LuottoRaha – lainaa verkosta ilman vakuuksia 20 vuotta täyttäneille

-3
LuottoRaha – lainaa verkosta ilman vakuuksia 20 vuotta täyttäneille
7.5 Yhteispisteet
 • 2000 euron joustava laina
 • Edullinen pikavippi helposti
 • Vuodesta 2005 toiminut palvelu
 • Helppokäyttöinen

LuottoRaha on lainapalvelu verkossa, jonka kautta voi hakea lainaa nopeasti ja kätevästi myös täysin ilman vakuuksia. LuottoRaha toimii kuin virtuaalinen luottokortti – voit hakea jatkuvaa luottoa joka pysyy voimassa niin kauan kuin luottoasi on jäljellä. Seuraavaksi kerromme lisää siitä miten LuottoRaha toimii käytännössä.

Helppo hakuprosessi netissä

Lainapäätös heti

Lainapäätöksen saa heti ja siten rahat lompakkoon.

Lainan haun ensimmäinen askel on kirjautua sisään järjestelmään. Tähän riittää omilla verkkopankkitunnuksilla tunnistautuminen. Tämän jälkeen lainan hakija voi hakea 2000 euron luottoa. Hakemuksen jättämistä varten ei tarvitse tarjota vakuuksia tai lainan takaajia. Kun luotto on myönnetty, asiakkaalle annetaan henkilökohtainen PIN-koodi, jota käyttämällä saa nostettua seuraavia luottoeriä nopeasti ja kätevästi.

Miten LuottoRaha toimii

Kun asiakkaalle on myönnetty 2000 euron luottoraja, voi hän halutessaan nostaa joko koko 2000 euron lainan pankkitililleen kerralla tai nostaa vain pienempiä eriä kerrallaan. Eriä voi nostaa siihen saakka milloin vain kunnes 2000 euroa tulee täyteen. Mikäli asiakas ei nosta koko summaa kerralla, ei nostamatta jääneestä osuudesta kerry mitään korkoja tai kuluja. Maksettavaksi tulee ainoastaan käytettyyn lainaan liittyvät kustannukset. LuottoRaha on tyypiltään jatkuva luotto, ja sen vuotuinen nimelliskorko on 49,88%. Tämän lisäksi LuottoRaha veloittaa 14% nostoprovision. Tämän lainapalvelun kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 2000 euron luotolle on 109,28%. Luottorahaa on nostettava vähintään 50 euroa kerrallaan.

Kuka voi hakea LuottoRaha –lainaa?

Instantor

Luottoraha.fi käyttää Instantor-palvelua.

Ensinnäkin LuottoRahaa hakevan asiakkaan tulee olla täyttänyt vähintään 20 vuotta ja hänellä tulee olla suomalainen henkilötunnus, jonka avulla yritys voi tarkistaa lainan hakijan luottotiedot. Asiakkaalla ei saa olla voimassa olevia maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi lainan hakemiseen tarvitaan kotimainen pankkitili, jonka verkkopankkitunnuksia käyttämällä pystyy tunnistautumaan LuottoRahan järjestelmässä. Asiakkaalla tulee olla myös matkapuhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Suurin osa pankeista siirtää rahat asiakkaan tilille välittömästi myönteisen luottopäätöksen jälkeen. Nopean siirron pankkeja ovat Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, Säästöpankki, S-Pankki, Lähi Tapiola sekä Handelsbanken. Muihin pankkeihin tehtävät rahansiirrot kestävät yhdestä kahteen pankkipäivää.

Takaisinmaksu

LuottoRahan nostettu osuus maksetaan takaisin tasaisissa kuukausierissä. Asiakas voi halutessaan maksaa joko koko luoton kokonaisuudessaan pois kerralla, tai valita minimilyhennyksien maksun niin halutessaan. Mikäli asiakas haluaa muuttaa maksuaikatauluaan, on se mahdollista Oma LuottoRaha –palvelun kautta. Palveluun voi kirjautua sisään käyttämällä joko verkkopankkitunnuksia tai henkilökohtaista PIN-koodia, joka on lähetetty asiakkaalle luottopäätöksen yhteydessä. S-Pankin asiakkaiden tulee lähettää kuitti maksusuorituksestaan osoitteeseen asiakaspalvelu@luottoraha.fi, jotta maksun suoritus kohdistuu oikein.

Luotettavuus ja turvallisuus

LuottoRaha noudattaa vastuullisen luotonannon periaatteita. Hinnat esitetään asiakkaalle selkeästi ja lainan vuosikorot noudattavat uusinta lakimuutosta. LuottoRahan emoyhtiö, C Finance-konserni on tarjonnut kulutusluottoja pohjoismaalaisille asiakkailleen jo 2005 lähtien ja he ovat palvelleet jo yli 200 000 asiakasta. Verkossa asioidessaan asiakkaan tiedot salataan SSL-yhteyden avulla, joka tarkoittaa sitä että ulkopuoliset eivät voi päästä käsiksi luottamuksellisiin tietoihin.

LuottoRaha asiakaspalvelu

Asiakaspalvelusta saa apua laina-asioihin viikon jokaisena päivänä. Arkisin asiakaspalvelu on auki maanantaista perjantaihin kello 08.30 – 23.00. Lauantaisin asiakaspalvelu on avoinna kello 10.30 – 18.00 ja sunnuntaisin 13.30 – 17.00. LuottoRahaan voi soittaa numeroon 09 315 77610, sähköpostia taas voi lähettää osoitteeseen asiakaspalvelu@luottoraha.fi. Lisäksi valtaosa asiakkaista kokee chat-toiminnon käyttämisen sujuvimpana tapana olla yhteydessä asiakaspalveluun. Chat-ikkuna aukeaa näytön oikeaan alakulmaan, johon kirjoittamalla saa viestiyhteyden LuottoRahaan.

7.5 Yhteispisteet
Luottoraha.fi on toimiva ratkaisu pieneen lainantarpeeseen

LuottoRaha –luoton hyviä puolia ovat lainan haun helppous ja nopeus. Asiakkaat voivat hakea lainaa yrityksen verkkosivuilla olevan kaavakkeen kautta. Luottopäätöksen saa yleensä välittömästi, jonka jälkeen rahat ovat nostettavissa tilille.

Hyvää
 • 2000 euron joustava laina
 • Edullinen pikavippi helposti
 • Vuodesta 2005 toiminut palvelu
 • Helppokäyttöinen
Heikkoa
 • Kohtuullisen kallis pikavippi
 • Ei isompia kulutusluottoja
User Rating: Be the first one!

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

   Jätä kommentti

   This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.