Herttavippi.fi lainaa 100-400€ yli 21v

Lainaa arkielämän tarpeisiin

Herttavippi myöntää 100 – 400 euron pikalainoja yli 21-vuotiaille Suomen kansalaisille 12 kuukauden maksuajalla ilman vakuuksia. Rahojen käyttötarkoitusta ei kysellä ja ne voi käyttää yhtä hyvin arkielämän tarpeisiin kuin isompiin ostopäätöksiin.

Lainapäätöksen saa muutamassa minuutissa ja rahat maksetaan asiakaspalvelun aukioloaikoina heti. Laina maksetaan takaisin helposti laskulla, joka lähetetään asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.

Miten haen Herttavippiä?

Herttavipin hakemista varten asiakkaan tulee olla rekisteröitynyt palvelun käyttäjäksi. Rekisteröityminen tapahtuu verkossa herttavipin kotisivuilla ja prosessin aikana asiakkaan henkilöllisyys varmennetaan verkkopankkitunnuksilla. Hakijalle myönnetään henkilökohtainen PIN-koodi, jolla hän voi hakea lainaa verkkohakemuksella tai lähettämällä viesti HERTTA Summa PIN-koodi numeroon 173172. Uutta lainaa voi hakea, kun vanha on maksettu takaisin.

Lainan kulut ja muut tiedot

Tekstiviesteistä peritään 3 euroa kappaleelta ja niitä tarvitaan lainan hakemiseen kaksi kappaletta. Muuta lainakulut koostuvat itse lainasummasta, korosta sekä käsittely- ja toimitusmaksuista. Maksamattomista laskuista peritään korkolain mukaista viivästyskorkoa

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.