Top 5 paikkaa saada autorahoitus – kilpailuttamalla edullisinta lainaa autoon

Uudemman auton hankkiminen on monen unelma, mutta pankkilainan saaminen on vaikeaa tai jopa mahdotonta. Onneksi auton hankkimisen ei silti tarvitse olla mahdotonta, koska autorahoituksen saaminen netistäkin on helppoa ja autoliikkeissäkin rahoitusyritysten tarjonta on laajaa. Monessa tapauksessa ostettava auto toimii myös lainan vakuutena. Tässä on viisi oivallista paikkaa saada autorahoitus hankittavalle autolle.

uusi autoTässä autorahoituksen top 5 -listassa on tarkoitus esitellä erilaisia autorahoituksia ja autolainoja. Autorahoituksissa auto ostetaan osamaksulla rahoitusyrityksen ollessa auton omistajana siihen saakka kunnes kaikki erät on maksettu. Autolaina on monesti joustavampi, mutta kalliimpi vaihtoehto. Siinä kuluttaja ottaa vakuudettoman lainan haluamastaan paikasta ja ostaa niillä rahoilla auton. Leasing -sopimuksista ei tässä kohtaa ole vertailua.

Autorahoitus toimii yleensä kulutusluoton tavoin, mutta autorahoitus hankitaan pelkästään autoa varten. Tämä on hyvä vaihtoehto monille, koska hankittavaa autoa voi käyttää rahoituksen vakuutena eikä mitään takaajia tarvitse lähteä etsimään. Samalla korkoa saadaan hieman pienemmäksi, ja maksuvaikeustilanteessa vain auto on luoton panttina.

1. Omalaina

Omalainalla on useitakin vaihtoehtoja auton hankinnan rahoittamiseen, sillä se on rahoitusten välittäjä. Saat yhdellä hakemuksella monta eri rahoitustarjousta. Sopivan auton löytyessä on luottopäätöksen saaminen hyvin nopeaa, sillä sen saa jopa minuuttien kuluessa. Luottopäätöksen voi hankkia myös ennakkoon, jolloin voimassa oleva luottopäätös antaa vapautta sopivan auton etsimiseen. Luottoa voidaan hakea netin kautta.

Rahoitukseen liittyvät kulut riippuvat rahoitussummasta ja luottoajasta.

Lisätietoa osoitteesta www.omalaina.fi.

2. Lainaamo

Lainaamo myöntää osamaksurahoituksen niin uusiin kuin käytettyihinkin autoihin. Tässä osamaksurahoituksessa hankittava ajoneuvo ei toimi luoton vakuutena, sillä kyseessä on täysin vakuudeton laina. Käsirahaa kannattaisi olla 20-30 % hinnasta jotta vältät talousongelmat, mutta välttämätöntä se ei ole. Lainaa voit hakea näppärästi internetissä. Koska tämä rahoitus ei ole kytköksissä autoon, joudut määrittelemään auton arvon itse. Se kannattaa tehdä huolellisesti. Rahoituksen kulut määrittyvät luottosumman ja -ajan mukaan.

Lisätietoa osoitteesta www.lainaamo.fi.

3. Zmarta

Zmarta on erikoistunut rahoittamaan muun muassa käytettyjen autojen hankintaa, jolloin rahoituskelpoisia ajoneuvoja ovat kaikki autot, myös 10 vuotta vanhat ja sitä vanhemmat autot. Zmartalla autoa hankittaessa saat rahat heti itsellesi ja voit maksaa myyjälle saman tien. Luottoa voidaan hakea netin kautta.

Zmartan kautta luottopäätöksen saaminen on helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Se on mahdollista saada myös mihin kellon aikaan tahansa, koska palvelu on avoinna 24/7. Rahoitukseen liittyvät kulut riippuvat rahoituksen kokonaissumman suuruudesta ja sovitusta luottoajasta.

Lisätietoa saa osoitteesta www.zmarta.fi

4. Santander

Myöskään Santanderin autorahoitusta ei voi hakea netin kautta, mutta sen saaminen on joustavaa ja helppoa hyvin monessa autoliikkeessä. Myyjä nimittäin hoitaa luoton hakemisen ja kaikki siihen liittyvät asiat. Santanderin autorahoituksessa on myös kyse osamaksurahoituksesta, ja hankittava ajoneuvo toimii lainan vakuutena. Käsirahaa vaaditaan 20-30 %, ja myös liikenne- ja kaskovakuutukset täytyy laittaa voimaan heti, kun auto on hankittu. Autorahoituksen kulut riippuvat luottosummasta ja -ajasta.

Lisätietoa osoitteesta www.santander.fi.

5. Delta Rahoitus

Delta rahoituksella voi hankkia niin käytetyn kuin uudenkin auton. Ostettava auto toimii luoton vakuutena ja luottopäätöksen saa välittömästi. Ostajan ei yleensä tarvitse sijoittaa käsirhaa ostettavaan autoon, koska vanha auto huomioidaan vaihdossa sellaiseksi. Jos vaihtoautoa ei kuitenkaan ole, täytyy käsirahaa olla noin 20 % ostettavan auton hinnasta. Delta Rahoituksen kautta auton vaihtaminen onnistuu myös silloin, kun vanhan auton rahoituksen takaisinmaksu on vielä kesken, koska Delta Rahoitus hoitaa sopimuksen mukaan myös sen vanhan luoton, ja tämä huomioidaan Deltan kanssa tehtävässä luottosopimuksessa.

Delta Rahoituksen nettisivuilla on mahdollista tehdä laskelmia tarvittavan luoton suuruudesta ja auton arvosta, mutta itse rahoitusta täytyy kyllä hakea Delta autoliikkeistä, koska netin kautta sitä ei pysty tekemään.

Lisätietoa osoitteesta www.delta.fi.

Jos aikomuksena on hankkia auto rahoituksella, eikä artikkelissa esitellyt yritykset miellytä, kannattaa vertailla autorahoitus etusivun rahoituslaskurilla.

+ 1 ekstra: Svea Rahoitus

Svea Rahoitus on erikoistunut rahoittamaan nimenomaan käytettyjen autojen hankintaa, jolloin rahoituskelpoisia ajoneuvoja ovat kaikki 10 vuotta vanhat ja sitä vanhemmat autot. Svea Rahoituksella autoa hankittaessa myyjä saa rahat heti itselleen ja autoa ostava jää luottosuhteeseen Svea Rahoituksen kanssa. Luottoa voidaan hakea netin kautta.

Svea Rahoitukselta luottopäätöksen saaminen on helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Se on mahdollista saada myös mihin kellon aikaan tahansa, koska Auto-Online on avoinna 24/7. Rahoitukseen liittyvät kulut riippuvat rahoituksen kokonaissumman suuruudesta ja sovitusta luottoajasta.

Lisätietoa saa osoitteesta www.svea.fi.

Tags:

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti