Etua.fi – kilpailuta vaikka asuntolaina

0
Etua.fi – kilpailuta vaikka asuntolaina

Hyvä asuntolaina-asioiden suunnittelu on tärkeää siksi, että asuntolainoja on erilaisia. Kaikki pankit, esimerkiksi, eivät myönnä lainaa samoilla ehdoilla tai samalla hinnalla. Tämän vuoksi lainaa harkitsevan kannnattaa tutustua etukäteen erilaisiin lainoihin ja tehdä lopullinen päätös vasta kunnollisen harkinnan jälkeen.

Pankeissa juokseminen ja lainatarjousten pyytäminen voi kuitenkin tuntua työläältä. Näin siitä huolimatta, että nykyään melkein kaikki hoituukin netin kautta. Silti lainatarjousten pyytäminen vaatii monen lomakkeen täyttämistä tai monen sähköpostin kirjoittamista. Asian voi tietenkin hoitaa myös helpommin.

Etua.fi nimittäin on palvelu Internetissä, joka on koonnut yhteen tavallisimpien asuntolainan tarjoajien tietoja ja siksi sen sivuilla on todella helppoa tehdä asuntolainavertailua. Etua.fi säästää näin sekä aikaa että vaivaa, sillä vain yhdellä hakemuksella on mahdollista saada monta lainatarjousta. Kätevää, eikö vain?

Etua.fi on ilmainen palvelu

Kaikille asuntolainan kilpailutusta miettiville on tietenkin hyvä uutinen se, että Etua.fi:n käyttäminen on asiakkaille täysin ilmaista. Ja kaikki tosiaan hoituu vain yhdellä hakemuksella. Hakemusta täyttäessään voi valita, haluaako saada tietoja kokonaan uusista asuntolainoista, vai haluaako ehkä kilpailuttaa vanhan asuntolainansa. Kaikillehan ei ole itsestään selvää, että asuntolainaa myöntänyttä pankkiakin voi vaihtaa, vaikka lainaa olisi vielä maksamatta takaisin. Mahdollista se kuitenkin on, ja siksi myös olemassa olevan asuntolainan kilpailutus kannattaa.

Itse hakemuksen lisäksi Etua.fi:n sivuilla on mainio lainalaskuri, jonka avulla voi suunnitella esimerkiksi itselleen sopivaa kuukausimaksua. Käytti laskuria hyväkseen tai ei, niin hakemuksen täyttämisen jälkeen ei tarvitse tehdä muuta kuin odotella. Saapuvat lainatarjoukset tulevat nopealla aikataululla asiakkaan vertailtavaksi ja halutessaan asiakas valitsee niistä itselleen sopivimman.

Asiakas tekee päätöksen

Asiakas on siis se, joka tekee päätöksen sopivasta lainasta. Itse lainatarjoukset eivät vielä sido asiakasta ottamaan tiettyä lainaa, ellei hän niin halua. Varsinaiset lainapaperit hoidetaan kuntoon lainaa myöntävän pankin kanssa eikä Etua.fi osallistu enää tässä vaiheessa prosessiin mitenkään.

Kaiken kaikkiaan Etua.fi on palvelu sekä helppo että nopea käyttää.

User Rating: Be the first one!

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.