E-ville.com myy edullista elektroniikkaa

Moni Aasian maissa matkustava hamstraa halpaa elektroniikkaa, koska hinnat ovat ulkomailla huomattavasti halvempia kuin Suomessa. E-ville.com on Hongkongista ja Kiinasta käsin toimiva verkkokauppa, joka myy pääasiassa edullisia elektroniikkatuotteita. Valikoimaan kuuluu mm. autotuotteita, kamera- ja kännykkätarvikkeita, pelejä, ja soittimia.

Tilaaminen ja toimitus

E-ville.com verkkokaupan sivuja on helppo selata niiden selkeyden vuoksi. Tuotekategoriat löytää heti sivun vasemmasta laidasta ja tilausohjeet, yhteystiedot ja muun tarpeellisen infon siististi yläpalkista. Kun tuote on valittu ostoskoriin, suoritetaan maksu. Maksamisen voi suorittaa monella tapaa, esimerkiksi verkkopankin kautta, luottokortilla, Klarna-laskulla, Cellpay-kännykkämaksulla tai Paypalilla.

Tilausten käsittelyaika on yhdestä neljään päivää ja postin kulku vie 5-15 päivää eli tuote on kotona 1-3 viikossa. Jos tilattu tuote on arvoltaan yli 43,45€, siitä on maksettava tullille ALV 23%, mutta asiakkaan on mahdollista myös pyytää Itellaa hoitamaan lähetyksen tulliselvitys, jolloin tuotteen voi hakea lähimmästä postin toimipisteestä. Lisää ohjeita löytyy E-ville.com:n verkkosivuilta.

Asiakaspalvelu

E-villen takuu on tuotekohtainen ja palautusoikeus koskee kaikkia tuotteita. Tuotetta palautettaessa asiakaspalvelu antaa lisäohjeita. Sähköposti: asiakaspalvelu@e-ville.com. E-ville.com verkkosivuilta löytyy myös linkki E-villen keskustelufoorumiin, jonka kautta voi myös esittää kysymyksiä, mutta akuuteissa ongelmissa on syytä ottaa yhteys suoraan asiakaspalveluun.

1 Comment
  1. Reply
    Masa Nenonen 12.10.2015 at 1.03

    Kannattaa ennen e-vileltä ostamista tarkistaa paljonko kyseinen tuote maksaa muualla, se käy helpoiten googlaamalla ”e-ville hintavertailu” jolloin löytää sivun jossa on verrattu yli 2000 e-ville hintaa ebay myyjän hintaan. Saatatpa yllättyä.

    Jätä kommentti

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.