Everyday.fi – Joustoluotto aina 2000 euroon asti

0
Everyday.fi – Joustoluotto aina 2000 euroon asti
8.5 Yhteispisteet
 • Kuin luottokortti kännykässä
 • Maksu ainoastaan nostoista
 • Kätevä hakea ja käyttää
 • Joustava takaisinmaksu

Everyday on luottoa yksityisasiakkaille myöntävä yritys. Luottoa haetaan netissä ja sen voi maksaa takaisin joko kerralla tai osamaksulla. Everyday –lainaan ei tarvita vakuuksia. Tässä artikkelissa kerromme tietoa Everyday –lainasta, miten Everyday lainaa haetaan, kuka voi saada lainaa ilman vakuuksia, kuinka paljon Everyday laina maksaa ja miten sitä maksetaan takaisin.

Kuka voi saada Everyday lainaa?

Lainaa voi hakea ne henkilöt jotka ovat hoitaneet aiemmin raha-asiansa ja luottonsa mallikkaasti. Asiakkaiden luottorekisteri tarkistetaan ennen lainan myöntämistä. Toinen lainan saannin ehto on että asiakkaan virallinen, pysyvä osoite on Suomessa. Ajankohtaiset osoitetiedot tarkistetaan Väestörekisteristä.

Paljonko Everyday lainaa saa ja mitä se maksaa

Everyday.fi lainahakemus

Luoton hakeminen aloitetaan tunnistautumalla turvallisesti.

Everyday laina on yksityishenkilöille myönnettävä tililuotto jota haetaan netissä. Lainan summat voivat vaihdella pienimmillään 20 euron ja suurimmillaan 2000 euron välillä. Everyday veloittaa tapahtumasta nostoprovisiona 15% mutta lainan hakeminen itsessään on täysin maksuton prosessi. Kuluja ja korkoja kertyy ainoastaan asiakkaan pankkitililleen nostamasta summasta.

Lainalle määrätty osamaksun kuukausikorko on 5% ja kuluttajasuojalain mukainen, todellinen kulut huomioiva vuosikorko esimerkiksi 800 euron lainalle on 89,66%. Mikäli asiakas hakee 800 euroa luottoa ja nostaa sen kerralla, on luoton arvioitu kokonaiskustannus 632,08 euroa, mikäli asiakas maksaa sen takaisin minimilyhennyksillä 44 kuukauden aikana.

Lainan takaisinmaksu

Everyday laina on jatkuva luottosopimus, joten sille ei määritellä tiettyä takaisinmaksuaikaa erikseen. Lasku lähetetään asiakkaalle kerran kuukaudessa kaksi viikkoa ennen laskuun merkittyä eräpäivää. Laskusta voi tarkistaa omat edellisen kuukauden tapahtumat sekä mahdollinen jäännöserä edelliseltä kuukaudelta. Asiakas voi halutessaan valita joko osamaksun tai laskun takaisinmaksun kertamaksuna. Minimilyhennyksen jälkeen auki jäävälle saldolle lisätään seuraavan kuukauden laskutusjaksolle 5% kuukausikorkoa. Asiakas voi tarkistaa takaisinmaksettavan loppusummansa OPR-Online –palvelussa tai vaihtoehtoisesti ottaa yhteyttä Everydayn asiakaspalveluun numeroon 020 7229 476 tai sähköpostilla osoitteeseen laskutus@everyday.fi.

Miten Everyday lainaa haetaan

Everyday laina on haettavissa yrityksen verkkosivuilta. Kyseessä on joustoluotto joka toimii samalla periaatteella kuin luottokortti netissä ilman luottokorttia. Lainaa hakeakseen asiakas täyttää ensin luottohakemuksen jonka yhteydessä tulee tunnistautua pankin Tupas –tunnistautumispalvelun kautta. Luottopäätöksen saa viimeistään 15 minuutin sisällä. Päätöksestä ilmoitetaan tekstiviestillä, joten hakemusta täyttäessä kannattaa huolehtia että kaikki tiedot on täytetty kaavakkeeseen oikein.

Positiivisen luottopäätöksen saatuaan asiakas voi nostaa luottoa joko verkossa asioimalla tai tekstiviestin lähettämällä. Tekstiviestin avulla nosto tapahtuu lähettämällä viesti NOSTO SUMMA (NOSTO 100) numeroon 16456. Tekstiviestin lisäksi rahaa voi nostaa tililleen esimerkiksi Everyday –sovelluksen avulla tai OPR-Online –palvelussa yrityksen verkkosivuilla.

Everyday asiakaspalvelu

Everydayn asiakkaat voivat ottaa asiakaspalveluun yhteyttä valintansa mukaan joko puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Puhelinpalvelu on auki arkisin maanantaista perjantaihin kello 8 – 20 ja sähköposteihin vastataan viikon jokaisena päivänä lauantait ja sunnuntait mukaan lukien kello 08 lähtien aina kello 22 asti.

Turvallisuus

Everyday tarjoaa asiakkailleen turvallisen verkkoyhtiönsä asiointia varten. Yhteydet salataan SSL –suojauksen avulla, joka tarkoittaa sitä että ulkopuoliset eivät voi missään asiointisi vaiheessa näkemään asiakkaiden henkilökohtaisia tietoja. Lisäksi asiakkaiden henkilötiedot vahvistetaan joko Tupas –tunnistautumisen tai mobiilivarmenteen avulla.

Lisää Everyday -luottoyhtiöstä

Everyday on vuonna 2005 perustettuun OPR –vakuutuskonserniin kuuluva lainayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen kulutusluottoja asiakkaidensa muuttuviin rahantarpeisiin. Tämän lisäksi OPR-Vakuus Oy tarjoaa palveluita myös yritysasiakkaille, tarjoten muun muassa käyttöpääoman rahoitusta pienille sekä keskisuurille asiakkaille. Näiden palveluiden lisäksi palveluvalikoima kattaa esimerkiksi verkkomaksuratkaisun verkkokaupoille. Konserni on suomalaisessa omistuksessa ja onkin kotimaassa erittäin suosittu lainakumppani. Yritys sijaitsee pääkaupunkiseudulla osoitteessa OPR-Vakuus Oy, Lautatarhankatu 8 B, 00580 Helsinki.

8.5 Yhteispisteet
Pelivaraa yllättävissä tilanteissa – joka päivä

Everyday on siinä mielessä erilainen pikalaina, ettei asiakkaan tarvitse nostaa koko lainaamaansa summaa kerralla. Myönnetystä summasta voi tehdä nostoja vaikka joka päivä tekstiviestillä tai verkossa. Ensimmäisen noston minimisumma on 20 euroa, jonka jälkeen nostoja voi tehdä euron tarkkuudella

Hyvää
 • Kuin luottokortti kännykässä
 • Maksu ainoastaan nostoista
 • Kätevä hakea ja käyttää
 • Joustava takaisinmaksu
Heikkoa
 • Vain pikavipit (max. 2000€)
 • Korkea nostoprovisio (korko)
User Rating: Be the first one!

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

   Jätä kommentti

   This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.