GetCapital.fi lainat 100 – 400€

Lainoja joustavasti

Get Capital myöntää 100 – 400 euron pikalainoja täysi-ikäisille Suomen kansalaisille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa hyvin. Takaisinmaksuaika on pienemmille lainoille maksimissaan 360 vuorokautta.

Lainahakemuksia otetaan vastaan vuorokauden ympäri ja tilisiirtoja tehdään asiakaspalvelun aukioloaikoina. Parhaimmillaan lainan saa tilille muutamassa minuutissa. Laina maksetaan takaisin laskulla, joka toimitetaan asiakkaan antamaan osoitteeseen.

Miten haen Get Capital -lainaa?

Get Capital –luottoa voi hakea verkossa, puhelimella tai tekstiviestillä. Asiakkaiden tulee rekisteröityä luotonantajan verkkosivuilla palvelun käyttäjäksi verkkopankkitunnuksilla, joilla varmennetaan asiakkaan henkilöllisyys. Asiakkaalle myönnetään henkilökohtainen PIN-koodi, jolla lainaa voi seuraavilla kerroilla hakea verkossa tai matkapuhelimella lähettämällä viesti GClaina-aika lainasumma PIN numeroon 16350. Lainaa voi hakea suomalaiset yli 20 vuotiaat henkilöt jotka ovat hoitaneet talousasioitaan hyvin, säilyttäen luottotietonsa hyvässä kunnossa.

 

Lainan kulut ja muut tiedot

Lainan kokonaiskustannukset riippuvat haetusta lainasummasta ja valitusta takaisinmaksuajasta ja koostuvat lainasummasta, korosta sekä käsittely- ja toimituskuluista. Kustannuksia voi vertailla luotonantajan verkkosivuilla olevista taulukoista. Tekstiviesteistä peritään 3 euroa kappaleelta ja ne veloitetaan puhelinlaskun yhteydessä. Maksamattomista maksuista peritään viivästyskorkoa korkolain mukaan. Eräpäivän siirrosta veloitetaan 10-20 euroa.

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.