuin luottokorttia ilman luottokorttia.

Käyttämättömästä luotosta asiakas ei maksa lainkaan. Tämä tarkoittaa siis käytännössä sitä että asiakas maksaa kuluja ainoastaan nostamansa lainasumman perusteella vaikka olisikin alun perin hakenut korkeampaa summaa. Kunhan sinulle on ensin myönnetty luottoa, voit alkaa nostaa haluamiasi summia pankkitilille. Rahat siirtyvät usein minuuteissa tilille eikä rahojen siirtymistä yleensä tarvitse odotella useiden pankkipäivien ajan. Luottohakemuksen jättäminen on asiakkaalle täysin maksutonta riippumatta luottopäätöksestä.

Mitä luotto maksaa

Kyseisen luoton hakemuksen jättäminen on ilmaista. Luottoon ei sisälly kuukausi- tai vuosimaksuja lainkaan. Ensimmäistä kertaa luottoa hakevat saavat 500 euroon asti nostokulutonta luottoa käyttämällä kampanjakoodia TALVI16. Ensilainatarjouksen jälkeen nostoprovisio on 14,9%. Luottotilin kuukausikorko on 9,9%. Luoton nimelliskorko on 118,8%. Kulut sisältävä luoton todellinen vuosikorko on esimerkiksi 2000 euron luotolle 8 kuukauden maksuajalla 210,44%. Luoton voi siis saada ilman luottokorttia.

Kuka voi saada Euro24 -lainaa

Luoton saamiseen on olemassa muutamia ehtoja joiden täyttyessä asiakas voi saada luottoa helposti. Ensinnäkin Euro24 luoton ikäraja on 21 vuotta eli tätä nuoremmat eivät vielä voi saada luottoa tältä yhtiöltä. Tämän lisäksi lainan hakijoiden luottotiedot tarkistetaan. Mikäli asiakas on aiemminkin hoitanut laina-asiansa hyvin, eikä luottorekisterissä ole merkintöjä, asiakkaalla ei ole esteitä luoton saamiseen. Asiakkaalta edellytetään myös säännöllisiä tuloja, kuten palkkaa tai eläkettä.

Miten luottoa nostetaan

Noston asiakas voi tehdä kolmella tapaa. Tätä luottoa nostetaan ilman luottokorttia. Kunhan asiakas on ensin saanut myönteisen luottopäätöksen, asiakas voi tehdä nostoja joko Euro24-Onlinen kautta, Euro24 –mobiilisovelluksella tai niin halutessaan myös tekstiviestillä. Tekstiviestillä luottoa voi nostaa näin: lähetä EURO LAINASUMMA Pin-koodi numeroon 16350. Eli esimerkiksi näin: EURO 500 1234. Euro24-Online on luoton antajan verkkosivuilta löytyvä palvelu jonne lainan hakija saa automaattisesti asiakastilin. Asiakastilille kirjauduttuaan asiakas voi tarkastella luottonsa tietoja tai käydä nopeasti nostamassa lisää lainaa pankkitililleen. Mobiilisovellus on myös erittäin kätevä tapa nostaa lisää rahaa. Suosittelemme siis lataamaan Euro24 sovelluksen sovelluskaupastasi. Sovellus on tarjolla sekä iPhonelle että Android –käyttöjärjestelmälle.

Euro24 takaisinmaksu

Euro24 –luottoa maksetaan takaisin kuukausittaisissa lyhennyserissä. Takaisinmaksun ajan voi sopia 3 – 35 kuukauden välille. Uusille asiakkaille suunnattu tarjous takaa täysin nostokuluttoman ensimmäisen noston. Jos olet uusi asiakas ja haet Euro24 –lainaa, saat 500 euron arvoisen nostokuluttoman ensinoston automaattisesti hyväksytyn luottohakemuksesi yhteydessä. Kampanjan hyödyntääksesi syötä kenttään kampanjakoodi TALVI16. Luottopäätös myönnetään muutamassa minuutissa, jonka jälkeen pääset siirtämään lainaa pankkitilillesi. Takaisinmaksu on ehdoiltaan joustavaa. Minimivähennysmäärä on kuukausittain vähintään 20% avoimesta lainapääomasta.

Asiakaspalvelu

Euro24 asiakaspalvelu palvelee asiakkaitaan suomeksi viikon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Voit siis ottaa Euro24 asiakaspalveluun yhteyttä milloin sinulle itsellesi parhaiten sopii. Luottohakemuksia otetaan vastaan 24h vuorokaudessa. Mikäli haluat keskustella asiakaspalvelun kanssa sähköpostitse, asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin maanantaista perjantaihin klo 8 – 22 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin klo 10 – 22. Lisäksi jos sinulle on mieleisempää keskustella asiakaspalvelun kanssa chatin avulla, chat –ikkuna aukeaa automaattisesti sivun alareunaan vieraillessasi osoitteessa euro24.fi.

PROS
  • Nosta juuri sen verran kuin tarvitset
  • Ei kuukausi- tai vuosimaksuja
  • Luottopäätös nopeasti
  • Joustava takaisinmaksu
CONS
  • Ei yli 2000€ luottoa
  • Korkea korkoprosentti
User Rating: Be the first one!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply