Edullinen digiboksi antenniverkkoon

Katso tästä itsellesi edullinen digiboksi antenniverkkoon. Esittelyssä halvimmat antenniverkon digiboksit, mitä suomalaisille on tarjolla.

Tärkeimmät lisäominaisuudet

Huomioi, että halvimmat alla esitellyt boksit eivät osaa ottaa vastaan teräväpiirtolähetyksiä. Ne näyttävät vain perinteisiä antennilähetyksiä, joista ollaan luultavasti ennemmin tai myöhemmin luopumassa kokonaan.

Lisäksi vain osa digibokseista on tallentavia ja tallentavista bokseista vain osa kykenee tallentamaan lähetystä useammalta kuin yhdeltä kanavalta kerralla. Lisäksi osa paremmista sovittimista kykenee antennilähetysten lisäksi näyttämään myös kaapeli- ja/tai satelliittilähetyksiä joko teräväpiirtona tai ei.

Xoro HRT 5000

Yksinkertainen tallentava digiboksi antenniverkkoon. Hinta 44 euroa.

Xoro pystyy tallentamaan ohjelmaa yhdeltä kanavalta samalla, kun toista kanavaa katsotaan. Tämä toiminto kuitenkin vaatii erillisen tallennusvälineen, kuten ulkoisen kiintolevyn. Boksi ei osaa hyödyntää teräväpiirtotarkkuutta.

Topfield TF100T

TF100T on digiboksien todellinen mopomalli: se ei pysty tallentamaan ohjelmia eikä ymmärrä HD-lähetysten päälle. Hintaa sillä on noin 55 euroa.

Handan DVB-T 5001

Handan 5001 ei tallenna lähetyksiä, ei toista HD-tarkkuuksisia lähetyksiä ja maksaa hieman yli 60 euroa. Käytännössä identtinen edellisen Topfieldin digiboksin kanssa.

DigitAll World WEB-T2000

WEB-T2000 pystyy toistamaan antennilähetyksiä, mutta erityisesti se on tarkoitetty ohjelmien katsomiseen internetistä. Laitteessa on jopa langaton näppäimistö. Vain hieman yli 200 euron hinnalla tämä digiboksi on erinomainen hankinta uudenaikaiselle henkilölle, joka haluaa katsoa perinteisiä antennilähetyksiä, mutta myös verkossa tarjolla olevia ohjelmia.

HDThunder SD320T

Hinta-laatu -suhteeltaan poikkeuksellisen edullinen digiboksi antenniverkkoon on SD320T. Se maksaa vain 269 euroa, mutta ominaisuuksiltaan vastaa kalliimpia laitteita. Siinä on 320 gigatavun sisäinen kiintolevy, jolle voi tallentaa ohjelmaa kahdelta kanavalta samalla, kun katsoo ohjelmaa kolmannelta kanavalta. Laite tarjoaa hyvät perustoiminnot sekä joustavan pikakelauksen. HDThunder SD320T-sovittimen voi myös pelkällä pienellä ohjelmistopäivityksellä muuttaa kaapelisovittimeksi.

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.