Creditstar – vakuudetonta lainaa 2000 euroon asti

-1
Creditstar – vakuudetonta lainaa 2000 euroon asti
7.5 Yhteispisteet
 • Lainan hakeminen on helppoa - alle 10 minuuttia
 • Rahat tulevat erittäin nopeasti pankkitilille
 • Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta
 • Joustava takaisinmaksuaika ja lyhennysvapaat

CreditStar on verkossa toimiva luottoyhtiö joka tarjoaa asiakkailleen lainaa ilman vakuuksia. Asiakas avaa luottotilin CreditStarille hakemalla sopivaa luoton määrää ja laina-aikaa. Asiakas voi sitten halutessaan nostaa joko lainan kokonaisuudessaan kerrallaan tai pienemmissä osissa. Tässä artikkelissa kerromme CreditStar –yrityksestä, miten paljon lainaa voi saada, kuka sitä voi hakea, miten lainaa haetaan ja mitä luoton nostaminen maksaa. Jatka siis lukemista!

Mihin lainaa käytetään?

CreditStarin mukaan heidän lainojaan käytetään usein esimerkiksi käyttötavaroita ostettaessa, terveyskuluja maksettaessa tai esimerkiksi lyhempien tai pidempien lomamatkojen maksamisessa. Lisäksi luottoa on hyvä olla tarjolla sitä varalta että muita yllättäviä kuluja ilmenee. Kansainvälisesti CreditStar –yhtiöllä on jo yli 200 000 tyytyväistä asiakasta. Heistä kaksi kolmasosaa on myös palannut asiakkaaksi uudelleen, joka tarkoittaa että asiakkaat ovat myös olleet saamaansa palveluun hyvin tyytyväisiä.

Kuinka paljon lainaa saa?

Kuvituskuva Creditstar

Creditstar on kansainvälinen rahoitusyhtiö.

Yksi asiakas voi kerrallaan saada aktiivista lainaa maksimissaan 2000 euron arvosta. Pisin laina-aika on CreditStar –palvelussa yksi vuosi. Jos asiakkaan hakemus luottotilin käyttäjäksi hyväksytään, luottotili on aina käytettävissä, mutta tämä ei sido siihen että asiakkaan tarvitsee nostaa hakemaansa luottoa lainkaan. Luottokustannuksia alkaa kertyä vasta silloin jos asiakas nostaa hakemastaan luotosta rahaa tililleen. Silloin kuluja syntyy ainoastaan käyttöön nostetusta rahamäärästä, ei lopusta luotosta joka jätetään vielä tilille odottamaan seuraavaa kertaa. Luotto kulkee ikään kuin rinnalla ja on tarjolla silloin kun odottamattomia rahantarpeita ilmenee. CreditStarin lainaa kutsutaankin virtuaaliseksi luottokortiksi. Asiakastilin luominen CreditStar –palveluun on täysin maksuton prosessi.

Miten CreditStar lainaa haetaan

CreditStar luoton eli lainan hakemiseen ei pitäisi kulua maksimissaan kuin kymmenisen minuuttia. Luottoa voi hakea verkossa osoitteessa www.creditstar.fi. Ensimmäisenä asiakas valitsee luottotililleen sopivan lainan summan sekä kauden, joka tarkoittaa tässä tapauksessa lainan takaisin maksun ajan pituutta. Seuraavaksi lainan hakija klikkaa Hae –painiketta. Asiakas kirjautuu seuraavaksi tilille ja vahvistaa hyväksyvänsä luottotilin käyttöehdot. Tämän kohdan täyttämiseen kuluu maksimissaan vain noin pari minuuttia. Seuraavaksi asiakas ohjataan luomaan käyttäjätili CreditStar –luottoyhtiön sivuston kautta. Asiakas vahvistaa vielä hakemuksensa tarkistaen samalla että kaikki tiedot on syötetty kaavakkeeseen oikein. Koko luoton hakemisen prosessiin kuluu korkeintaan 10 minuuttia mutta on todennäköistä että prosessi ei kestä näinkään kauaa.

Mitä CreditStar laina maksaa

Kustannuksia syntyy ainoastaan silloin jos asiakas päättää nostaa hänelle myönnetystä luotosta rahaa tililleen. Silloin korkoa kertyy vain käyttöön otetusta summasta. Asiakas voi itse valita tarvitsemansa summan sekä takaisinmaksuajan joka voi pisimmillään olla 12 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko on 75.25% joka on kilpailukykyinen hinta markkinahintoihin verraten. Mitä todellinen vuosikorko sitten käytännössä tarkoittaa? Jos asiakas nostaa esimerkiksi 600 euroa lainaa ja maksaa sen 6kk sisällä takaisin, lyhennetään lainaa yhteensä 117,16€ kuukaudessa kuuden kuukauden ajan.

Lyhennysvapaat kuukaudet

CreditStarin asiakkaille tarjotaan joustavia lainaehtoja. Tämä tarkoittaa että mikäli asiakas ei aina kykene maksamaan kuukausittaista lyhennyseräänsä, voi hän hakea lyhennysvapaata kuukautta. Lyhennysvapaata voi hakea kirjautumalla CreditStar –sivustolle omilla käyttäjätunnuksillaan. Jos asiakas hakee lyhennysvapaata kuukautta, kaikkien tulevien laskujen maksupäivämäärät siirretään automaattisesti kuukaudella eteenpäin. Tästä veloitetaan käsittelymaksu.

Asiakaspalvelu

CreditStarin osaava ja ammattimainen asiakaspalvelu vastaa kyselyihin niin verkkosivujensa chatin, sähköpostin kuin puhelimenkin välityksellä. Mikäli asioit mieluiten chatissa, joka on nopea ja helppo ratkaisu, ikkuna aukeaa automaattisesti ruudun oikeaan alareunaan sinun saapuessasi www.creditstar.fi –sivustolle. Sähköpostia voi halutessaan lähettää osoitteeseen asiakaspalvelu@creditstar.fi. Lisäksi asiakaspalvelun tavoittaa puhelimitse numerosta 09 425 99688. Asiakaspalvelu on auki viikon jokaisena päivänä ympäri vuoden. Aukioloajat ovat aina samat maanantaista sunnutaihin klo 09 – 21.

7.5 Yhteispisteet
Suomalaisen kuluttajan kätevä luottotili

Creditstar on kansainvälinen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa 2000€ luottotilin. Voit halutessasi nostaa lainan kokonaisuudessaan kerralla tai pienemmissä erissä, sopivaksi katsomallasi määrällä ja takaisinmaksuajalla.

Hyvää
 • Lainan hakeminen on helppoa - alle 10 minuuttia
 • Rahat tulevat erittäin nopeasti pankkitilille
 • Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta
 • Joustava takaisinmaksuaika ja lyhennysvapaat
Heikkoa
 • Maksuaika aina maksimissaan vuoden
 • Ei suuria, yli 2000 euron lainoja
 • Melko kallis kulutusluotto
User Rating: 1 (1 votes)

1 Comment
 1. Reply
  tähdenlento 16.5.2019 at 12.52

  Lukuisia lainafirmoja on tullut käytettyä ongelmitta, mutta tämä on todellinen pohjanoteeraus. Nämä Virolaiset eivät noudata mitään määräyksiä. Maksumuistutuksia tulee 3-4kpl ennen eräpäivää, maksuhuomautuskuluja koitetaan periä heti se maksimi 5€ vaikka olisi vain yhden päivän myöhässä ja uhkaillaan perinnällä. Aspan toiminta täysin ala-arvoista, vaikka pyydät että lopettavat sähköposti ja tekstiviesti spämmäämisen aiheettomista muistutuksista niin jatkavat silti. Eivät edes toimita minkäänlaista laskua, vaan ainoa tapa saada maksutiedot on kirjautuminen heidän sivuilleen. Olen riitauttanut aiheettomat laskut ja tehnyt laittomasta toiminnasta rikosilmoituksen.

  Jätä kommentti

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.