Euroloan – Pitkäaikainen ja tunnettu palvelu

1
Euroloan – Pitkäaikainen ja tunnettu palvelu
9 Yhteispisteet
 • Myös isoa kulutusluottoa
 • Toiminut vuodesta 2007
 • Ei vakuuksia tai takaajia
 • Helppo ja sähköinen lainahakemus

Euroloan on täysin kotimainen luottopalvelu netissä josta saa lainaa ilman vakuuksia. Euroloan on palvellut suomalaisia asiakkaita jo vuodesta 2007 lähtien ja on ehtinyt lunastaa paikkansa kotimaisena ja luotettavana lainan tarjoajana. Euroloanin suosion takana on sekä alhainen vuosikorko että myös harvinaisen joustavat asiakaspalvelun aukioloajat. Euroloanilla vuosikorko lähtee 4,9% ylöspäin ja asiakaspalvelu taas on käytössä vuoden jokaisena päivänä, joten erinomainen tavoitettavuus milloin asiakkaalle itselle sopii parhaiten, yhdistettynä edulliseen lainaan ovat taanneet tämän luottoyhtiön menestyksen kotimaassa.

Paljonko Euroloan –lainaa on mahdollista saada

Euroloan lainahakemus

Euroloanin lainahakemus on yksinkertainen ja toimiva.

Lainaa voi saada tältä luottoyritykseltä 100 euron ja jopa 10 000 euron väliltä. Euroloanin lainatuotteet jaetaan neljään eri pakettiin. Pikaluoton saamiseen päätöksen voi saada jopa kahen minuutin kuluessa hakemuksen täyttämisestä. Tämä lainapaketin maksimikatto on 500 euroa. Euroloanin kulutusluotto taas sopii hieman tätä suurempiin lainan tarpeisiin. Kulutusluottoa varten ei tarvitse minkäänlaisia vakuuksia ja hakemuksen täyttäminen on edelleen hyvin nopea prosessi. Kulutusluoton vähimmäismäärä on 500 euroa ja korkeimmillaan 5000 euroa.

Mikäli etsit mieluummin luottotiliä jonka limiitti haetaan korkeammaksi ja siitä nostetaan pienempiä osia kerrallaan, hyvä vaihtoehto on Euroloan luottotili jota voi hakea 1000 euron ja 10 000 euron väliltä. Luottotili tarkoittaa että myönteisen luottotilipäätöksen saatuasi voit nostaa tahtoessasi joko koko summan pankkitilillesi yhdellä kerralla tai vaihtoehtoisesti useassa pienessä erässä. Monet asiakkaat hakevat ensin luottotilin päätöksen Euroloanilta suurempana kuin mitä sen hetkinen rahan tarve on. Asiakkaat alkavat maksaa nostamaansa lainaa takaisin, mutta voivat tahtoessaan palata takaisin ja nostaa lisää sitä mukaa kun rahan tarpeita ilmenee.

Euroloanin neljäs vaihtoehto on laina jota voi hakea 5000 ja 10 000 euron väliltä. Myös 10 000 euron laina on mahdollista saada ilman vakuuksia tai takaajia. Mikä tässä paketissa on erinomaista, on että lainan hakijan ei tarvitse lähettää hakemuksen mukana minkäänlaisia liitteitä.

Mitä Euroloan –laina maksaa?

Lainan kokonaiskustannukset riippuvat muun muassa siitä kuinka paljon lainaa on nostettu ja kuinka pitkä maksuaika sille on sovittu. Euroloanin sivustolta löytyy yksinkertaisia esimerkkejä lainan kuukausieristä ja sen kokonaiskustannuksista. Otetaan sivustolta muutama esimerkki jotta kokonaiskuva on helpompi hahmottaa.

Esimerkiksi jos asiakas lainaa Euroloanilta 500 euroa ja sopii 4 kuukauden mittaisen maksuajan, tulee kuukausittaiset maksuerät olemaan 131 euroa kuukaudessa. Tällöin lainan kokonaiskustannukseksi muodostuu yhteensä 525 euroa. Jos asiakas taas haluaa lainata 1000 euroa ja valitsee itselleen mieluummin vuoden maksuajan, kuukausierät ovat enää 90 euroa kuukaudessa. Yhteensä lainan ylimääräiset kustannukset ovat 77 euroa nostaen lainapaketin kokonaisuuden kustannuksineen yhteensä 1077 euroon. Suuremman 5000 euron lainan kohdalla ja kahden vuoden maksuajalla kuukausierät ovat 239 euroa, jolloin lainan kokonaissumma on yhteensä 5745 euroa. Ja ne asiakkaat jotka nostavat koko 10 000 euroa kerralla 36 kuukauden maksuajalla lyhentävät lainaansa 326 euroa kuukaudessa. Tämä 10 000 euron laina tulee olemaan yhteensä 11 730 euroa kokonaiskustannuksineen.

Esimerkki 1500 euron luotolle: todellinen vuosikorko on 14,9%, nimelliskorko 8% ja kokonaiskustannus 1615 euroa. Lainan takaisinmaksuaika on minimissään 3 kuukautta ja maksimissaan 36 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko on minimissään 4,9% ja maksimissaan 50%. Tämä on erittäin kilpailukykyinen hinta kotimaisilla lainamarkkinoilla ja 24h suomenkielisen asiakaspalvelun huomioon ottaen Euroloan on erittäin varteenotettava lainayritys asiakkaan näkökulmasta.

Miten Euroloan –lainaa haetaan

Euroloanin lainahakemus on täysin sähköinen prosessi joka tarkoittaa että asiakkaiden ei tarvitse lähettää ollenkaan liitteitä hakemuksen mukana. Päätös lainan myöntämisestä saapuu muutamassa minuutissa, jonka jälkeen rahat ovat heti siirrettävissä asiakkaan pankkitilille.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

10000

9 Yhteispisteet
Pitkäaikainen ja tunnettu palvelu

Euroloan on luotettava ja vastuullinen rahoituspalveluja tarjoava yritys, jonka tuote on vakuudeton kulutusluotto yli 20-vuotiaille ja maksuhistorialtaan moitteettomille henkilöille. Lainattava summa voi olla mitä vain 100 – 10 000 euron välillä yhden euron välein.

Hyvää
 • Myös isoa kulutusluottoa
 • Toiminut vuodesta 2007
 • Ei vakuuksia tai takaajia
 • Helppo ja sähköinen lainahakemus
Heikkoa
 • Ei yli 10 000€ luottoja
 • Lainaa on vaikea saada - tiukat kriteerit
User Rating: Be the first one!

Tags:

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

   Jätä kommentti

   This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.