Ainalaina.fi pikalaina 50 – 2000€, ikäraja 21v

0
Ainalaina.fi pikalaina 50 – 2000€, ikäraja 21v
7.5 Yhteispisteet
 • Pitkään toiminut vakavarainen yhtiö
 • Asiakaspalvelu puhelimitse joka päivä
 • Yksinkertainen ja helppo hakemus
 • Ei takaajia tai vakuuksia
 • Joustava lainalimiitti 2000€ asti

Pikaluottoja aina, kun tarvitset

Ainalaina on pikavippi verkossa. Pikavippi tarkoittaa lainaa jota on mahdollista saada ilman vakuuksia kunhan täyttää lainan ehdot. Ainalaina on kotimainen yritys joka on toiminut jo vuodesta 2006 lähtien. Nostat siis lainaa täysin kotimaiselta yritykseltä.

Ainalainan ehdoton valttikortti on tehokas ja ystävällinen asiakaspalvelu joka toimii vuorokauden ympäri jokaisena vuoden päivänä eli apua on tarjolla aina sitä tarvitessa. Tässä artikkelissa kerromme enemmän Ainalainasta, miten pikavippiä haetaan, kuka lainaa voi hakea, kenelle pikavippiä myönnetään ja miten lainaa haetaan. Lisäksi kerromme myös lainan takaisinmaksuajoista ja kustannuksista, kuten korosta ja todellisesta vuosikorosta.

Kuinka paljon Ainalainaa voi saada ja mitä kustannuksia pikavipistä kertyy

Ainalaina on monipuolinen pikavippi sekä niille asiakkaille jotka tarvitsevat vain pienen lainan ja ovat valmiita maksamaan sen nopeasti takaisin, kuin myös niille asiakkaille jotka tarvitsevat suuremman summan kerralla ja haluavat siksi säätää maksuaikaa pidemmäksi. Tämä monipuolinen laina mahdollistaa sekä 50 euron pikavipin että kertanoston aina 2000 euroon saakka. Seuraavaksi kerromme lisää Ainalaina –pikavipin kustannuksista.

Lainan nostopalkkio on 13% lainan pääomasta ja vuosikorko on 102%. Käytännössä tämä tarkoittaa että jos asiakas esimerkiksi nostaa vaikka 1000 euroa kerralla, todellinen ja täysin kulut huomioiva vuosikorko on 394,88%. Esimerkin mukainen laina maksettaisiin tässä tapauksessa kahdessa erässä takaisin.

Miten haen Ainalaina-lainaa?

Jotta voi hakea Ainalainan tarjoamaa pikavippiä, asiakkaan tulee ensin täyttää lainaehdot. Ainalainan ikäraja on 21 joten asiakkaan tulee olla täyttänyt 21 ennen hakemuksen Ainalainalle jättämistä. Asiakas saa itse päättää mihin lainansa käyttää – yleisimpiä isojen vippien käyttökohteita ovat esimerkiksi huonekaluostokset, remontointi, auton huolto tai lomamatkat.

Pienempiä lainasummia taas haetaan yleensä paikkaamaan pieniä kulutarpeita juuri ennen palkkapäivää. Pienten lainojen käyttökohteet voivat olla mitä vain ruokaostosten, viihdepalveluiden kuin pienten matkojenkin kuittaamiseen. Lainan hakijan tulee olla hoitanut raha-asiansa aiemmin huolellisesti niin että kyseisen henkilön luottotiedot ovat hyvässä kunnossa.

Miten pikavippiä haetaan?

Lainan hakeminen on yksinkertainen prosessi joka hoituu yleensä hyvi nopeasti sekä Ainalainan verkkosivun kautta tai mobiilissa. Ensin lainan hakija täyttää hakemukseen tietojaan, kuten nimensä, yhteystietonsa sekä sen kuinka paljon tienaa palkkatöissä tai saa eläkettä. Ainalainan järjestelmä pyytää asiakasta tunnistautumaan oman verkkopankkinsa tunnuksia käyttäen. Palvelu pyytää asiakasta lähettämään valokuvan palkkakuitistaan tai eläketodistuksestaan, jonka jälkeen Ainalainan tiimi käsittelee hakemuksen nopeasti.

Luottopäätöksen saatuaan asiakas voi valita haluaako nostaa lainaa erikokoisissa osissa vai kaiken kerrallaan. Asiakas maksaa joka kerralla vasta silloin kun nostaa hänelle myönnetyltä tililuotolta rahaa. Ainalainan verkkopalveluun rekisteröityminen on suositeltavaa sillä rekisteröidyttyään ja saatuaan myöntävän lainapäätöksen, asiakas voi nostaa jatkossa rahaa myös tekstiviestillä. Ainalainan hakeminen on nopea prosessi sillä rahat ovat lainapäätöksen jälkeen tilillä jopa kymmenessä minuutissa, joka on erinomaista etenkin silloin kun lainan tarve on hyvin nopea.

Ainalainan asiakaspalvelu

Siinä tapauksessa että lainahakemuksestasi jäi jotain kysyttävää, jos tarvitset vielä lisätietoja tai haluat neuvotella takaisinmaksuun liittyvistä asioista, voit olla yhteydessä asiakaspalveluun mihin aikaan tahansa vuorokauden ympäri. Tämä ei ole kovin yleistä ja siksi Ainalainan erinomainen palvelu ansaitseekin erityiskiitosta. Ainalainan asiakaspalvelu toimii vuoden jokaisena päivänä. Asiakaspalveluun voi soittaa numeroon 0600 30 17100. Puhelun hinta on 1,52 euroa minuutilta. Sähköposteihin vastataan arkipäivisin toimistoaikoina osoitteessa asiakaspalvelu@ainalaina.fi.

Ainalaina on Oy Netford Capital Ltd:n yksityishenkilöille tarjoama luottopalvelu jonka toimipiste sijaitsee Tampereella. Ainalainan pikavipit ovat tunnettuja ja hyväksi havaittuja. Onhan yritys tarjonnut pienlainoja yksityishenkilöille jo vuodesta 2006 lähtien.

7.5 Yhteispisteet
Pikavippi ilman turhia kysymyksiä

Ainalaina myöntää 50-2000 euron pikavippejä ilman takaajia ja vakuuksia. Rahan käyttötarkoitusta ei tarvitse selitellä, kunhan takaisinmaksun hoitaa ajallaan. Lainahakemuksia käsitellään kello 07-23 kaikkina viikonpäivinä ja luotto maksetaan hakijan tilille heti lainan vahvistuksen jälkeen. Uutta pikalainaa voi hakea, kun hakijan aikaisemmat lainat on maksettu takaisin kokonaisuudessaan.

Hyvää
 • Pitkään toiminut vakavarainen yhtiö
 • Asiakaspalvelu puhelimitse joka päivä
 • Yksinkertainen ja helppo hakemus
 • Ei takaajia tai vakuuksia
 • Joustava lainalimiitti 2000€ asti
Heikkoa
 • Maksullinen asiakaspalvelu
User Rating: Be the first one!

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

   Jätä kommentti

   This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.