Lainasto – lainaa suomalaiselta yritykseltä

0
Lainasto – lainaa suomalaiselta yritykseltä
8.5 Yhteispisteet
 • Vaivaton lainanhaku
 • Laina myönnetään nopeasti
 • Pitkään toiminut luotettava palvelu
 • Joustoluotto on aina käytössä
 • Ilmainen laina uusille asiakkaille

Lainasto on suomalainen yritys, joka on toiminut vuodesta 2011 lähtien ja on osa GF Money -konsernia. Lainasto tarjoaa monipuolisia rahoitusratkaisuja, joista yksityishenkilölle myönnettävä laina on tyypillisin. Lainaston toimipaikka sijaitsee Turussa.

Laina verkosta haettuna

Nordcredit lainahakemus

Pikavipin hakeminen aloitetaan tunnistautumalla.

Pikavipin hakeminen aloitetaan tunnistautumalla.Lainaston verkkosivusto osoitteessa lainasto.fi on rakennettu asiakasystävälliseksi. Lainan koko vaihtelee 100 euron ja 5000 euron välillä. Helppoa etusivun lainalaskuria kokeilemalla näkee saman tien minkä kokoinen lainan takaisinmaksuerä on. Lainan laskuri ilmoittaa lainan kuukausittaisen keskiarvon. Jotkin lainojen eristä voivat siis poiketa lainalaskurin ilmoittamasta summasta jonkin verran. Lainan ehdot, kuten nimelliskorko, todellinen vuosikorko, maksuaika ja muut ehdot selviävät lainalaskurin alapuolelta.

Lainasto.fi –sivustolta haettu laina on kertaluotto ja maksuaika on yleensä 12 kuukautta. Lainan nimelliskorko on 28,6% ja todellinen vuosikorko, joka pitää sisällään kaikki sivukulut, on 48,90%. Mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Jos oletetaan että lainan summa hakuhetkellä on 400 euroa, todellinen vuosikorko on yllämainittu 48,90% ja maksuaika on kiinteä 12 kuukautta, lainan kokonaiskustannukseksi tulee 550 euroa.

Laina myönnetään vastattuasi muutamaan kysymykseen

Lainasto.fi –palvelu verkossa on hyvin turvallinen tapa hakea lainaa. Laina haetaan verkkopankkitunnuksilla tapahtuvaa tunnistautumista käyttäen. Seuraavaksi kerromme miten laina haetaan askel askeleelta.

Ensimmäiseksi Lainasto.fi etusivun painikkeen kautta kirjaudutaan oman pankin tunnistautumisjärjestelmään verkkopankkitunnuksia käyttäen. Aikaa tähän vaiheeseen ei kulu puolta minuuttia pidempään. Seuraavaksi täytetään lainahakemus jossa kysytään muun muassa osoitetietoja ja puhelinnumeroasi. Kolmas askel on vahvistaa tulotietosi. Tästä poikkeuksena on pikalainat jotka voivat olla mitä tahansa 100 euron ja 400 euron väliltä. Tulotietojen vahvistamiseen käy esimerkiksi viimeaikainen palkkakuitti. Tämän askeleen jälkeen voit odotella lainapäätöstä.

Yleensä päätös lainan myöntämisestä tapahtuu 5 – 15 minuutin sisällä. Positiivisen lainapäätöksen saatuasi laina siirtyy tilillesi välittömästi. Joitain vuosia sitten asiakas saattoi joutua odottamaan 1 – 3 pankkipäivää ennen kuin laina näkyi tilillä. Nykyään ei tarvitse odottaa kuin minuutteja.

Laina isompaan rahan tarpeeseen

Kulutusluotto on Lainasto.fi –palvelun uusi, kertaluonteinen laina, jossa haettu lainasumma siirretään kokonaisuudessaan tilille välittömästi. Kulutusluotto on 2000 – 5000 euron laina, jonka maksuajan voi sopia pidemmäksi. Minimissään Kulutusluoton maksuaika on 1 vuosi. Maksimissaan maksuaika voi olla jopa kolme vuotta. Kulutusluoton kustannukset ovat pieniä lainoja edullisemmat, joka tarkoittaa käytännössä että kuukausierät jäävät pienemmäksi. Tämä saattaa helpottaa lainan ottajan taloudenpitoa. Kulutusluottoa haetaan tyypillisesti esimerkiksi isompiin menoihin, kuten remonttiin, lomamatkoihin, huonekaluostoksiin tai kodinkoneiden hankintaan.

Kuinka laina nostetaan tekstiviestillä

Luottorahallinen laina tarkoittaa että jo haetusta lainasta voi nostaa itselleen sopivia eriä silloin kun se parhaiten sopii. Aiemmin myönnetyiltä, voimassa olevilta luotoilta voi nostaa lainaa kirjautumalla joko palveluun verkkosivujen kautta tai lähettämällä tekstiviesti LA LAINASUMMA numeroon 16211.

Asiakaspalvelu

Jos ottamasi laina tai sen ehdot aiheuttavat kysyttävää, asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin maanantaista perjantaihin kello 08 – 22. Lauantaista sunnuntaihin asiakaspalvelu vastaa viikonloppuaikataulun mukaisesti kello 12 – 20. Asiakaspalvelun tavoittaa numerosta 09 427 05044. Lisäksi Lainastolle voi lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@lainasto.fi . Sähköposteihin vastataan asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Turvallisuus

Lainasto.fi –sivuston SSL –yhteys takaa että prosessi jolla lainan haku tapahtuu on aina turvattu eivätkä ulkopuoliset henkilöt pysty saamaan verkon yli lähetettäviä tietoja käsiinsä.

Muuta Lainasto –yrityksestä

Lainasto tukee Turkuun avattua Pekka Hyysalon FightBack with Vasa Concept Empowering Center –kuntoutustilaa. Kuntoutustila on räätälöity päävamman saneiden kuntoutukseen. Vasa Concept –menetelmällä pyritään auttamaan aivojen uudelleen verkottumista hyväksikäyttäen liikkeitä ja ärsykkeitä. Tilan käyttö on kuntoutujille täysin ilmaista.

8.5 Yhteispisteet
Kätevä pikavippi luotollisen tilin muodossa

Lainasto on turkulaisuudestaan huolimatta toimiva palvelu, josta saat edullisella kuukausierällä sopivan kokoisen lainan käyttöösi silloin, kuin sitä tarvitset. Takaisinmaksuerä ei koskaan ylitä 220€ kuukaudessa.

Hyvää
 • Vaivaton lainanhaku
 • Laina myönnetään nopeasti
 • Pitkään toiminut luotettava palvelu
 • Joustoluotto on aina käytössä
 • Ilmainen laina uusille asiakkaille
Heikkoa
 • Pikavippi muttei isompia luottoja
 • Lainahakemukseen tarvitaan tulotiedot liitteeksi
User Rating: Be the first one!

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

   Jätä kommentti

   This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.