Joustoluotolla helpotusta tukalaan rahatilanteeseen?

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto on yleensä alle 10 000 euron suuruinen luotto, joka voi olla sekä vakuudeton että vakuudellinen. Yleensä vakuus vaikuttaa luoton korkoon niin, että vakuudettomissa luotoissa on suurempi korko kuin vakuudellisissa. Joustoluotto on nimensä mukaan joustava, eli sen käyttötarkoitusta ei kontrolloida, vaan luoton ottaja saa käyttää rahat haluamallaan tavalla. Luotto on joustava myös siksi, että yleensä sille voidaan sopia maksuaika luotonottajan valinnan mukaan.

Mistä joustoluoton voi saada?

Joustoluoton voi saada kaikista pankeista, vaikkakin joustoluottoja voidaan markkinoida hieman eri nimillä. Myös erilaiset voittoa tavoittelevat rahoitusyritykset ovat tulleet vauhdilla mukaan joustoluottomarkkinoille. Internet on mainio kanava etsiä itselleen sopivaa joustoluottoa.
Esimerkiksi Google antaa joustoluotto hakusanalle yli 650 tulosta, joten tutustuttavaa riittääkin. Jos ei kuitenkaan halua käyttää paljoa aikaa sopivan luoton etsimiseen, kannattaa vierailla Internet-sivuilla www.vertaa.fi. Tällä sivustolla joustoluottojen vertaileminen on nopeaa ja helppoa.

Helppoa on yleensä myös joustoluoton saaminen, sillä Internet on tulvillaan joustoluottojen hakemuksia. Nämä ovat helposti täytettävissä ja lähetettävissä. Myös vastaus saapuu perinteisesti nopealla aikataululla.

Esteitä joutoluoton saamiselle

Jotkut seikat vaikuttavat estävästi joustoluoton saamiseen. Näitä ovat esimerkiksi alaikäisyys, merkintä luottotiedoissa tai vakituisten tulojen puute.

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.