Halvat mustekasetit netistä

Mustekasetin hankintaa varten ei välttämättä tarvitse poistua kotoa ollenkaan, sillä nykyään Internetissä on runsas valikoima erilaisia mustekasetteja myyviä yrityksiä. Yrityksien välillä on eroja jonkin verran niin valikoiman kuin hintojenkin suhteen, ja monet yrityksistä saattavat antaa mustekasetin tilaajalle myös jonkin tilaajalahjan, kuten esimerkiksi valokuvapaperia.

Esimerkkejä Mustekasetteja Internetissä myyvistä yrityksistä

Mustekasetteja voi ostaa niin kotimaisilta kuin ulkomaisiltakin yrityksiltä.

InkClub

InkClub on yritys, joka toimii useassa eri maassa tai siis sillä on Internetissä usean eri kieliset sivut, eli markkinointialue on laaja. Itse asiassa se on Euroopan suurin mustekasetteja myyvä yritys. Sen kautta saa niin mustekasetit kuin lasertulostimenkin tarvikkeet. Lisäksi valikoimassa on paljon muitakin tulostustarvikkeita. InkClubin mustekasettivalikoimissa ovat ainakin Lexmarkin, Epsonin, Canonin, Samsungin, HP:n ja Brotherin tulostimet.

Kaikki uudet asiakkaat saavat maksutta joko mustekasetin tai valokuvapaperia ja toimituskulut ovat aina yhtä edulliset, eli 4,95 euroa.

InkClubin tilaukset toimitetaan aina kotiovelle asti, joten tilaaminen ja sen vastaanottaminen on hyvin vaivatonta. Kyseessä on aina myös niin kutsuttu avoin kauppa, eli tilatut tuoteet voi palauttaa 30 päivän kuluessa, ellei ole niihin tyytyväinen.

Lisätiteoa InkClubista ja sen tuotteista saa osoitteesta www.inkclub.com.

Finink.com

Finink.com on suomalainen yritys, joka on toiminut luotettavasti vuodesta 1997 lähtien. Sen toimitus on aina nopea ja edullinen. Toimituskulut mustekasetille kuin mustekasetille ovat 3,95 euroa silloin, kun maksutapana käytetään verkkomaksua. Myös Fininkin valikoimasta löytyy paljon erimerkkisiä mustekasetteja. Uudet asiakkaat saavat kokeilla mustekasettia ilmaiseksi tai halutessaan saavat valita mustekastin tilalta valokuvapaperia.

Finink.com on huomioinut myös kierrättämisen toiminnassaan, sillä halutessaan asiakas voi ostaa kierrätetyn ja uudelleen täytetyn mustekasetin. Myös mustekasetin täyttöpakkauksen saa ostettua täältä. Kasettien kierrättämisellä hinnassa pystyy säästämään jopa 65 %, mikä on aika iso summa. Ajatellanpa vaikkapa esimerkiksi 30 euron mustekasettia, jonka saa kierrätettynä ostettua 9,50 euron hintaan.

Finink.com tarjoaa myös ilmaisen muistutuspalvelun, joka muistuttaa uuden mustekasetin tilaamisesta esimerkiksi kuukauden välein.

Lisätietoa ja tuotevalikoimaa laajemmin voi selailla osoitteessa www.finink.com.

112Ink

112Ink on ruotsalainen yritys, jonka läheisenä yhteistyökumppaneina ovat kaksi Euroopan suurinta mustekasettien valmistajaa. Tämä takaa alhaiset hinnat ja nopeat toimitukset. Kaikilla tilatuilla tuotteilla on kahden viikon täysi palautusoikeus, joten tyytymätön asiakas saa palauttaa tuotteensa ilman sen kummempia selvityksiä.

112Inkin etuna on se, että jopa 75 % kaikista lähetyksistä lähtee samana päivänä kuin ne on tilattukin ja kaikki tilaukset toimitetaan aina ilman erillisiä tilaus- ja toimitusmaksuja. Kanta-asiakkaiksi rekisteröityneet saavat myös 7 % bonusta jokaisesta ostoksestaan ja kertyneitä bonuksia voi sitten hyödyntää seuraavissa tilauksissa. Näin kertyy helposti mustekasitin hintaa takaisin.

Lisätietoa tästä ja muusta sekä tietenkin mustekasettivalikoima on tutustuttavissa osoitteessa www.112ink.fi.

Mustekasetti.com

Mustekasetti.com on on täysin suomalainen yhtiö, jonka taustalla toimii Byrodata -niminen vuonna 1996 perustettu yritys. Se tuo maahan kaikenlaisia tulostustarvikkeita ja toimii tukkumyyjänä koko Suomen alueella. Se myös lupaa toimittaa minkä tahansa tulostustarvikkeen, koska sillä on mittavat kansainväliset kanavat ja siksi harvinaisempaakin tavaraa löytyy.

Mustekasetti.comilla on Brotherin, Epsonin, Canonin ja HP:n mustekasetteja heti saatavilla hyllyssä ja niitä onkin runsas 25 000 kasetin varasto. Loput tulevat sitten niin kutsuttuna tilaustuotteena. Tilaaminen onnistuu helposti netissä ja toimistukuluiksi tulee 3,90 euroa verkkolaskua käytettäessä. Kaikilla tuotteilla on 100 % tuotetakuu.

Uusi asiakas saa ilmaiseksi joko mustekasetin, mustetäyttöpakkauksen tai valokuvapaperia.

Tarkempaa tietoa saa osoitteesta www.mustekasetti.com.

1 Comment
  1. Reply
    InkKari 16.4.2019 at 11.45

    listalta puuttuu Inkkari.net

    Jätä kommentti

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.