Markiisit verkkokaupasta, Kauppakoti.fi

Mistä markiisin voi hankkia?

Markiisin hankkiminen on nyt todella yksinkertaista, sillä Kauppakoti.fi:ssä on tarjolla kaikenlaisia ja kaikenkokoisia markiiseja. Sen valikoimaan pääsee tutustumaan helposti osoitteessa www.Kauppakoti.fi.

Kauppakoti.fi:n varastossa on heti kahdenkokoisia markiiseja, mutta jos markiisin kooksi haluaa jonkun muun, niin niitä valmistetaan myös mittatilaustyönä. Näin varmistetaan se, että jokaiseen tarpeeseen löytyy sopivan kokoinen markiisi.

Markiisit tilataan Kauppakoti.fi:n verkkosivuilta, jonka kautta ne voi myös maksaa verkkopankkitunnuksin. Toimitusaika on nopea, sillä markiisien kotiin saamiseen menee vain 5 – 10 arkipäivää. Myös toimituskulut ovat edulliset, sillä ne maksavat vain 15 euroa, ja yli 200 euron tilauksiin ei toimituskuluja tule lainkaan.

Markiisien valikoimat

Kauppakoti.fi:stä saa heti veivikäyttöisen markiisin joko 350 tai 390 sentin levyisenä. Kangasmateriaali on 100 % haalistumatonta akryyliä. Värinä on harmaa, mutta värivalikoima tulee laajenemaan jatkossa.

Markiisien hinnat sisältävät seinäkiinnikkeet, mutta kattokiinnikkeet pitää tilata erikseen. Myös markiisin kätisyyden saa valittua, mikä on hyvä, sillä itselle oikeakätisyys markiisissa on käytössä helpompi.

Mittatilausmarkiiseissa valinnan varaa on enemmän, vaikka Kauppakoti.fi:n mittatilausmarkiisien sivu onkin vielä toistaiseksi kesken. Joka tapauksessa asiakaspalvelun kautta saa tilattua vaikka minkä värisen ja kokoisen markiisin. Tilaus- ja toimitusehdot toimivat aivan samoin kuten valmiidenkin markiisien kohdalla.

Tietoa yrityksestä

Kauppakoti.fi on toiminut kesästä 2011 lähtien. Verkkokaupan perustajat ovat kuitenkin ennen verkkokaupan perustamista toimineet samalla alalla muualla kuin verkossa vuodesta 1999 lähtien, joten asiantuntemusta ja kokemusta löytyy, ja asiakkaat saavatkin mielellään kysyä neuvoa verkkokaupan myyjiltä.

Tutustu Kauppakoti.fi:n tarjontaan osoitteessa: www.Kauppakoti.fi

1 Comment
 1. Reply
  Eila Alpimaa 20.6.2012 at 20.59

  Heips. tiedustelisin et saako terassimarkiisia moottorilla(jos niin hinta)- koska tulee muita värejä kuin harmaa.
  iloista kesää terv eila

  Jätä kommentti

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.