Eezy on hyvä vaihtoehto yrittäjyydelle

Yrittäminen on vastuullista toimintaa eikä yrittäjä voi mitenkään luistaa yritykseen liittyvistä pakollisista paperitöistä. Onneksi yrittäjyydelle on nyt olemassa vaihtoehto, joka ei kuitenkaan tarkoita itsenäisen työtilanteen muuttamista. Eezy nimittäin tarjoaa vaihtoehdon toimia yrittäjämäisesti ja itsenäisesti olemalla kuitenkin palkansaajana. Laskuttaminen ilman omaa yritystä on helppoa.

Eezyn kautta toimiminen on helppoa

Eezyn kautta toimiminen on helppoa, koska silloin ammatinharjoittajan ei itse tarvitse huolehtia omaan verotukseensa, työeläkkeisiin tai työttömyysturvaan liittyvistä asioista. Eezy nimittäin hoitaa nämä kaikki. Ja miten tämä toimiikaan käytännössä?

Ammatinharjoittaja on rekisteröitynyt ja hyväksytty Eezyn palvelun käyttäjäksi. Tällöin hänen käytössään on Eezyn Extranet, jonka kautta tehdyistä töistä laskuttaminen on hyvin helppoa. Työlaskutus tehdään siis verkon kautta ja Eezy toimittaa laskun edelleen toimeksiantajalle sovitulla tavalla.

Kun ammatinharjoittajan toimeksiantaja maksaa laskun, maksaa Eezy tästä summasta palkan, josta on asianmukaisesti tehty ennakonpidätys ja peritty työntekijäkulut. Eezyn palveluprosentti on 6-9 %, jonka suuruinen summa laskutetusta summasta peritään ennen palkanmaksua.

Eezy on riskitön vaihtoehto yrittäjyydelle

Koska yrittäjyyteen liittyy aina riskejä, on Eezy riskitön vaihtoehto sille. Eezyn turvin nimittäin voi testata vaikkapa liikeideaansa riskittömästi ennen varsinaisen yrittäjyyden alkamista. Myös palkansaajan työttömyysturva säilyy Eezyn kautta toimiessa, joten sikälikin toiminta korostaa nimenomaan riskittömyyttä.

Koska Eezy hoitaa kaikki paperiasiat ammatinharjoittajan puolesta, on tällä aikaa keskittyä itse toimintaan, sen kehittämiseen ja markkinointiin. Eezyn ammattilaiset tarjoavat tarvittaessa apua myös markkinointiin ja esimerkiksi sopimusten tekemiseen, mikä onkin järkevää varsinkin suurempien toimeksiantojen kohdalla.

Millainen ammatinharjoittaja voi käyttää Eezyn palvelua?

Eezyn kautta toimii paljon erilaisia ammatinharjoittajia. Pääsääntönä voidaan sanoa, että jos ammatinharjoittaminen on sellaista, jossa myydään lähinnä omaa osaamista ja työtä, soveltuu se hyvin Eezyn käyttämiseen. Sen sijaan suuria ja kalliita investointeja edellyttävät ammatit kannattaa mieluummin hoitaa omana yrityksenä.

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.