Nordcredit – Lainaa netissä 18 vuotta täyttäneille ilman vakuuksia

0
Nordcredit – Lainaa netissä 18 vuotta täyttäneille ilman vakuuksia
8 Yhteispisteet
 • Vaivaton lainanhaku
 • Laina myönnetään nopeasti
 • Pitkään toiminut luotettava palvelu
 • Joustoluotto on aina käytössä
 • Ilmainen laina uusille asiakkaille

Nordcredit on pohjoismainen luottoyhtiö jolta voi hakea lainaa netissä. Lainaa saa aina 100 eurosta lähtien aina 3000 euroon saakka. Asiakkaalle myönnetään luottolimiitti josta voi nostaa lainaa haluamansa kokoisissa erissä silloin kuin se itselle parhaiten sopii. Nordcreditin kuukausierät tulevat aina pysymään alle 220 eurossa. Tässä artikkelissa kerromme muun muassa kuka voi saada lainaa, miten luottoa nostetaan ja miten lainaa maksetaan takaisin.

Kuinka NordCredit Joustoluotto toimii

Nordcredit lainahakemus

Pikavipin hakeminen aloitetaan tunnistautumalla.

NordCreditin asiakkaille myönnetään 100 – 3000 euron luottoraja, jonka sisällä asiakas voi tehdä nostoja kuten parhaaksi katsoo. Kyseessä on jatkuva luottosopimus eli joustoluotto. Lainan kuukausikorko on 5% ja nostoprovisiona asiakkaalta veloitetaan 14%. Lisäksi luoton vuotuinen nimelliskorko on 60%. Joustoluotosta ei veloiteta ollenkaan avausmaksua tai tilinhoitomaksua eli kustannukset näiden osalta on nolla euroa.

Miten tämän lainan kokonaiskustannus sitten lasketaan? Otetaan esimerkiksi vaikka tyypillisen 2000 euron laina jolle suunnitellaan 12 kuukauden maksuaika tasaisin lyhennyserin. Tuolloin luoton todellinen vuosikorko on 135,62%. Takaisin maksettavaksi summaksi muodostuu 3086,91 euroa. Luoton voi maksaa pois 3-34 kuukaudessa tai vaikka kerralla pois, jos niin haluaa. Mikäli asiakas haluaa neuvotella pidemmän 34 maksuajan 12 kuukauden maksuajan sijaan, tulee 2000 euron keskimääräiselle luotolle 112,81% todellista vuosikorkoa. Maksumuistutuksesta veloitetaan 5 euroa ja liikasuorituksen palautuksesta 10 euroa.

Kuluton ja koroton laina uusille asiakkaille

NordCreditin uudet asiakkaat saavat erikoisuutena täysin kuluttoman lainan, jota voi saada 100 – 300 euroa, kun käyttää yrityksen palveluita ensimmäistä kertaa. Voit esimerkiksi lainata 200 euroa ja maksat takaisin vain lainaamasi summan eli 200 euroa. Kuluttoman lainan ehtona on että se maksetaan kokonaisuudessaan takaisin 14 vuorokauden sisällä lainan nostamisesta. Tahtoessasi lainan voi maksaa pois myös pidemmällä maksuajalla, kuten esimerkiksi 12 kuukauden kuluessa. Tässä tapauksessa lainaan listään korkoja ja kuluja.

Miten Joustoluottoa haetaan

Asiakasta pyydetään kirjautumaan sisään lainapalveluun omilla verkkopankkitunnuksillaan. Tämän jälkeen asiakkaalta kysytään muutama yhteystietoihin sekä taloudellisiin tietoihin liittyvä kysymys. Tulotiedot voi vahvistaa vielä käyttämällä Instantor –palvelua ennen hakemuksen lähettämistä tai voit tahtoessasi liittää tulotositteesi mukaan hakemukseen.

Miten myönnettyä luottoa nostetaan

Kun asiakas on saanut myönteisen lainapäätöksen, voi hän nostaa lainaa joko kirjautumalla NordCreditin verkkosivuston kautta omalle sivulleen tai käyttämällä mobiilisovellusta. Lisäksi lainaa voi nostaa tekstiviestillä. Viesti tulee olla muodossa LA LAINASUMMA ja se lähetetään numeroon 16211. Eli esimerkiksi LA 500.

Kuka voi saada lainaa

Luottoa myöntäessä otetaan huomioon useita tekijöitä, mutta yleensä lainapäätös on positiivinen, mikäli seuraavat kohdat täyttyvät. Ensinnäkin lainan hakijan tulee olla täysi-ikäinen. 18 vuoden ikä riittää lainan saamiselle. Asiakkaan tulee olla hoitanut laina-asiansa huolella aiemmin, sillä maksuhäiriömerkinnät tarkastetaan hakemuksen yhteydessä. Asiakkaalla tulee olla säännölliset tulot, kuten palkka tai eläke. Asiakkaan pankkitilin sekä vakituisen osoitteen tulee sijaita Suomessa. Lisäksi asiakkaan tulee pystyä tunnistautumaan järjestelmään käyttäen joko verkkopankkinsa tunnuksia tai mobiilivarmennetta. Lainahakemukset käsitellään nopeasti.

NordCredit mobiilisovellus

NordCreditin sovellusta kannattaa käyttää omien tietojen, lainojen sekä takaisinmaksuaikataulun tarkistamiseen. Sovellus on olemassa niin iPhoneille kuin Android –käyttöliittymällekin, joten sen voi ladata niin App Storesta kuin Google Playstakin.

NordCredit asiakaspalvelu

Hyvää NordCreditin asiakaspalvelussa on se että heti verkkosivuille saapuessa ikkunan oikeaan alalaitaan ilmestyy chat –ikkuna jonka avulla saa yhteyden asiakaspalveluun välittömästi. Tämän lisäksi asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostitse. Asiakaspalvelun numero on 09 427 05044 ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@lainasto.fi. NordCreditin toimipiste sijaitsee Turussa osoitteessa NordCredit Lainasto Oy, Kristiinankatu 3 B, 20100 Turku.

8 Yhteispisteet
Kätevä pikavippi luotollisen tilin muodossa

Lainasto on turkulaisuudestaan huolimatta toimiva palvelu, josta saat edullisella kuukausierällä sopivan kokoisen lainan käyttöösi silloin, kuin sitä tarvitset. Takaisinmaksuerä ei koskaan ylitä 220€ kuukaudessa.

Hyvää
 • Vaivaton lainanhaku
 • Laina myönnetään nopeasti
 • Pitkään toiminut luotettava palvelu
 • Joustoluotto on aina käytössä
 • Ilmainen laina uusille asiakkaille
Heikkoa
 • Pikavippi muttei isompia luottoja
 • Lainahakemukseen tarvitaan tulotiedot liitteeksi
User Rating: Be the first one!

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

   Jätä kommentti

   This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.