Fellow Finance – lainaa yli 20 vuotiaille jopa 15 000 euroon asti ilman vakuuksia

1
Fellow Finance – lainaa yli 20 vuotiaille jopa 15 000 euroon asti ilman vakuuksia
7.5 Yhteispisteet
 • Lainasummat 500€ - 15 000€
 • Yrityksille jopa 1 000 000€
 • Helppokäyttöinen palvelu
 • Lainaehdot sovittavissa joustavasti

Fellow Finance on pohjoismaiden suurimmaksi kasvanut joukkorahoituspalvelu netissä. Rahoituspalvelu tarjoaa kulutusluottoja yksityishenkilöille aina 15 000 euroon asti. Tämän lisäksi Fellow Financen kautta on mahdollista hakea yrityslainoja 5000 – 1 000 000 euron väliltä. Sijoittajat taas saavat mahdollisuuden saada korkeaa korkotuottoa rajatulla riskillä. Hajauttaminen on tehty helpoksi eikä sijoittamisesta synny avaus- tai merkintäpalkkiota.

Yrityksellä on tämän artikkelin kirjoittamisen aikaan ollut miltei 170 000 asiakasta ja palvelun kautta on rahoitettu kulutusluottoa jo yli 100 miljoonan Euron arvosta. Lisäksi heidän kauttaan on kulkenut 1 107 663 sijoitusta lainoihin. Tässä artikkelissa kerromme Fellow Finance –yrityksen lainavaihtoehdoista, miten lainan haku toimii, kuka sitä voi saada ja miten sitä maksetaan takaisin. Jatka siis lukemista.

Kuinka paljon lainaa voi saada ilman vakuuksia?

Lainasumma

Lainan hakeminen aloitetaan valitsemalla lainasumma.

Fellow Financen kautta on mahdollista saada lainaa ilman vakuuksia vähimmillään 500 euroa ja enimmillään 15 000 euroa. Suurempaankaan lainasummaan ei tarvitse vakuuksia, joten Fellow Financen lainapakettia kannattaa harkita etenkin silloin kun kyse on suurista summista eikä halua asettaa mitään kiinteää omaisuuttaan, kuten taloaan tai mökkiään vakuudeksi. Pankilta lainaa haettaessa vakuudet ovat normaali käytäntö, joten jos haluaisit lainasi pankin tarjoukseen verrattuna joustavammilla ehdoilla, kannattaa tutustua Fellow Finance –vaihtoehtoon. Tämän lainan korko säilyy samana koko lainan pituuden ajan ja on pienimmillään vain 5%. Lainaan ei sisälly minkäänlaisia piilokuluja, vaan kulut kerrotaan asiakkaille selkeästi ilman yllätyksiä.

Kuka voi saada Fellow Finance –lainaa?

Lainan hakijaksi soveltuvat sellaiset henkilöt, jotka ovat iältään 20 – 75 –vuotiaita ja asuvat vakituisesti Suomessa. Asiakkaan on tullut hoitaa aiemmin raha-asiansa moitteettomasti niin, että luottorekisteriin ei ole jäänyt merkintää. Fellow Financen tulee varmistaa että lainan hakijalla on edellytykset maksaa laina kokonaisuudessaan takaisin määräaikaan mennessä.

Mitkä ovat lainan kustannukset?

Lainahakemus

Lainahakemuksen jättäminen on vaivaton ja yksinkertainen prosessi.

Sekä verkkopalvelun käyttö että lainan hakeminen on asiakkaalle maksutonta, oli kyseessä sitten yksityishenkilö tai yritys. Lainan korko on kiinteä koko laina-ajan ja määräytyy lainan hakijan ja antajan tekemän keskinäisen sopimuksen perusteella. Yksityishenkilöiltä veloitetaan 2,3 – 6% välityspalkkio myönnetystä kulutusluotosta, joka on enintään 350 euroa. Lainan tilinhoitopalkkio on 0,4 – 1% kuukaudessa alkuperäisestä lainapääomasta. Yksityisasiakkaat voivat saada lyhennysvapaan kuukauden 10 euron maksusta ja tehdä muutoksia lyhennysohjelmaan 15 eurolla. Kuluttajasuojalain mukainen, todellinen vuosikorko laskettuna esimerkiksi 700 0 euron lainalle on 14,62%. Tässä todellisessa vuosikorossa on huomioitu 9% koron lisäksi myös 299 euron avauspalkkio sekä kuukausittainen 12 euron tilinhoitopalkkio. Tällöin kulutusluoton ja lainan kustannusten yhteismääräksi tulee 10471 euroa.

Yrityslainan välityspalkkio on 4,5% myönnetystä lainapääomasta, minimissään 500 euroa. Yritysten tilinhoitopalkkio on 0,084% kuukaudessa alkuperäisestä lainapääomasta, mutta vähintään 12 euroa kuukaudessa. Maksumuistutuksesta veloitetaan 40 euron korvaus. Lisäksi mikäli yritysasiakas päättää maksaa lainansa pois ennenaikaisesti, peritään siitä 1% korvaus takaisinmaksetun lainan määrästä.

Sijoittaja eli lainan antaja

Lainan antaminen toisille tahoille Fellow Finance –palvelussa on täysin maksutonta. Lisäksi verkkopalvelun käytöstä ei veloiteta mitään. Lainojen maksumuistutukset sekä viivästyskorkokulut laskutetaan suoraan lainan hakijalta automaattisesti eikä sijoittajan tarvitse tehdä tämän eteen mitään. Lainasopimusten välityspalkkio sijoittajien välillä on vain 1%.

Lainan yhdistelyyn

Fellow Financelta on mahdollista saada pienten lainojesi yhdistely kätevänä palveluna. Ilmoita vain hakemukella Financelle mitkä velkasummasi ovat kullekin lainataholle, niin he maksavat nämä lainat pois suoraan luotonantajille. Yhtä, kerran kuussa pois maksettavaa lainaa on helpompi hallinnoida asiakkaan toimesta. Kolmen kuukauden jälkeen saat paremmat ehdot yhdistelylainallesi ja voit halutessasi myös korottaa sitä.

Muuta Fellow Finance –yrityksestä

Helsingissä sekä Turussa toimivalle Fellow Financelle myönnettiin Avainlippu Suomessa työllistävän palvelunsa ansiosta. Fellow Financelta haettuja lainoja käytetään muun muassa henkilökohtaiseen kulutukseen, yrityskasvuun sekä investointeihin. Yritys on perustettu vuonna 2013.

7.5 Yhteispisteet
Yksilöllinen kulutusluotto tai yrityslaina

Fellow Financen erityinen vahvuus on siinä, että palvelusta saa sekä yrityslainat että kulutusluotot, tarvittaessa hyvinkin pienet pikavipit. Lainan korko ja muut ehdot määräytyvät markkinaehtoisesti ja ovat näin ollen kaikille osapuolille reilut ja kohtuulliset.

Hyvää
 • Lainasummat 500€ - 15 000€
 • Yrityksille jopa 1 000 000€
 • Helppokäyttöinen palvelu
 • Lainaehdot sovittavissa joustavasti
Heikkoa
 • Lainan kulut saattavat muodostua korkeiksi
 • Suuri välityspalkkio
User Rating: Be the first one!

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

   Jätä kommentti

   This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.