Cashbuddy – Lainaa heti yli 20-vuotiaille ilman vakuuksia

-1
Cashbuddy – Lainaa heti yli 20-vuotiaille ilman vakuuksia
8 Yhteispisteet
 • Lainan saaminen on helppoa
 • Joustava takaisinmaksu
 • Myös suuret pikavipit 3000€ asti
 • Lainapäätöksen saa heti

Cashbuddy on verkossa toimiva rahoitusyritys jolta on mahdollista hakea lainaa heti ilman vakuuksia. Cashbuddyn palvelut ovat tarjolla normaaliin tapaan niin verkossa kuin mobiililaitteellakin surffatessa. Cashbuddy on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa ja vuosien saatossa heillä on ollut jo yli 100 000 tyytyväistä laina-asiakasta. Tämä tarkoittaa sitä että palvelu on varmasti ehditty suunnitella ja toteuttaa mahdollisimman asiakasystävälliseksi.

Koska yritys on tarjonnut asiakkailleen jo niin monta maksupäätöstä vuosien saatossa, palvelu on muovattu mahdollisimman nopeaksi prosessiksi. Lainapäätöksen saa Cashbuddylta saman tien, joka tarkoittaa että vaihtoehtoisia, pidempiä lainahakemuksia ei tarvitse täyttää oman pankkinsa kautta.

Seuraavaksi kerromme lisää Cashbuddyn eri lainatuotteista, niiden ehdoista, kuka lainaa voi saada, miten sitä haetaan ja miten ottaa yhteyttä Cashbuddyyn silloin kun tarvitsee tukea lainaa hakiessa tai vastauksia lainan takaisinmaksuun liittyvissä asioissa.

Lainaa heti 3000 euroon saakka

Cashbuddylta voi hakea lainaa heti aina 3000 euroon saakka, joka on suurin mahdollinen lainasumma tässä palvelussa. Lainan minimimäärä on 1000 euroa. Lainan voi maksaa joko kerralla pois kokonaisuudessaan tai jakaa maksuerät pienempiin osiin. Pisin laina-aika on jopa 60 kuukautta, jolloin etenkin pienten mutta myös täyden lainasumman kuukausierät pysyvät hallittavan pieninä.

Katsotaan mitä tämä tarkoittaa käytännössä. Esimerkiksi, jos asiakas nostaa lainaa 3000 euron edestä ja valitsee 60 kuukauden laina-ajan, tulee asiakkaan maksaa lainaa pois kuukausittain vähintään 102 euron edestä. Korko on tässä esimerkkitapauksessa 25%. Tilinhoitomaksua kertyy 9 euroa ja järjestelypalkkiota 299 euroa. Korko on 25%. Todellinen vuosikorko on siten yhteensä 37.9%. Lainan korko vaihtelee lainasummasta ja laina-ajasta riippuen 19.9% ja 24.9% välillä. Todellinen vuosikorko tarkoittaa sitä että korko sisältää myös järjestelypalkkion sekä tilinhoitomaksun. Todellinen vuosikorko vuorostaan vaihtelee 35.5% – 55.7% välillä.

Miten lainaa saa heti

Lainapäätöksen saaminen Cashbuddyn verkkosivujen kautta on erittäin nopea ja yksinkertainen prosessi. Tässä palvelussa erinomaista on se että laina-hakemus on suunniteltu erittäin tarkoin toimimaan puhelimessa saumattomasti. Alkuun asiakasta pyydetään täyttämään lainahakemus. Hakemuksessa kysytään perustietoja kuten asiakkaan nimeä, osoitetietoja, muita yhteystietoja sekä työllisyystilannetta kyseisellä hetkellä.

Cashbuddy noudattaa hyvän lainaetiikan perusteita jonka vuoksi lainaa myönnetään vain niille hakijoille joille lainan takaisinmaksu ei aiheuta päänvaivaa. Asiakkaan tulotilanne tarkistetaan kysymällä tulotositetta. Tähän tarkoitukseen sopii hyvin esimerkiksi palkkatodistus tai eläketodistus. Dokumenttia ei ole tarpeen skannata vaan riittää kun lähettää riittävän hyvälaatuisen, kännykällä otetun kuvan asiakaspalveluun. Asiakkaan tulee olla myös 20 vuotta täyttänyt, jotta lainan saamisen ehdot täyttyvät. On myös tärkeää että asiakas on hoitanut raha-asiansa aiemmin huolellisesti eikä luottotiedoista löydy merkintöjä.

Asiakaspalvelun yhteystiedot löytyvät alempaa tästä artikkelista. Kaavakkeen lähetettyään asiakas saa lainapäätöksen välittömästi Cashbuddylta. Rahat siirtyvät tilille välittömästi eikä asiakkaan enää tarvitse odottaa useampaa pankkipäivää varojen siirtymistä. Siitä hetkestä lähtien kun rahat ovat siirtyneet asiakkaan käyttöön, lainan takaisinmaksuaika lähtee käyntiin. Lainaa lyhennetään hakemuksessa määriteltyjen ehtojen mukaisesti kunnes se on kuitattu kokonaan pois.

Niin toivoessaan asiakas voi myös järjestää maksuvapaan kuukauden, jonka järjestämisestä veloitetaan 5€ palvelumaksu. Cashbuddyn maksuttomat palvelut sisältävät lainan ennenaikaisen poismaksun sekä verkkopalvelu OmaBuddyn.

Cashbuddy asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu palvelee asiakkaitaan suomen kielellä arkipäivisin maanantaista perjantaihin klo 09 – 12.30. Asiakaspalvelun numero on 010 802 252. Mikäli asiakas lähettää mieluummin sähköpostia Cashbuddyn asiakaspalveluun, osoite on asiakaspalvelu@cashbuddy.fi. Suurimman osan mieleen tulevista kysymyksistä saa kuitenkin hoidettua Cashbuddyn asiakkaille suunnatun verkkopalvelun, OmaBuddyn kautta. OmaBuddyyn voi kirjautua sisään Cashbuddyn etusivulta. Cashbuddyn postilokero sijaitsee Helsingissä osoitteessa Cashbuddy Oy, PL 32, 00101 Helsinki.

8 Yhteispisteet
Helppo pikavippi CashBuddyltä

Cashbuddy on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa ja vuosien saatossa heillä on ollut jo yli 100 000 tyytyväistä laina-asiakasta.

Hyvää
 • Lainan saaminen on helppoa
 • Joustava takaisinmaksu
 • Myös suuret pikavipit 3000€ asti
 • Lainapäätöksen saa heti
Heikkoa
 • Ei isoja kulutusluottoja
 • Ikäraja 20 vuotta
User Rating: Be the first one!

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

   Jätä kommentti

   This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.