Ferratum.fi – lainaa yli 18-vuotiaille 50 – 5000€

0
Ferratum.fi – lainaa yli 18-vuotiaille 50 – 5000€
7.8 Yhteispisteet
 • Hyvät lainasummat alk. 50€ jopa 5000€ asti
 • Vakuuksia tai takaajia ei tarvita
 • Helppo lainanhaku suoraan netissä
 • Ilmainen ensilaina uudelle asiakkaalle
 • Lainan hakeminen ei maksa mitään

Ferratum on meistä suurimmalle osalle tuttu lainan tarjoaja, joka on toiminut Suomessa jo vuodesta 2010 lähtien. Tämä kotimainen yritys on sittemmin laajentanut toimintaansa yhteensä jo 23 maahan ja palvellut yli miljoonaa asiakasta. Ferratum on niitä pienlainayrityksiä, jotka olivat kylliksi vakaita selviämään lähiaikoina tulleesta lakimuutoksesta, joka asetti korkokaton pikavipeille. Ferratum on kasvattanut toimintaansa jopa niin paljon että se on listattu Frankfurtin pörssin päälistalle.

Rehellistä lainapalvelua

Ferratumin pikavipin hakeminen on aina ilmaista, vaikka lainahakemusta ei hyväksyttäisikään. Myös asiakaspalveluun voi soittaa ilman lisämaksuja. Lainaa voi hakea joustavasti useassa takaisinmaksuerässä ja rahat siirtyvät asiakkaan tilille heti. Vakuuksia tai takaajia ei lainan saamiseksi tarvita: moitteeton raha-asioiden hoitohistoria riittää.

Ferratumin lainat

Koroton

Lainan saanti ilman korkoja ja kuluja saattaa kuulostaa kuluttajan korvaan liian hyvältä ollakseen totta. Lyhyeen rahan tarpeeseen on kuitenkin mahdollista saada ensimmäinen laina täysin ilman kuluja. Miten tämä koroton laina sitten toimii ja kuka sitä voi saada? Korottoman lainan voivat saada vain uudet asiakkaat, jotka eivät ole ennen käyttäneet Ferratumin rahoituspalveluita. Lainan summa on 50 – 300 euroa. Laina-ajan voi säätää 7 – 30 päivän mittaiseksi. Mikäli lainan maksaa kokonaisena takaisin määräaikaan mennessä, korot tai kulut eivät ala kertyä.

Käytännössä jos asiakas siis tarvitsee 300€ suuruisen pienlainan, nostaa sen kokonaisuudessaan ja maksaa alta pois eräpäivään mennessä, takaisin maksettavaa on ainoastaan ne samat 300 euroa. Lainaa haetaan verkkopankkitunnuksilla ja päätöksen saa hyvin nopeasti. Rahat siirtyvät hakijan pankkitilille erittäin nopeasti. Tämä tarjous on vain uusille asiakkaille. Kuka meistä haluaisi maksaa ylimääräisiä korkoja ellei ole pakko?

Joustava

Ferratum –rahoituspalvelun Joustava –niminen pienlaina tarjoaa luottoa aina 2000 € asti. Tämä laina on tarjolla sekä uusille että ennen Ferratum –lainaa nostaneille asiakkaille. Lainan maksuehdot ovat joustavat ja neuvoteltavissa. Mitä Joustava –laina sitten maksaa? Lainan nostopalkkio on 7,5% ja nimellisen vuosikoron määrä on 103,42%.

Mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Jos asiakas nostaa lainaa 2000 euroa, lainalle todellinen ja kulut huomioiva vuosikorko on 216,20%. Luoton kokonaiskustannus on arviolta 3534,01€, mikäli 2000€ nostetaan kerralla ja maksetaan takaisin vuoden aikana 12 yhtä suuressa erässä.

Plus

Ferratumin Plus –laina on hieman suurempaan rahan tarpeeseen suunniteltu paketti. Lainan määrä on 2050 – 5000 euroa. Laina-ajan voi neuvotella oman tilanteensa mukaan joko 12, 24 tai 36 kuukauden mittaiseksi. Vaikka kyseessä on isompi lainasumma, Ferratum –rahoituspalvelu ei vaadi vakuuksia tai takaajia myöskään kyseiseen Plus –tyypin lainaan. Plus –lainan nimellinen vuosikorko on 78% ja se on tarkoitus maksaa sovitussa lainan määräajassa takaisin kokonaisuudessaan.

Käytännössä tämä tarkoittaa että 4000€ suuruiselle lainalle todelliset kulut huomioiva vuosikorko on 112,91%. Luoton arvioitu kokonaiskustannus on 7979,09 € siinä tapauksessa että asiakas nostaa lainan 4000€ yhdellä kerralla ja maksaa sen takaisin 24 erässä yhtä suurissa kuukausierissä.

Miten haen Ferratum-lainaa?

Ferratumin lainanhakuprosessi ei voisi olla enää yhtään helpompi. Ferratumilla on todella ymmärretty asiakasta sen perusteella että valikot ovat hyvin yksinkertaisia ja nopeita käyttää. Ensimmäisestä valikosta valitaan lainan summa. Toisessa hakemuksen osassa kysytään henkilö- ja osoitetietoja sekä muutama kysymys työllisyys- sekä taloudellisesta tilanteesta sekä annetaan pankkitiedot. Siinä se prosessi sitten olikin. Rahat tulevat tilille pian.

Ferratumin palvelu toimii niin netissä kuin mobiilissakin. Ferratumilla on oma mobiilisovellus jolla lainahakemuksen tekee alle minuutissa. Lisäksi asiakaspalvelu on tavoitettavissa 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä ja palvelua saa aina suomeksi.

Lainan kulut ja muut tiedot

Lainan kokonaiskulut koostuvat lainasummasta, korosta sekä toimitus- ja käsittelykuluista. Ferratumin kotisivuilla on selkeä taulukko, josta lainan kuluja on helppo tarkastella eri takaisinmaksuajoilla ja erien lukumäärillä, sekä kulujen hahmottamista helpottavat lainalaskuri. Lainan hakeminen on täysin ilmaista eikä asiakaspalveluun soittamisesta peritä lisäkuluja. Viivästyneistä maksuista peritään korkolain mukaista viivästyskorkoa.

Ferratumin vastuullisuuslupaukseen kuuluu huolehtia siitä että lainan maksu ei tule asiakkaille liian kalliiksi. Siksi lainan hakijan tiedot tarkastetaan. Kun varmistetaan että lainan pystyy maksamaan tietyssä ajassa takaisin, sen kulutkaan eivät kasva tarpeettomasti. Mikäli asiakas toivoo lisätietoja tai neuvoja sopivan lainamäärän ja maksuajan räätälöinnissä, voi ottaa yhteyttä suomeksi palvelevaan asiakaspalveluun.

7.8 Yhteispisteet
Pitkään toiminut vastuullinen palvelu

Ferratum on pitkään toiminut lainayritys. Se näkyy: lainaa saa kätevästi, nopeasti ja helposti. Mukavaa on se, että lainasummia löytyy isoon ja pienempään tarpeeseen, sekä maksuajan saa sovittua joustavasti.

Lainasummat
8
Nopeus
8
Takaisinmaksuajat
7.5
Hyvää
 • Hyvät lainasummat alk. 50€ jopa 5000€ asti
 • Vakuuksia tai takaajia ei tarvita
 • Helppo lainanhaku suoraan netissä
 • Ilmainen ensilaina uudelle asiakkaalle
 • Lainan hakeminen ei maksa mitään
Heikkoa
 • Ei isompia kulutusluottoja
 • Osa lainoista kalliita
User Rating: Be the first one!

2 Comments
 1. Reply
  raija pesamaa 8.12.2011 at 12.06

  eikö teiltä saa maksaa monessa erissä eikä vain yhdessä erässsä,,paljon mukavampa olisi vipata jos isomman erän voisi maksaa erissä.

  • Reply
   Juho S. 21.1.2017 at 23.40

   Nykyisin onneksi pystyy maksamaan useassa erässä joustavasti kulutusluoton takaisin.

  Jätä kommentti

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.