Laskuta ilman yritystä

Laskutuspalvelut

Internetissä toimii muutamia sellaisia yrityksiä, joiden kautta yrittäjämäisesti toimiminen ja laskun lähettäminen onnistuu ilman, että ammatinharjoittajan tarvitsee kuitenkaan perustaa yritystä. Toiminta perustuu siihen, että ammatinharjoittaja on määräaikaisessa työsuhteessa laskutuspalvelujen tarjoajaan.

Ammatinharjoittaja tekee kuitenkin työt hyvin itsenäisesti ja täysin yrittäjämäiseen tyyliin. Laskutusvaiheessa hän hyödyntää palvelutarjoajan palveluita ja tekee laskun heidän kauttaan. Valmis lasku lähetetään toimeksiantona laskutuspalveluita tarjoavan yrityksen toimesta, ja maksetusta laskusta maksetaan sitten ammatinharjoittajan osuus palkkana.

Laskutuksen paperityöt jäävät pois

Kun käyttää laskutukseen jotain laskutukseen erikoistunutta palvelua, on itse lähes vapaa kaikesta paperityöstä. Ammatinharjoittaja nimittäin tekee vain itse työn ja laskutusta tarjoava yritys hoitaakin sitten kaiken hallinnollisen puolen. Näin ollen laskutukseen ei kulu muuta aikaa kuin itse laskun tekeminen. Ja valmiin laskun jälkeen ammatinharjoittaja jää vain odottamaan palkkaansa saapuvaksi.

Laskutuspalvelujen hinnat

Laskutuspalvelujen hinnat vaihtelevat yrityksen mukaan. Yleensä käytössä on niin kutsuttu palvelumaksu, jolloin mitään kuukausittain maksettavia maksuja ei ole. Palvelumaksun suuruus on yleensä alle 10 % laskutettavasta summasta ja saattaa vaihdella laskun suuruuden mukaan.

Laskutuspalvelujen käyttäminen on yleensä sitoumuksetonta, eli palvelua saa käyttää aina halutessaan, mutta pidemmäksi aikaa kuin mihin itse on tarve, ei tarvitse sitoutua.

Kokeile maksutta Ukko.fi laskutuspalvelua

Rekisteröidy ja kokeile Ukko.fi -laskutuspalvelua: www.Ukko.fi

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.