Helppovippi – Pikaluotot ilman vakuutta

Tämä lainapalvelu on lopettanut toimintansa.

Luotettavaa lainapalvelua joustavasti

Helppovippi on suomalaisen Oy Botnia Finance Ab:n ylläpitämä lainapalvelu, joka myöntää vakuudettomia pikaluottoja 30 vuorokauden takaisinmaksuajalla. Lainahakemuksia vastaanotetaan vuorokauden ympäri, mutta rahoja siirretään asiakkaiden tileille ainoastaan asiakaspalvelun aukioloaikoina. Nopeimmillaan rahat saa tilille vartissa, mutta joidenkin pankkien kohdalla siirtoon on hyvä varata useampi pankkipäivä.

Miten haen Helppovippiä?

Helppovipin voivat saada 24-65-vuotiaat Suomen kansalaiset, joilla vakituinen asuinpaikka Suomessa, verkkopankkitunnukset, julkinen puhelinliittymä sekä moitteettomat luottotiedot. Uusien asiakkaiden tulee ensimmäisellä hakukerralla käyttää verkkohakemusta. Hakuprosessin aikana he tunnistautuvat verkkopankkitunnuksilla ja saavat henkilökohtaisen PIN-koodin, jolla lainaa voi myöhemmin hakea suoraan joko verkossa tai tekstiviestillä. Tekstiviestillä lainaa voi hakea lähettämällä viesti HELPPOVIKKI summa pin numeroon 161 30. Laina maksetaan pois kätevästi kotiin tai sähköpostiin lähetettävällä laskulla.

Lainan kulut ja muut tiedot

Lainasumman, koron ja toimitus- ja käsittelykulujen lisäksi asiakkaalta peritään mahdollisten tekstiviestien kulut 1,90 euroa kappaleelta. Tekstiviestit veloitetaan puhelinlaskun yhteydessä.  Lainan kokonaiskustannuksia voi tarkastella luotonantajan verkkosivuilla, minkä lisäksi asiakas hyväksyy lainaehdot ennen lainapäätöksen vahvistamista. Mahdollisista eräpäivän siirroista veloitetaan hinnaston mukainen maksu. Maksun suuruus riippuu alkuperäisestä lainasummasta sekä siirron pituudesta (14 tai 28 vuorokautta).

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.