Lainoja.fi vertailee Suomen lainat

Lainoja.fi on sivusto, joka tarjoaa lainanhakijoille laajan kattauksen erilaisia lainatuotteita, Suomen kattavimman lainavertailun, infoa luottokorteista ja asuntolainoista, sekä ajankohtaisia laina-alan uutisia. Kaikki samasta lähteestä, helposti selattavana kokonaisuutena.

 Lainoja.fi helpottaa ja nopeuttaa lainanhakua

Vaikka rahantarve on akuutti, on tärkeää tietää millainen laina on kunkin hakijan tarpeeseen sopiva. Valintaa ei helpota pikavippien ja kulutusluottojen suuri tarjonta. Internet on pullollaan lyhytaikaisia lainoja ja kulutusluottoja tarjoavia yrityksiä, ja joskus voikin tuntua kuin etsisi neulaa heinäsuovasta. Lainoja.fi säästää aikaa ja vaivaa, ja auttaa sopivan lainan löytämisessä.

Lainoja.fi sivuston yläpalkista, heti otsikon alta, löytyy nopea keino rajata hakutuloksia valitsemalla tarjolla olevat lainatuotteet tarvittavan lainasumman mukaan. Klikkaamalla sopivaa summaa hakijalle avautuu mahdollisuus supistaa hakutuloksia entisestään määrittelemällä laina-aika ja ikäraja. Näin toimimalla Lainoja.fi etsii hakijan puolesta kriteereihin sopivat lainavaihtoehdot, ja yhdellä klikkauksella uusi asiakas pääsee lainantarjoajan sivuille hakeakseen tarvitsemaansa lainaa.

Jos kuitenkin tarvittava summa on vielä hämärän peitossa, voi avata näkyviin listan kaikista tarjolla olevista lainatuotteista. Lainoja.fi tarjoaa selkokielisen tiivistelmän jokaisesta tuotteesta, oli se sitten pikavippi tai kulutusluotto, ja lukija voi mieluisan vaihtoehdon löydettyään siirtyä esittelystä suoraan lainantarjoajan sivuille.

 Lainoja.fi jakaa tietoa

Lainoja.fi kautta voi pikavippien ja kulutusluottojen lisäksi hakea tietoa erilaisten luottokorttien eduista ja ominaisuuksista, sekä vertailla eri pankkien tarjoamia asuntolainoja. Laina-alan ajankohtaisista asioista voi lukea kätevästi Lainoja.fi sivuston Laina-alan uutisista, jotka päivittyvät sivun oikeaan laitaan.

Jokainen sivustolla vieraileva voi jättää oman puumerkkinsä kertomalla henkilökohtaisia kokemuksiaan esitteillä olevasta tuotteesta kommenttilomakkeella tai arvostelemalla tuotetta 1-5 tähdellä.

Yleisilmeeltään selkeä ja käyttäjäystävällinen, ja sisällöltään tiivistetty ja kattava Lainoja.fi sivusto on puolueeton ja stressitön tapa tutustua erilaisiin rahoitusmahdollisuuksiin, oli haussa sitten pikavippi tai suurempi luotto, tai harkinnan alla uuden asunnon rahoitus.

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.