Lainaa 8000 euroa

Joskus rahan tarve yllättää silloin, kun sitä vähiten odottaisi. Vaikka muuten hoitaisi henkilökohtaisen taloutensa mallikkaasti, saattaa yksittäinen akuutti menoerä aiheuttaa ongelmia. Tässä yhtenä ratkaisuvaihtoehtona on kulutusluotto. Ennen kulutusluotoilla on saattanut olla kyseenalainen maine, mutta rahoitusyhtiöitä säädellään tarkkaan lakiuudistuksien myötä, eikä kuka tahansa voi alkaa tarjota lainaa. Lainan kilpailuttaminen on kuitenkin erittäin tärkeää, koska lainayhtiöillä todellakin on eroja. Lainoja vertailemalla voi löytää itselleen sopivimman tarjoajan ja parhaimmassa tapauksessa säästää satoja euroja!

Lainan hakeminen

Useat eri lainayhtiöt tarjoavat 8000 euron lainoja ilman vakuuksia tai takaajia. Eri yhtiöillä on tietenkin omat tapansa toimia ja lainojen kriteerit lainanhakijalle vaihtelevat. On kuitenkin olemassa tiettyjä raameja, jotka pätevät lähes jokaiseen kulutusluottoa tarjoavaan yritykseen.

Käyttöluottojen hakeminen tapahtuu yrityksen verkkosivuilla olevan hakemuksen avulla. Hakemuksia yleensä otetaan vastaan ympäri vuorokauden ja rahoituspäätöksen luvataan usein tulevan pikaisesti. Kaikki verkossa toimivat lainanantajat vaativat hakijalta moitteettomia luottotietoja. Useimmat haluavat myös varmistaa lainanhakijan takaisinmaksukyvyn. Tämän tarkistamisessa otetaan huomioon muutaman kuukauden palkkakuitit tai veropäätökset. Hakija voi toimittaa liitteet itse sähköisessä muodossa. Lisäksi hakijalta voidaan pyytää tietoja pakollisista menoista, jotta realistinen maksusuunnitelma saadaan laadittua. Useat lainaa myöntävät tahot tarjoavat hakijalle mahdollisuuden käyttää kolmannen osapuolen palveluja, kuten Instantoria, joka hoitaa hakijan taloudellisen tilanteen selvittämisen. Näin lainahakemuksen käsittely nopeutuu ja hakijan ei tarvitse itse huolehtia liitteiden lähettämisestä. Lainan hakeminen on sähköisesti helppoa ja nopeaa. Laina allekirjoitetaan nettipankkitunnuksilla, joten lainaa hakevan ei tarvitse poistua näppäimistönsä edestä.

Lainaa saadakseen on hakijan oltava joko Suomen kansalainen, tai asuttava Suomessa vakituisesti, riippuen lainantarjoajasta. Ikähaarukka vaihtelee myös eri lainapalvelujen välillä. Useasti alaikäraja on vähintään 20 vuotta, mutta myös 18-vuotiaat voivat saada lainaa joistakin palveluista, jos muut kriteerit täyttyvät. Osassa palveluista on lainan saamiselle asetettu myös yläikäraja.

Lainan ehdot

8 000 euron lainoille tarjotaan yleensä 1-15 vuoden maksuaikaa. Lainan maksuaikaa valitessa on päätettävä, onko tärkeämpää pienet maksuerät vai lyhyt maksuaika. Useimmiten laina pitkällä maksuajalla tulee kalliimmaksi, mutta kuukausittaiset maksuerät ovat pieniä ja sopivat paremmin usean kuukausibudjettiin. Korkotaso on yleensä korkeampaa joustoluotoissa tai muissa lainoissa, joihin ei tarvita takaajia tai vakuuksia. Näin lainapalvelu pyrkii pienentämään myöntämänsä lainan riskiä. Lisäksi lainasta voidaan periä avaus- tai ylläpitomaksuja. 

Akuuttiin lainan tarpeeseen on mahdollista löytää edullinen ja nopea kulutusluotto. Vakuudettoman 8 000 euron lainan voi saada lähes heti tilille, eikä papereiden pyörittelyyn tarvitse tuhlata aikaa.

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.