Pikavipit vertailussa – katso edullisin vippi tästä

Koska pikavipin vertaileminen voi olla hyvin työlästä lukuisten markkinoilla olevien lainayritysten vuoksi, tämä sivusto on oivallinen apuväline itselle sopivimman pikavipin etsimiseen. Emme ole kytköksissä suoraan mihinkään luottoyhtiöön tai markkinoi jonkin tietyn yrityksen pikalainoja.

Palvelu LainasummaMaksu yht.MaksueräMaksuaika
300 – Lainara

300€

348
29 €/kk
1 vuotta
2 300 – Ainalaina

300€

353
44 €/kk
1 vuotta
3 300 – Credit24

300€

372
31 €/kk
1 vuotta
4 300 – Lainara

300€

384
16 €/kk
2 vuotta
5 300 – Laina.fi

300€

423
35 €/kk
1 vuotta
6 300 – Eurolimiitti

300€

429
36 €/kk
1 vuotta
7 300 – Creditstar

300€

446
37 €/kk
1 vuotta
8 300 – Credit24

300€

446
19 €/kk
2 vuotta
9 300 – Risicum

300€

463
39 €/kk
1 vuotta
10 300 – NordCREDIT

300€

486
41 €/kk
1 vuotta

Lainaa 100€ - 50 000€

Lainasumma:  
Laina-aika:  

Rahani.fi:n tarjoama tieto on tuoretta ja puolueetonta

Puolueeton toiminta vaatii jatkuvaa ajan hermolla pysymistä ja siksi pikavipit – niiden tiedot, hinnat ja ehdot – ovat jatkuvan tarkkailun ja viikoittaisen päivityksen kohteena.

Koska annettu tieto on ajantasaista, kannattaa tätä vertailua käyttää ennen lainan hakemista. Et myöskään joudu tyytymään pelkkään vertailuun. Voit tutustua lainanantajien esittelyihin tai sitten lukea muiden pikavippejä ottaneiden kokemuksia. Nämä kaikki yhdessä auttavat parhaan pikalainan löytämisessä.

Pikavippivertailun tekeminen on helppoa

Vipit saat vertailtua helposti. Valitse ensin haluamasi lainasumma, sitten haluttu takaisinmaksuaika. Sen jälkeen näet hintajärjestyksessä, pienimmästä kokonaissummasta alkaen mistä saat edulliset pikavipit. Halutessasi voit tehdä uuden haun eri laina-ajalla tai summalla. Kolme askelta turvalliseen lainanhakuun ovat; valitse summa ja aika, katso edullisin vippi ja kolmas – ota lainaa!

Pikavippien kulut & perintäkulut

  1. 50 euron pikavippi voi tuoda jopa 190 euroa erilaisia perintäkuluja
  2. 250€ tai sitä pienempi vippi saa tuoda enintään 190€ kuluja
  3. Yli 250€ pikavipistä voi vippiyritys veloittaa enintään 220€ perintäkuluja

Pikavippien vertailussa mukana yritykset, jotka on hyväksytty Etelä-Suomen lääninhallituksen ylläpitämään luotonantajarekisteriin. Vertaa halvin pikavippi oheisen taulukon tiedoilla.

Tiesitkö tämän pikalainoista?

Tiesitkö tämän pikalainoista?

Pikalaina on nykyajan vekseli - Ihmisillä on aina ollut tarvetta lyhytaikaiselle pienelle rahalainalle. Ennen vippiä haettiin pankeista vekseleiden muodossa, mutta nykyajan ...

READ MORE +
0
Pikalaina ilman kuluja

Pikalaina ilman kuluja

Pikalainoja sanotaan monesti kalliiksi juuri niistä aiheutuvien kulujen vuoksi. Miltä tuntuisi kuitenkin saada pikalainaa ilman mitään muita kuluja?

READ MORE +
0
Pikavippi ilman puhelinta – mistä haen?

Pikavippi ilman puhelinta – mistä haen?

Tänä päivänä pikivippi on kaikille tuttu asia ainakin käsitteenä. Iso osa suomalaisista on kokeillutkin pikavippiä ja ihastunut sen helppouteen, sillä lyhyt tekstiviesti omalla ...

READ MORE +
0
Show next

Pikavipillä tarkoitetaan yleensä pientä ja lyhytaikaista kulutusluottoa jonka hakemiseen ei tarvita vakuuksia. Pikavippi tunnetaan myös nimillä pikalaina, pikaluotto sekä pienlaina. Myös palkkapäivälaina on termi joka viittaa pikavippeihin. Yhteistä näille pienille lainoille on se, että niitä haetaan eri lainan antajien verkkosivujen kautta. Usein pienlainoja vertaillaan sivustojen kautta joilta löytyy useita eri lainan tarjoajia. Nämä pienet lainat myönnetään yleensä erittäin nopeasti hakemuksen jättämisen jälkeen – parhaimmillaan jopa minuuteissa. Kunhan lainan hakija on hoitanut raha-asiansa vastuullisesti aiemmin, rahat voivat siirtyä tilille melkein saman tien hakemuksen hyväksymisestä.

Lainan koko ja käyttötarkoitus

Suomessa tyypillinen pienlaina on viime aikoina ollut noin 300 euroa ja laina on yleensä maksettu takaisin noin kolmen kuukauden kuluessa. Lainaa haetaan yleensä esimerkiksi kodin hankintoihin kuten huonekaluihin ja kodinkoneisiin. Lisäksi remontteja rahoitetaan toisinaan pikavipeillä. Pienlainoja käytetään toisinaan myös matkakuluihin ja lomamatkojen varaamiseen. Osa lainoista käytetään myös arkipäivän elämiseen silloin, kun yllättävät kulut, kuten eläinlääkärilaskut tai auton huoltotarve yllättävät.

Pikavippi – kuka sen voi saada

Pikavipin voi saada kunhan täyttää lainan myöntävän yrityksen kriteerit. Koska jokaisen yrityksen käytännöt vaihtelevat, kannattaa tarkistaa vielä usein kysytyt kysymykset lainayhtiön verkkosivuilla. Yritykset edellyttävät asiakkaalta luotettavaa tunnistautumista, joten sinulla tulee olla voimassaolevat verkkopankkitunnukset. On tärkeää että olet hoitanut lainojesi takaisinmaksun aiemmin ajallaan eikä luottotiedoistasi saa löytyä merkintää. Lisäksi vakituisen osoitteesi pitää olla Suomessa. Välillä pikavipeille asetetaan ikäraja, joka saattaa olla esimerkiksi 18 vuotta täyttäneet mutta alle 65-vuotiaat.

Milloin pikavippiä haetaan ja milloin sitä voi saada

Pikavippihakemuksen voi käydä täyttämässä netissä mihin kellonaikaan tahansa. Lain mukaan lainoja ei voida kuitenkaan myöntää tai rahoja siirtää yöllä, joten myöhään lähetetyt hakemukset käsitellään seuraavana aamuna.

Mistä saa pikavippejä?

Pikavippejä kannattaa vertailla verkossa ennen kuin sitoudut lainan ehtoihin. On järkevää varmistua että saat parhaan mahdollisen diilin hyvillä ja joustavilla takaisinmaksuehdoilla. Tältä sivustolta löydät runsaasti hyviksi toteamiamme lainayhtiöitä joista voit hakea pienlainaa.

Miten pikavippiä haetaan?

Kun olet valinnut sopivan lainan itsellesi, lainahakemuksen täyttäminen verkossa on erittäin helppoa. Kirjaudu kyseisen yrityksen järjestelmään sisään pankkitunnuksillasi ja täytä muutama kysymys henkilötietoihisi sekä osoitetietoihisi liittyen. Kaavakkeessa kysytään myös tulojasi ja työllisyystilannettasi. Jotkut lainayritykset pyytävät sinua lähettämään kopion esimerkiksi palkkakuitistasi tai eläketodistuksestasi. Kun lainahakemuksesi on käsitelty, rahat on nostettavissa yleensä saman tien. Joidenkin pankkien yhteydet tosin ovat hitaampia, ja saattavat vaatia 1 – 2 pankkipäivää. Jos olet ottanut luoton josta voit nostaa pienempiä eriä kerrallaan ja maksaa korkoja vain nostamastasi osasta, voit jatkossa tehdä nostoja tekstiviestillä. Siinä tapauksessa sinulle lähetetään henkilökohtainen PIN-koodi.

Pikavipin takaisinmaksu

Pikavippi maksetaan yleensä takaisin tasaerissä kuukausittain. Mikäli edelliseltä laskutuskuukaudelta on kertynyt palveluhinnaston mukaisia lisäkuluja, ne lisätään saldoosi automaattisesti. Monet lainayhtiöt tarjoavat maksuvapaita kuukausia. Käytännössä tämä tarkoittaa että jos otat yhteyttä asiakaspalveluun ennen eräpäivää, sinun on mahdollista jättää sen kuun laskun maksaminen myöhemmälle. Maksuvapaasta kuukaudesta saatetaan veloittaa palveluhinnaston mukainen maksu.