Mistä ja miten lennot netistä?

Kuinka hakisin lentoja netistä?

Internet on pullollaan erilaisia varuspalveluita ja lentoyhtiöitä. On olemassa myös sivustoja, jotka vertailevat hintoja puolestasi. Hyvä tapa katsastaa sekä hintoja että saatavuutta on piipahtaa jollakin varauspalvelusivustolla. Sitten on olemassa myös sivustoja, jotka tarjoavat käyttöön hakutoiminnon, jolla voi hakea lentoa tiettyyn paikkaan ja tietylle ajalle.
Hakutoiminnolla voi sitten saada valmiin listan kohteeseen tehtävistä lennoista tiettyinä päivinä ja vielä hinnan mukaisessa järjestyksessä. Tällaista palvelua tarjoaa esimerkiksi Lomalainen, jonka sivustot löytyvät osoitteesta www.lomalainen.fi. Lomalaisen palvelussa luvataan hakea hinnat yli kymmeneltä lentojen välittäjältä ja kertoa tiedon tilaajalle, mikä on kyseiselle reitille edullisin vaihtoehto.

Toki on mahdollista hakea lentoja myös suoraan valmismatkayrityksiltä kuten AirFinlandholisdays.fi, tai lentoyhtiöiden sivuilta. Lentoyhtiöitä voi hakea ihan googlettamalla tai sitten voi vierailla sivustolla, joka muutenkin vertailee lentojen hintoja. Näillä sivuilla on yleensä linkit myös lentoyhtiöiden sivuille. Näin on laita esimerkiksi juuri sivuilla www.SuperSaver.fi/lennot ja TravelStart.fi

Mitä lentohauissa kannattaa huomioida?

Ajankohdalla on väliä. Vuodenaikojen lisäksi kannattaa huomioida myös viikonpäivät, sillä suosituimmat lentopäivät ovat hintavimpia, ja esimerkiksi viikonloppuina lennot ovat yleensä kalleimmillaan. Myös juhlapyhät korottavat monesti lentojen hintoja.

Välilaskuilla on väliä. Suorat lennot ovat yleensä aina kalleimpia. Siksi, jos haluaa säästää rahaa, lentomatkoille kannattaa valita välilaskullinen lento.

Aikaisella varauksella on väliä. Tarjouksia kannattaa netistä hakea ajoissa. Monet ovat liikkeellä halpojen lentojen toivossa.

Lisätietoja

Tags:

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.