Ege.fi lainaa 100-2800€ yli 18 -vuotiaille

Ege.fi – helppoa ja turvallista lainaamista

Lainaa voi hakea vuorokauden ympäri ja lainapäätöksen saa muutamassa minuutissa. Asiakaspalvelun aukioloaikoina luotto maksetaan asiakkaan tilille välittömästi myöntävän lainapäätöksen ja sopimusehtojen hyväksymisen jälkeen. Pankkiyhteydestä riippuen rahat siirtyvät hakijan tilille nopeasti.

Luotto maksetaan takaisin laskulla, joka lähetetään asiakkaan antamaan kotiosoitteeseen tai sähköpostiosoitteeseen. Lainan voi maksaa takaisin myös ennen eräpäivää ilman lisäkustannuksia. Asiakkaalla voi olla yhtä aikaa useampi avoin laina palvelussa oman henkilökohtaisen limiittinsä puitteissa. Uutta lainaa ei kuitenkaan voi hakea, jos jokin edellisistä lainoista on erääntynyt.

Miten haen Ege.fi -lainaa?

Lainaa voi hakea jokainen vähintään 18-vuotias, joka on hoitanut raha-asiansa hyvin, Vakuuksia tai takaajia ei tarvita. Uudet asiakkaat voivat hakea lainaa ainoastaan verkkohakemuksella, koska hakijan henkilöllisyys tarkistetaan verkkopankkitunnuksilla. Hakijalle myönnetään henkilökohtainen PIN-koodin, jolla hän voi hakea lainaa myöhemmin myös tekstiviestillä lähettämällä SMS viesti: lainasumma (esim. 100) numeroon 16484 (1.90 €/viesti) tai puhelimitse.

Lainan kulut ja muut tiedot

Lainakuluihin lukeutuvat lainasumman lisäksi käsittely- ja toimituskulut sekä korko, joka on kiinteä 25 % koko laina-ajan. Jos luotto maksetaan takaisin useammassa erässä, myös jokaisesta erästä peritään erillinen lisämaksu. Lainan hakemiseen tarvittavista tekstiviesteistä peritään 1,90 euroa kappaleelta eli 3,80 euroa lainalta. Myöhästyneistä maksuista peritään korkolain mukaista viivästyskorkoa.

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.