Credit24 – vakuudeton laina testivoittajalta

0
Credit24 – vakuudeton laina testivoittajalta
 • Lainaa nopeasti 4000€ asti
 • Selkeä hinnoittelu
 • Ei piilokuluja tai yllätyksiä
 • Avoinna joka päivä, myös viikonloppuisin
 • Rahat siirtyvät tilille ennätysnopeasti

Credit24 on vakavarainen rahoitusalan yhtiö joka tarjoaa erilaisia lainavaihtoehtoja yksityishenkilöille. Vakuudeton laina voi olla aina sadasta eurosta 4000 euroon saakka. Credit24 kuuluu IPF Digital Finland Oy:lle, joka on rekisteröitynyt Etelä-Suomen aluehallintovirastossa kulutusluottoja myöntäväksi luotonantajaksi. Suomen lisäksi Credit24 toimii myös seuraavissa Baltian maissa: Viro, Latvia ja Liettua. Lisäksi yritys tarjoaa vakuudeton laina –palveluita myös Australiassa. Lue seuraavaksi lisää Credit24 lainatuotteista.

Vakuudeton laina joustoluottona

Seuraavaksi kerromme tarkemmin siitä mitä joustoluotto tarkoittaa. Joustoluotto on vakuudeton, yksityishenkilölle myönnettävä laina. Voit hakea jotakin seuraavista summista: 100€, 250€, 500€, 750€, 1000€, 1250€, 1500€, 2000€, 3000€, 3500€ tai 4000€. Sen jälkeen kun olet saanut positiivisen lainapäätöksen Credit24 taloustiimiltä, voit siirtää joko koko lainan kokonaisuudessaan käyttöösi tai jättää osan nostamatta. Lainan tarpeen kasvaessa voit siten kätevästi käydä siirtämässä lisää luotolla nostettavaa rahaa käyttöösi. Lainan nostaminen ja lisänostot ovat erittäin nopeita prosesseja eikä pitäisi ottaa liikaa aikaa asiakkaalta, etenkään jos käytössä on Credit24 mobiilisovellus.

Joustoluotto on hyvä vaihtoehto pankkilainalle etenkin silloin kun lainaa saadakseen ei halua asettaa vakuuksia, kuten kiinteää omaisuutta. Monet pankin kanssa neuvoteltavat lainat ovat vakuudellisia, joka puolestaan lisää asiakkaan riskiä etenkin niissä tilanteissa joissa yllättäviä rahareikiä, kuten äkillisiä remontoititarpeita tai tarvetta muille korjauksille ilmenee. Vakuudeton laina turvaa lainan hakijan kiinteän omaisuuden paremmin. Credit24 –asiakkaat maksavat korkoja ainoastaan siitä summasta jonka on nostanut. Mitä tämä sitten tarkoittaa käytännössä? Ajatellaan esimerkiksi että asiakas tarvitsee käyttöönsä vähintään 1000 euroa. Asiakas arvioi että ennen kuin tämä tuhat euroa on ehditty maksaa takaisin kokonaisuudessaan, uutta tarvetta lainalle saattaa ilmetä. Asiakas tekee tässä esimerkkitapauksessa lainahakemuksen siis 2000 euron summalle. Alussa asiakas nostaa myönnetystä lainastaan vain 1000 euroa käyttöönsä. Kahden kuukauden kuluttua asiakas nostaa vielä 500 euroa. Missään vaiheessa kyseinen asiakas ei siis maksa korkoa 2000 eurosta. Alkuun korkoa kertyy 1000 euron lainasummasta, johon lisätään myöhemmin nostetun lainan korko 500 euron lisänostosta.

Miten vakuudeton laina haetaan ja nostetaan

Joustoluoton hakeminen ja nostaminen on tehty erittäin helpoksi asiakasta ajatellen. Vain muutamalla klikkauksella netissä tai mobiilissa lainahakemus lähtee Credit24 –tiimin käsiteltäväksi. Joustoluottoa voi hakea aina 4000 euroon asti. Ensin lainan hakija täyttää kaavakkeen johon täytetään omat tiedot, kuten henkilötiedot, osoite- ja muut yhteystiedot sekä tietoja sen hetkisestä työtilanteesta. Seuraavaksi asiakas valitsee itselleen sopivan luottorajan. Hakuprosessin aikana asiakas kirjautuu järjestelmään oman pankkinsa verkkotunnistautumisen avulla. Seuraavaksi lainahakemus lähtee Credit24 –tiimin käsiteltäväksi. Vahvistus lainan myöntämisestä annetaan pian, jonka jälkeen voit siirtää varat käyttöösi saman tien. Rahat siirtyvät verkkopankkiisi nopeasti.

Lainan takaisin maksu

Credit24 –palvelun takaisinmaksuaika määräytyy lainan määrän mukaan, ja maksuaika vaihtelee 3 – 36 kuukauden välillä. Kuluja kertyy ainoastaan nostetun lainan määrästä, ei haetusta lainasta jota asiakas ei siirrä käyttöönsä. Todellinen vuosikorko Credit24 Jostoluotolle esimerkiksi 1500 euron käytössä olevasta lainasta on 50,2%.

Credit24 asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on auki kello 08 – 22. Asiakaspalveluun voi soittaa maksuttomasti numeroon 0800 144 344. Asiakaspalveluun saa myös sähköpostitse yhteyden kirjoittamalla osoitteeseen asiakaspalvelu@credit24.fi . Tämän lisäksi Credit24 sivulla on pop-up-ikkuna jossa asiakaspalveluun saa välittömästi yhteyden chatin kautta. Tämä lisätty palvelu helpottaa lainan hakemista huomattavasti asiakaspalvelijan ollessa joka hetki käytettävissä Credit24 –verkkosivuja selatessasi. Credit24 tarjoaa asiakkailleen erittäin toimivaa mobiilisovellusta. Sovellus on tarjolla niin App Storessa kuin Google Playssakin. Credit24 on moderni luoton antaja joka on selvästi onnistunut ajattelemaan asiakkaidensa tarpeita kokonaisvaltaisesti.

Hyvää
 • Lainaa nopeasti 4000€ asti
 • Selkeä hinnoittelu
 • Ei piilokuluja tai yllätyksiä
 • Avoinna joka päivä, myös viikonloppuisin
 • Rahat siirtyvät tilille ennätysnopeasti
Heikkoa
 • Ei isompia kulutusluottoja (yli 4000€)
 • Pitkällä maksuajalla (yli vuosi) kulut ovat isot
User Rating: Be the first one!

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

   Jätä kommentti

   This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.