Laina.fi arvostelu – kokemuksia Laina.fi:n kulutusluotoista

1
Laina.fi arvostelu – kokemuksia Laina.fi:n kulutusluotoista
8.2 Yhteispisteet
 • Kätevä lainanhaku
 • Lainan saa nopeasti
 • Myös pienet alk. 50€ vipit
 • Sekä kerta- että käyttölaina
 • Kansainvälinen yritys

Laina.fi –sivusto erikoistuu pienlainoihin yksityisille asiakkaille. Pienimmillään lainan suuruus on 50€ ja maksimissaan lainaa pystyy nostamaan 5000€. Laina.fi –palveluiden kautta haettu käyttölaina toimii samaan tapaan kuin luottokortti. Voit siis hakea isomman summan ja käyttää siitä pienempiä osia kerrallaan. Seuraavassa esitellään Laina.fi:n lainavaihtoehdot.

Käyttölaina

Käyttölainaa voi nostaa Laina.fi –verkkosivuston kautta. Luottolimiitin vuosittainen nimelliskorko on 29-39% välillä, nostopalkkio on 12,5%. Luottolimiitin koko on minimissään 2100€ ja maksimissaan 5000€. Todellisen vuosikorin maksimi on 77,2%. Käyttölainalle on mahdollista hakea lyhennysvapaata, mikä on avuksi silloin tällöin, mikäli muita yllättäviä kuluja ilmenee.

Mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Jos lainan hakija nostaa 1000 euron lainan 12 kuukauden maksuajalla kokonaiskulut ovat 1232,26 euroa.

Käyttölainan lyhennysvapaa – miten se toimii?

Ne Laina.fi:n asiakkaat jotka ovat hakeneet ja nostaneet Käyttölainaa, saattavat olla oikeutettuja lyhennysvapaaseen kuukauteen. 12 kuukauden sisään lyhennysvapaan kuukauden voi saada kahdesti, kunhan laskuja on maksettu kolmen kuukauden ajalta. Lyhennysvapaat kuukaudet on mahdollista saada myös perättäisinä kuukausina. Ne asiakkaat jotka ovat lyhentäneet lainaansa vähintään kolme kertaa. Lyhennysvapaasta kuukaudesta maksettavaksi jää vain korot ja kulut. Lyhennysvapaata kuukautta voi hakea helposti tekstiviestin avulla ja on maksuton palvelu.

Saadaksesi lyhennysvapaan kuukauden sinun tulee lähettää tekstiviesti VAPAA LAINA(numerosi) eli esimerkiksi VAPAA LAINA12345 numeroon 16450. Lainanumero löytyy sekä laskulta että asiakaspalvelun kautta. Seuraavaksi sinulle saapuu vahvistusviesti joka koskee avointa laskuasi. Kun lyhennysvapaa kuukautesi on vahvistettu ja aktivoitu, maksettavaksi jää ainoastaan Käyttölainasi kulut ja korot.

Kertalaina

Kertalainat vaihtelevat 600 euron ja 1500 euron välilllä. Lainan voi ottaa joko 12 tai 24 kuukauden ajalle. Kertalainan lyhennykset alkavat 61,65 eurosta lainan summasta riippuen. Laina toimii kuin digitaalinen luottokortti sillä lainan ottaja maksaa vain käyttämästään lainasta. Vaikka olisitkin hakenut isomman lainan, voit käyttää siitä vain tarvitsemasi osan. Mikäli lisälainan tarve ilmaantuu, voit jatkaa jo myönnetyn lainasi nostamista pienissä osissa tai nostaa kaiken kerralla.

Miten laina.fi kertalaina toimii

Laina.fi:n etusivulta löytyy Hae lainaa –painike jonka kautta hakijaa pyydetään tunnistautumaan verkkopankkitunnuksilla. Yhteys on suojattu, joten palvelun turvallisuus on taattu. Seuraavaksi lainapalvelu vastaa hakijaa vastaamaan muutamaan henkilökohtaiseen taloudenpitoon ja työllisyystilanteeseen liittyviä kysymyksiä. Lainaa voi hakea 24 tuntia vuorokaudessa ja alustavan päätöksen lainan myöntämisestä saa yleensä välittömästi. Rahat maksetaan hakijan tilille asiakaspalvelun aukioloaikoina maanantaista perjantaihin klo 7-22 ja lauantaista sunnuntaihin 9-21. Samalla sivulla lainan hakijaa pyydetään myös valitsemaan valikosta itselle sopiva lainatuote.Lainahakemus käsitellään nopeasti ja rahat tulevat hakijan tilille nopeasti.

Laina.fi:n arvostelu

Laina.fi –sivusto on ulkonäöltään siisti ja luotettavan oloinen. Tarvittava tieto kuten lainasummien minimi- ja maksimimäärät sekä mahdolliset maksuajat kokonaiskustannuksineen ja palvelumaksuineen on sijoiteltu sivulle selkeästi. Tämä helpottaa etenkin niiden lainan hakijoiden työtä, jotka vertailevat eri lainapalveluiden vaihtoehtoja keskenään. Sivusto on kätevästi responsiivinen joten Laina.fi –saittia voi selata yhtä toimivasti niin kannettavalla, pöytäkoneella, mobiililla kuin tabletillakin. Sivuston sisältö skaalautuu joka kerralla toimivaksi kokonaisuudeksi laitteen näytön koon muuttuessa.

Laina.fi tarjoaa joustavia lainaehtoja lyhennysvapaiden kuukausien muodossa. On erinomaista että lyhennysvapaita kuukausia on mahdollista saada niinkin helposti kuin tekstiviestillä. Lisäpisteet Laina.fi saa tehokkaasta ja hyväntuulisesta asiakaspalvelustaan, joka palvelee suomeksi. Lainanhakuprosessi on toimiva ja käyttäjäystävällinen, tehden Laina.fi –sivustosta helppokäyttöisen niin ensi kertaa lainaa hakeville kuin useamman kerran vastaavia palveluita kokeilleille asiakkaille.

8.2 Yhteispisteet
Sopivan kokoista lainaa arkeen

Laina.fi on asemansa vakiinnuttanut lainanmyöntäjä, jolla on helppo lainanhaku ja toimiva asiakaspalvelu.

Lainasummat
7.5
Nopeus
9
Takaisinmaksuajat
8
Hyvää
 • Kätevä lainanhaku
 • Lainan saa nopeasti
 • Myös pienet alk. 50€ vipit
 • Sekä kerta- että käyttölaina
 • Kansainvälinen yritys
Heikkoa
 • Suurin lainasumma 5000€
 • Pienet lainat kalliita
User Rating: Be the first one!

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

   Jätä kommentti

   This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.