Helppolaina.fi lainaa 50 – 100€ yli 24 vuotiaille

Tämä lainapalvelu on lopettanut toimintansa.

Kilpailukykyistä lainapalvelua joustavasti

Lainat on porrastettu niin, että ensimmäinen laina voi olla 50 tai 100 euroa, toinen 150 euroa, kolmas 200 euroa ja neljäs 50-400 euroa. Helppolaina tarjoaa asiakkailleen nopean maksajan etua, eli alennusta lainan kokonaiskustannuksiin, jos luotto maksetaan takaisin etuajassa. VIP-asiakkaaksi pääsee automaattisesti kolmen hyvin hoidetun pikalainan jälkeen. VIP-asiakkaat saavat luottoa edullisemmin ja voivat säästää selvää rahaa lainakuluissa. 300 ja 400 euron lainoja myönnetään ainoastaan asiakkaille, joilla on moitteeton maksuhistoria.

Miten haen Helppolainaa?

Lainaa myönnetään vähintään 24-vuotiaille Suomen kansalaisille, jolla ei ole maksuhäiriömerkintää. Lisäksi tarvitaan julkinen matkapuhelinnumero, verkkopankkitunnukset, henkilökohtainen pankkituli ja vakituinen osoite Suomessa.

Helppolainaa haetaan verkossa tai tekstiviestillä. Uusien asiakkaiden tulee ensin tunnistautua Helppolainan verkkosivuilla, jonka yhteydessä myönnetyllä PIN-koodilla lainaa voi hakea seuraavilla kerroilla kätevästi myös tekstiviestillä. Luottohakemuksia vastaanotetaan vuorokauden ympäri, mutta rahansiirtoja tehdään vain asiakaspalvelun aukioloaikoina. Pankkiyhteydestä riippuen rahojen siirtymiseen voi mennä useampi pankkipäivä, mutta yleensä rahat siirtyvät lähes reaaliaikaisesti. Laina maksetaan takaisin asiakkaalle lähetettävällä laskulla.

Lainan kulut ja muut tiedot

Luoton kokonaiskustannukset koostuvat lainasummasta, korosta ja toimitus- ja käsittelykuluista. Lisäksi tekstiviesteistä peritään 1,90 euroa kappaleelta. Eräpäivän siirrosta peritään palveluhinnaston mukainen maksu, joka riippuu lainasummasta ja siirron pituudesta (14 tai 28 vuorokautta).

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.