Fixura.fi – Ensimmäinen yksityisten lainanvälityspalvelu

Kilpailukykyisiä lainoja ja molemminpuolista hyötyä

Vuodesta 2009 toimineen Fixura Ab Oy:n tavoitteena on tarjota tavallisille Suomalaisille uusi, perinteistä poikkeava vaihtoehto lainamarkkinoilla, joka hyödyttää sekä lainanantajaa että -ottajaa. Palveluntarjoaja ei luovuta käyttäjien henkilötietoja toisilleen, joten palvelua voi käyttää täysin anonyymisti.

Käyttäjät voivat myös toimia yhtä aikaa sekä lainanantajina että -saajina ja säästää siten lainan korkokuluissa. Sijoittajien kannalta riskejä on helppo hajauttaa lainaamalla pieniä summia rahaa usealle eri henkilölle. Lainanhakijat eivät siten juuri koskaan lainaa rahaa vain yhdeltä henkilöltä eivätkä sijoittajat lainaa vain yhdelle henkilölle. Tämä lisää toiminnan turvallisuutta ja pienentää toiminnan riskejä.

Miten haen Fixura-lainaa?

Hakijan tulee olla vähintään 21-vuotias henkilö, jolla on vakituinen osoite Suomessa, vakituiset tulot sekä kunnossa olevat luottotiedot. Lainan hakemiseen tarvitaan myös verkkopankkitunnukset ja matkapuhelinliittymä. Sijoittajalle riittää 18-vuoden ikä. Lainanantaja ja -ottaja eivät saa tietää toistensa henkilöllisyyttä, joten lainaa voi hakea ja antaa täysin anonyymisti. Lainan hyväksymisen jälkeen rahat siirtyvät hakijan tilille lyhyellä aikavälillä.

Lainaa haetaan täyttämällä verkossa lainahakemus. Uutta lainaa voi hakea, kun edellinen lainahakemus on täyttynyt kokonaisuudessaan ja asiakas on suorittanut kolme ensimmäistä lyhennystä asianmukaisesti. Jos lainahakemus ei ole täyttynyt kokonaisuudessaan, uutta lainaa voi hakea ensimmäisen lyhennyksen suorittamisen jälkeen. Henkilöllä voi siis olla palvelussa vain yksi avoin lainahakemus kerrallaan. Lyhennykset suoritetaan laskulla käyttäen viitenumeroa.

Lainan kulut ja muut tiedot

Lainan kokonaiskulut riippuvat lainamäärästä, laina-ajasta ja korosta. Fixuran verkkosivuilla on lainalaskuri, joka helpottaa lainakulujen arviointia. Säästää voi myös toimimalla sekä lainanottajana että –antajana: näin voi korkomenoja kattaa kätevästi korkotuloilla!

Hyvää
 • Vertaislaina: saat lainaa muilta ihmisiltä etkä yritykseltä
 • Kulut määräytyvät juuri sinulle ja voit vaikuttaa niihin itse
 • Pitkään toiminut luotettava palvelu
Heikkoa
 • Isot avausmaksut ja muut kulut
 • Luotosta saattaa tulla kallis riippuen lainanhakijasta
User Rating: Be the first one!

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

   Jätä kommentti

   This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.