FreedomRahoitus.fi kilpailuttaa lainat 50-50 000€

0
FreedomRahoitus.fi kilpailuttaa lainat 50-50 000€
 • Kilpailuttaa useita eri lainanmyöntäjiä
 • Yksilöllinen lainakorko ja ehdot - hyvät asiakkaat säästävät!
 • Pitkään toiminut suomalainen palvelu

Freedom Rahoitus on kätevä lainapalvelu verkossa, jonka avulla asiakas voi vertailla useaa lainatarjousta samanaikaisesti. Freedom Rahoitus antaa lainan hakijalle enemmän valinnan varaa, sillä he tekevät yhteistyötä yli kymmenen luottoyhtiön kanssa. Näin asiakas saa myös yleensä paremmat lainaehdot, sillä hänen ei tarvitse hyväksyä ainoita tarjolla olevia lainaehtoja. Freedom Rahoituksen kautta saatuja lainoja voi käyttää myös pienten luottojen yhdistämiseen – monen korkeakorkoisen pienlainan sijaan kannattaa keskittää kaikki lainat yhden lainan alle, jolloin maksettavaksi jää vain yksi kuukausittainen maksuerä. Tällaista lainaa on helppo hallinnoida myös arjen kiireiden keskellä. Alimmillaan korko voi olla alle 5%. Lainaa hakiessa ei tarvitse antaa vakuuksia tai takaajia ja lainapäätöksen voi saada jo samana päivänä. Lisäksi henkilökohtainen lainaneuvoja auttaa asiakkaita läpi prosessin.

Paljonko Freedom Rahoitus –lainaa on mahdollista saada?

Freedom Rahoitus tarjoaa mahdollisuuden jättää lainatarjous 500 euron ja 50 000 väliltä. Asiakas voi itse myös vaikuttaa takaisinmaksuaikaan. Sekä lainan summa että takaisinmaksuaika valitaan verkkosivujen etusivulta, jolloin lainaa harkitseva asiakas voi nähdä arvioidun kuukausierän määrän ennen lainan hakemista. Kun lainan hakija on tyytyväinen valitsemiinsa ehtoihin, voi hän jatkaa lainahakemuksen tekoon. Hakemuksen jättämisen jälkeen useat eri lainayhtiöt vastaavat tarjouksellaan lainahakemukseen, mikäli ehdot ovat sopivat molemmalle osapuolelle. Asiakas voi valita lainatarjouksista itselleen parhaiten sopivan vaihtoehdon. Lainan kustannuksia on vaikea arvioida ennalta vedenpitävästi, sillä lainan lopulliset kustannukset riippuvat lainan antajasta, ei Freedom Rahoituksesta.

Oletetaan esimerkiksi, että jos asiakas nostaa 2000 euron arvoisen luoton yhdessä erässä ja valitsee takaisinmaksuajaksi kaksi vuotta, kuukausierä on 93 euroa. Tähän lisätään 5€ laskutuslisä. Lisäksi päälle lasketaan tilinavausmaksu, joka on tässä tapauksessa 49 euroa. Lainan kokonaiskustannukseksi muodostuu tällöin 2 393 euroa. Nimelliskorko on 10,40% ja todellinen vuosikorko on 19,86%.

Lainan ehdot

Lainan korko lasketaan yksilöllisesti ja se määräytyy asiakkaan luotonottokyvyn mukaan. Lisäksi lainan korkoon saattaa vaikuttaa lainan määrä sekä sovittu takaisinmaksuaika. Korko sidotaan useimmiten vallitsevaan korkotasoon, eli Euribor-korkoihin, vaikka jotkut lainan myöntäjät antavat myös kiinteäkorkoisia lainoja. Lainan takaisinmaksuajaksi voi sopia 1-15 vuotta. Tämä vaikuttaa lainan kuukausierään. Lainalaskuria käyttämällä löydät itsellesi sopivimman takaisinmaksuajan. Lainan voi maksaa pois myös kokonaisuudessaan milloin haluaa, eikä tästä kerry lisäkuluja.

Miten lainaa haetaan Freedom Rahoituksen kautta ja miten kauan prosessissa kestää?

Lainahakemuksen tekeminen netissä on helppoa ja nopeaa. Tarvitset pankkitunnukset joiden avulla tunnistautuminen onnistuu. Lisäksi lainahakemuksen voi tehdä halutessaan puhelimitse. Lainaneuvojat auttavat tilanteissa, joissa vaikuttaa että apu olisi tarpeen. Sinun tulee täyttää tietoja kuten henkilö- ja osoitetietosi sekä tiedot tämänhetkisistä tuloistasi, kuten palkasta tai eläkkeestä. On suositeltavaa että hakemus täytetään huolellisesti, jotta sen käsittely ei viivästy. Hakemuksen lähetettyäsi, lainatarjoukset tulevat yleensä 1-2 arkipäivän kuluessa. Ehdittyäsi valita sopivan lainatarjouksen ja lähetettyäsi mahdollisesti tarvittavat liitteet lainan myöntäjälle, saat lopullisen lainapäätöksen. Myönteisen päätöksen jälkeen rahat siirtyvät pankkitilillesi yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa.

Freedom Rahoitus kilpailuttaa ainakin seuraavat lainat asiakkaan puolesta: Danske Bank, Nordax Bank, Santander, Collector Bank, Halino, Cash Buddy, Euroloan, Svea Ekonomi, Resurs Bank, Bigbank, Credento, Avida Finans ja Komplett Bank.

Freedom Rahoitus asiakaspalvelu

Freedom Rahoituksen asiakaspalvelu palvelee maanantaista keskiviikkoon kello 08 – 20 ja torstaista perjantaihin kello 08 – 18. Viikonloppuisin asiakaspalvelu on kiinni mutta lainahakemuksia voi silti jättää verkossa. Asiakaspalveluun voi soittaa numeroon 09 4241 4400 (pvm/mpm). Lisäksi yhteyden saa verkkosivustolla vieraillessaan sivun oikean alalaidan chat-toiminnon kautta.

Hyvää
 • Kilpailuttaa useita eri lainanmyöntäjiä
 • Yksilöllinen lainakorko ja ehdot - hyvät asiakkaat säästävät!
 • Pitkään toiminut suomalainen palvelu
Heikkoa
 • Ei myönnä itse lainoja
User Rating: Be the first one!

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

   Jätä kommentti

   This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.