Joustolaina.fi 1000 – 4000€ joustoluotot

Lyhennysvapaa ensimmäinen vuosi

Joustolaina tarjoaa 1000-4000 euron lainoja 1-3 vuoden takaisinmaksuajalla. Lyhennysvapaan ensimmäisen vuoden aikana maksettavaksi tulevat vain lainan hallinnointikulut ja korko. Laina maksetaan pankkitilille myöntävän lainapäätöksen jälkeen noin 10 arkipäivän kuluessa.

Miten haen Joustolainaa?

Joustolainaa voivat hakea vähintään 25-vuotiaat Suomen kansalaiset, jonka vuositulot ansiotyöstä tai eläkkeestä ovat vähintään 15 000 euroa. Maksuhäiriömerkintää ei saa olla. Lainaa haetaan verkkohakemuksella, jonka jälkeen hakija tulostaa ja allekirjoittaa hakemuksen ja lähettää sen viimeisimmän palkkatodistuksen sekä kuvallisen henkilöllisyystodistuksen kanssa Joustolainan postiosoitteeseen. Jos hakijalla ei ole tulostusmahdollisuutta, hakemus voidaan lähettää hänelle allekirjoitettavaksi kotiosoitteeseen. Mikäli laina päätetään myöntää, rahat siirretään asiakkaan tilille.

Lainan kulut ja muut tiedot

Lainan kokonaiskulut riippuvat lainasummasta ja takaisinmaksuajasta. Hakemuksen tekeminen on hakijalle täysin maksutonta. Vuosittainen korkokanta voimassa olevalle lainalle on 22 % ja se lasketaan kuukausittain jäljellä olevalle lainan määrälle. Lisäksi peritään avausmaksu 60 euroa per laina ja laskutuslisä 5 euroa per lasku. Luoton kokonaiskuluja on helppo tarkastella luotonanatajan verkkosivuilla olevasta taulukosta.

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.