Halpa pikavippi netissä – Credigo tarjoaa hintatakuun

0
Halpa pikavippi netissä – Credigo tarjoaa hintatakuun
7.5 Yhteispisteet
 • Poikkeuksellinen hintatakuu
 • Sopivan kokoiset lainasummat
 • Helppo lainanhaku, ei kysellä turhia
 • Ei piilokuluja

Miten paljon pikavippiä Credigolta voi saada

Credigon pikavipit ovat hyvin monipuolisia ja valikoimaa riittää lainasummien puolesta. Lainan minimisumma on 100 euroa ja enimmillään pikavippiä voi hakea jopa 2500 euroon asti. Lainan minimiaika on 6 kuukautta ja maksimissaan lainan takaisinmaksun voi sopia jopa 60 kuukauden pituiseksi.

Kuka voi hakea pikavippiä Credigolta

Credigon lainan antamiseen tarvittavat vaatimukset ovat melko lyhyet ja selkeät. Pikavipin hakijan tulee olla täyttänyt 20 vuotta. Tämän lisäksi myös luottotietojen tulee olla hyvässä kunnossa, eli asiakas on maksanut aiempia laskujaan ja lainojaan huolellisesti takaisin. Jotta hakija voidaan tunnistaa luotettavasti, hakijalla tulee olla henkilökohtaiset pankkitunnukset tai käytössä tulee olla pankin myöntämä mobiilivarmenne. Mikäli asiakkaalta puuttuu mahdollisuus tunnistautua pankin järjestelmän kautta, tulee tämän ottaa ensin yhteyttä pankkiinsa.

Miten pikavippiä haetaan

Credigo lainahakemus

Credigo pikavippiin vaadittava hakemus on verrattaen yksinkertainen.

Credigon kautta pikavipin hakeminen on äärettömän helppo ja yksinkertainen prosessi. Lainaa haetaan verkkosivustojen kautta tai mobiilin välityksellä. Credigo on nopea käsittelemään lainahakemukset ja päätöksen lainasta saakin yleensä miltei välittömästi. Maksu asiakkaan tilille tapahtuu 10 minuutin sisällä joten tämä on todellinen pikavippi sanan jokaisessa merkityksessä. Mitä Credigo sitten tekee eri tavalla kuin muut pikavipin tarjoajat? Credigolta lainaa hakiessaan asiakkaan ei tarvitse lähettää ylimääräisiä liitteitä. Tämä vaihe on yleensä asiakkaille se työläin kohta jonka ohittaminen on varmasti monen asiakkaan mieleen.

Pikavippiin ei tämän yrityksen kautta liity piilokuluja joten asiakas voi aina olla varma kaikista lainansa kustannuksista. Pikavipin kuukausikorko on 3,25% – 3,42% ja määräytyy lainan summan sekä sovitun takaisinmaksuajan pituudesta. Toinen Credigon positiivinen ominaisuus on lainavertailutaulukko joka löytyy verkkosivuston ensimmäiseltä sivulta. Tässä taulukossa Credigon lainan kokonaishintaa verrataan kahteen muuhun lainantarjoajan hintaan jotka ollaan poimittu kyseisten lainan tarjoajien omilta sivuilta viime aikoina.

Vertailussa Credigon hinta on erittäin kilpailukykyinen näihin toisiin pikavippifirmoihin verrattuna. Vertailemalla lainan todellista vuosikorkoa voi säästää useita satoja euroja vuodessa, joten vertailun tekeminen kannattaa aina ennen hakemuksen jättämistä.

Credigon erikoisuus – hintatakuu

Credigo on erinomainen palvelu myös siitä syystä että heillä jokaiselle asiakkaalle myönnetään automaattinen hintatakuu. Mitä tämä tarkoittaa sitten käytännössä? Hintatakuu tarkoittaa että jos löydät Suomen sisältä lainan halvemmalla kuin mitä Credigon lainasi kustannukset ovat, Credigo sitoutuu hyvittämään kyseisen erotuksen näiden kahden lainan välillä. Hintatakuuta koskee 30 päivän määräaika jonka sisällä Credigo antaa asiakkaalleen erotuksen arvoisen lahjakortin kompensaatioksi. Hintatakuu on pikavippejä myöntävien yritysten keskuudessa erittäin harvinainen ominaisuus, joka puolestaan ansaitsee ylimääräistä kiitosta.

Credigo asiakaspalvelu

Northmill

Credigon emoyhtiö on ruotsalainen Northmill.

Asiakaspalvelu on auki arkipäivisin maanantaista perjantaihin klo 09 – 20. Lauantain aukioloajatkin ovat riittävän pitkät eli klo 10 – 18. Sunnuntaisin Credigon asiakaspalvelu on suljettu. Asiakaspalvelu sijaitsee pääkaupunkiseudulla osoitteessa Bulevardi 14B, 00120 Helsinki. Credigo löytyy myös Facebookista.

Credigon asiakaspalvelu palvelee lainan hakemisesta kiinnostuneita asiakkaita jo ennen kuin tämä on rekisteröitynyt verkkosivuilla. Credigon sivuston oikeaan alanurkkaan aukeaa chat –ikkuna josta saa välittömän yhteyden asiakaspalveluun. Ikkunan kautta voi myös jättää välitöntä asiakaspalautetta – vaihtoehtoina ovat pystypeukku sekä peukku alaspäin. Pieni kirjekuori-ikoni ohjaa mahdollista asiakasta lähettämään myös sähköpostia jos se tuntuu itselle luontevimmalta tavalta kommunikoida asiakaspalvelun kanssa. Mielestämme Credigo ansaitsee erityiskiitoksen tämän chat –ikkunan puolesta – tämä on toimiva ratkaisu joka varmasti auttaa kiireisiä lainan hakijoita helppoudellaan.

7.5 Yhteispisteet
Hintatakuu vetää puoleensa

Credigo on onnistunut suunnittelemaan lainapalvelunsa vastaamaan asiakkaiden tarpeita ja toiveita erinomaisesti. Hintatakuu tarkoittaa että yhdeltäkään asiakkaalta ei veloiteta ylihintaa. Jos asiakas löytää 30 päivän sisällä lainan ottamisesta pikavipin jonka kustannukset ovat Credigoon nähden edullisemmat, erotus hyvitetään lahjakortin muodossa asiakkaalle. Myös etusivun chat –ikkuna joka avaa välittömän yhteyden yrityksen asiakaspalveluun ansaitsee erityistä kiitosta.

Hyvää
 • Poikkeuksellinen hintatakuu
 • Sopivan kokoiset lainasummat
 • Helppo lainanhaku, ei kysellä turhia
 • Ei piilokuluja
Heikkoa
 • Suuret lainasummat puuttuvat
User Rating: Be the first one!

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

   Jätä kommentti

   This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.