Eurolimiitti – lainaa ilman vakuuksia 21 – 70 -vuotiaille.

0
Eurolimiitti – lainaa ilman vakuuksia 21 – 70 -vuotiaille.
7.5 Yhteispisteet
 • Pitkään toiminut luotettava yhtiö
 • VIP-asiakkaille isompia lainoja
 • Joustava takaisinmaksu osarilla
 • Maksuvapaita kuukausia

Eurolimiitti on Suomessa jo 2006 lähtien toimineelle J.W.-Yhtiöille kuuluva rahoitusyritys. Yhteensä heillä on ollut satoja tuhansia tyytyväisiä asiakkaita ja asiakkaita palvellaan 365 päivää vuodessa nopeasti, ystävällisesti ja asiantuntevasti. Seuraavaksi kerromme lisää siitä, kuinka paljon lainaa voi saada, miten lainaa haetaan, kuinka sitä nostetaan ja miten lainan lyhennyserät ja takaisinmaksu määräytyvät.

Paljonko Eurolimiitti –lainaa voi saada ja mitä se maksaa

Eurolimiitiltä luottoa hakiessa yksityisasiakkaat voivat saada yhteensä 3000 euron luoton. Tästä voi halutessaan nostaa vain osia kerrallaan omalle pankkitililleen. Toisinaan asiakkaalla on myös tarve nostaa koko 3000 euron kulutusluotto tililleen kerralla, jolloin myös tämä on täysin mahdollista. Uudet asiakkaat saavat Eurolimiitiltä ilmaisen ensilainan aina 500 euroon asti. Koroton maksuaika ylettyy aina lainan ensimmäiseen eräpäivään asti. Ensimmäinen maksujakso on aina kuukauden pituinen eli mikäli lainan maksaa eräpäivään mennessä kuukauden sisällä kokonaisuudessaan pois, on laina ollut täysin kuluton ja koroton.

Ensimmäisen lainan noston jälkeen asiakas maksaa nostokuluina 15% nostamastaan summasta. Asiakas saa 3000 euron limiitin heti käyttöönsä vaikka nostaisikin vaikka vain 10 euroa alkuun. VIP asiakkaat voivat saada Eurolimiitiltä myös 4000 euron luoton, kunhan täyttää tietyt ehdot.

Mitä ilmainen ensilaina sitten tarkoittaa käytännössä? Otetaan esimerkki että asiakas avaa 3000 euron arvoisen tililuoton. Hän nostaa ensimmäisen 500 euroa kuluitta. Lainaa ottaessa kannattaa vertailla myös todellisia vuosikorkoja. Esimerkiksi 3000 luotolle laskettu todellinen vuosikorko 12 kuukauden maksuajalla on 138,45%. Todellinen vuosikorko riippuu maksuajasta ja on vähintään 122,56% ja enintään 435,03%.

Miten Eurolimiitti vertautuu muihin luottoihin

Eurolimiitin sivustolta löytyy taulukko johon on kerätty muiden kotimaan markkinoilla toimivien luottoyhtiöiden hintoja. Taulukosta selviää että Eurolimiitti on vertailuvoittaja – hinnastoa päivitetään säännöllisesti käyttämällä kyseisten yritysten julkaisemia hintatietoja.

Miten lainaa haetaan

Lainahakemus Eurolimiitissä

Lainaa saa kymmenen euron tarkkuudella oikean määrän.

Lainan hakemisen prosessi on erittäin nopea ja selkeä eikä pitäisi viedä aikaa kuin kymmenisen minuuttia. Lainaa voi hakea Eurolimiitin verkkosivuilla. Ensin asiakkaan tulee rekisteröityä lainan hakijaksi, se ei maksa mitään tai velvoita vielä mihinkään. Vanhat asiakkaat ovat saaneet rekisteröitymisensä yhteydessä myös PIN-koodin jota käyttämällä voi siirtyä suoraan seuraavaan kohtaan ja nostaa lainaa tekstiviestin avulla.

Seuraavaksi asiakkaan tulee lähettää tekstiviesti numeroon 173172. Tekstiviesti kirjoitetaan muotoon EURO LAINASUMMA PIN-KOODI. Esimerkiksi näin: EURO 300 123456. Vastaus tulee hetken kuluttua asiakkaan puhelimeen. Tekstiviestistä ei veloiteta ollenkaan eli viestin lähettämisen hinta on 0 euroa. Seuraavaksi asiakkaan tarvitsee vain vahvistaa laina lähettämällä viesti EURO OK numeroon 173172. OK –tekstiviestin lähettämällä asiakas sitoutuu myös sopimusehtoihin jotka ovat luettavissa Eurolimiitin verkkosivuilla.

Lopulta hyväksytyn lainaehdotuksen jälkeen asiakas saa rahat tililleen. Päätös tehdään yleensä nopeasti asiakaspalvelun aukioloaikoina maanantaista sunnuntaihin kello 08 – 22. Kun myönteinen päätös on tullut, rahat siirtyvät palvelun aukioloaikojen puitteissa asiakkaan tilille muutaman minuutin kuluessa. Prosessi on asiakkaalle erittäin helppo, nopea ja turvallinen.

Maksuvapaa kuukausi

Mikäli valitset mieluiten lainan jolla on joustavat maksuehdot ja jotka voivat tahtoessasi myöntää myös maksuvapaan kuukauden, Eurolimiitin kanssa tämä on mahdollista. Maksuvapaan kuukauden voi hakea ja saada kolme kertaa kalenterivuoden sisällä. Maksuvapaata voi hakea kirjautumalla lainapalveluun verkkosivuston kautta tai soittamalla numeroon 03 3399 3601. Puhelu maksaa vain paikallisverkkomaksun verran.

Eurolimiitti asiakaspalvelu

Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä vuoden jokaisena päivänä. Asiakaspalvelun aukioloajat ovat päivästä riippumatta aina maanantaista sunnuntaihin kello 08 – 22. Asiakaspalveluun saa yhteyden joko sähköpostilla tai puhelimitse. Mikäli hoidat asioita mieluummin sähköpostilla, sitä voi lähettää osoitteeseen asiakaspalvelu@eurolimiitti.fi. Puhelimitse asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä numeroon 03 3399 3601. Puhelun hintaan ei kuulu muita kuluja kuin paikallisverkkomaksu. Yhtiön osoite on J.W.-Yhtiöt Oy, Aleksanterinkatu 17 B, 15110 Lahti.

7.5 Yhteispisteet
Sopivan kokoinen luottolimiitti

Luottoa ilman vakuuksia saat Eurolimiitti-palvelusta, joka on ollut toiminnassa jo yli kymmenen vuotta. Ensimmäinen laina on kuluton 500€ asti ja sitä voi nostaa kymmenen euron tarkkuudella juuri oikean määrän.

Hyvää
 • Pitkään toiminut luotettava yhtiö
 • VIP-asiakkaille isompia lainoja
 • Joustava takaisinmaksu osarilla
 • Maksuvapaita kuukausia
Heikkoa
 • Ei suurempia lainoja
 • Ei 24h asiakaspalvelua
 • Pitkällä maksuajalla kallis
User Rating: Be the first one!

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

   Jätä kommentti

   This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.