Monetti.fi – Edullista lainaa 100 – 700€ yli 21 vuotiaille

Tämä lainapalvelu on lopettanut toimintansa.

Todistetusti edullinen

Suomen lisäksi Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Virossa rahoitusliiketoimintaa harjoittava Folkia AS tarjoaa vakuudettomia pienlainoja äkilliseen rahantarpeeseen. Lainahakemuksia käsitellään ja luottoja maksetaan asiakkaiden tileille asiakaspalvelun aukioloaikoina. Rahat siirretään heti lainan vahvistamisen jälkeen ja ne näkyvät asiakkaan tilillä pankkiyhteydestä riippuen välittömästi tai viimeistään 1-2 pankkipäivän kuluessa. Laina maksetaan takaisin laskulla, joka lähetetään asiakkaan toiveen mukaan joko kotiosoitteeseen tai sähköpostilla.

Miten haen Monetti-lainaa?

Monetin luottoja myönnetään yli 21-vuotiaille hakijoille, joilla on vakituinen osoite Suomessa eikä maksuhäiriömerkintöjä. Uusille asiakkaille myönnetään 100, 200 ja 300 euron lainoja 14 tai 30 päivän takaisinmaksuajalla tai 300 euron lainoissa vaihtoehtoisesti myös 60 tai 90 päivän takaisinmaksuajalla. Ensimmäisen hyvin hoidetun lainan jälkeen asiakkaasta tulee Monetin kanta-asiakas.

Luottoa haetaan verkossa tai tekstiviestillä. Uudet hakijat voivat hakea lainaa vain verkossa, jolloin asiakkaan henkilöllisyys varmennetaan hakuprosessin aikana verkkopankkitunnuksilla. Asiakkaalle lähetetään hakemuksesta sähköpostivarmistus ja PIN-koodi, joka toimii myöhemmin asiakkaan henkilökohtaisena varmenteena.

Lainan kulut ja muut tiedot

Pikalainan kokonaiskulut kattavat lainasumman, koron sekä toimitus- ja käsittelykulut. Hakeminen on täysin ilmaista, eikä piilokuluja peritä. Lainakuluja on helppo vertailla yhtiön verkkosivuilla olevasta taulukosta, jossa kokonaiskustannukset on eritelty lainasumman ja takaisinmaksuajan perusteella. Kaikille lainoille on ilmoitettu myös todellinen vuosikorko, mikä auttaa asiakasta vertailemaan eri luotonantajien tarjoamia lainoja.

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.