Näin löydät tilaajalahjat ja tarjouslehdet netistä

Sopivan lehden löytäminen voi tosiaan välillä tuntua työläältä ja lisäksi lehtitilauksiin liittyvät tilaajalahjat saattavat hämmentää tulevaa tilaajaa entisestään. Jos aika ei riitä siihen, että vierailisi monen sanoma- tai aikakausilehden omilla Internet-sivuilla, kannattaa aivan ehdottomasti käyttää hyväkseen sivustoja, joille lehtien tiedot on koottu kätevässä tiivistetyssä ja helposti vertailtavissa olevassa muodossa.

Tilaajalahjoissa on valinnan varaa

Melkein poikkeuksetta jokaiseen lehtitilaukseen liittyy jonkinlainen tilaajalahja, joka yleensä edustaa jollakin tapaa lehden teemaa. Esimerkiksi liikunnallisissa lehdissä tilaajalahja voi olla vaikkapa urheilupusakka tai askelmittari, kun taas vaikkapa sisutuslehdissä tuo lahja voi olla esimerkiksi villahuopa tai jokin koriste-esine. Koska lehtien tilaajalahjat kuitenkin muuttuvat välillä, ei tilaaja voi luottaa siihen, että tilaajalahja olisi edelleen se sama, joka oli ollut vaikkapa puoli vuotta sitten. Siksipä tilaajalahjoihin tutustuminen kannattaa ennen lehtitilauspäätöksen tekemistä.

Tarjouslehti.fi:ssä tilaajalahjat ovat selkeästi esillä

Yksi lehtiä ja niiden tilaajalahjoja esittelevä sivusto on Tarjouslehti.fi. Täällä kaikki lehdet on kategorioitu todella edustavasti ja selkeästi. Myös tilaajalahjat ovat saaneet kokonaan oman välilehtensä, jossa eri tilaajalahjoihin tutustuminen sujuu ongelmitta. Tilaajalahjat on esitelty lehdittäin, ja samalla tilaamista harkitseva näkee kustakin lehdestä voimassa olevan tarjouksen.

Se, mikä täällä Tilaajalahjat -välilehdellä on erityisen mukavaa, on se, että lehtiä tilanneet saavat arvostella lehden ja tilaajalahjan. Näin kullekin tilaajalahjalle muodostuu tähdistä keskiarvo, jonka perusteella nyt lehden tilaamista harkitseva voi päätellä, kuinka mieluinen mikäkin tilaajalahja on ollut. Tarjouslehti.fi:n sivulla muistutetaan vielä tilaajalahjojen voimassaolemisen määräaikaisuudesta– kukin tarjous on voimassa vain tietyn aikaa.

Alelehti.fi jatkaa selkeää linjaa

Myös Alelehti.fi:n lehtitarjoukset -sivulla on sekä lehtien että tilaajalahjojen kategoriointi hoidettu selkeään tyyliin. Täällä itse tilaajalahjojen esittelyn lisäksi kerrotaan muun muassa siitä, kuinka noista tilaajalahjoista hyötyy eniten. Vaikka kyseessä onkin useimmiten lehden kestotilauksen liittetty tilaajalahja, saa tilaaja nimittäin kuitenkin pitää lahjansa, vaikka peruuttaisi kestotilauksensa muutaman numeron jälkeen.

Sopivan tilaajalahjan etsiminen on Alelehti.fi:n sivuilla helppoa, koska täällä helposti lehden nimeä klikkaamalla tulee samalla esiin myös kuva ja tiedot mukana tulevasta lahjasta.

Tarjouslehtiä on tarjolla mukavasti

Koska lehdet haluavat itselleen uusia tilaajia, on lehtitarjouksien tekeminen tilaajalahjojen ohella keino hankkia niitä. Lehtitarjouksia löytyykin joka makuun, ja taas kerran on hyvä todeta se seikka, että lehtiä esittelevillä ja vertailevilla sivustoilla itselleen sopivimman tarjouksen löytäminen onnistuu helpoiten.

Tarjouslehti.fi esittelee lehtitilausten huipputarjouksia

Tarjouslehti.fi:n sivustolla lehtitilauksen tekeminen on helppoa ja sopivan tarjouksen löytäminen samoin. Täällä on nähtävissä kaikkien lehtien hienot kampanjahinnat ja alennusta näitä tarjouksia hyödyntämällä voi saada jopa 81 % lehden alkuperäisestä hinnasta. Alennusten etsiminen on helppoa siksi, että lehtien erikoistarjouksia on näkyvillä jo heti etusivulla, minnekään välilehdille ei välttämättä tarvitse pomppia.

Jos on kuitenkin kiinnostunut aivan jostakin tietystä lehdestä, ja haluaa tarkistaa, millainen tarjous tämän kyseisen lehden tilaamiselle on luvattu, onnistuu sekin helposti. Tarjouslehti.fi:n etusivun vasemmassa laidassa nimittäin on valikko, josta sopivan kategorian valitsemalla se omakin lehti ja siihen liitetty tarjous helposti löytyy.

Lehtitarjoukset, arvonnat ja tilaajalahjat löytyvät Alelehti.fi:stä

Kuten Tarjouslehti.fi:ssä, myös Alelehti.fi:ssä ovat parhaat lehtitarjoukset selkeästi esillä. Täällä säästöä luvataan jopa 78 % lehtien normaalihintoihin verrattuna. Myös kaikki tämän sivuston kautta tehdyt lehtitilaukset osallistuvat kaikkiin kustantajien järjestämiin arvontoihin ja luonnollisestikin myös kaikki lehtitarjouksiin liittyvät tilaajalahjat tulevat tätä kautta tilaajan kotiin.

Alelehti.fi:n kautta voi myös, kuten Tarjouslehti.fi:ssäkin, tarkistaa jonkun tietyn lehden tarjoustilanteen etusivun vasemassa laidassa olevan valikon kautta. Etsitään siis vain se itseä miellyttävä lehti ja katsotaan, millaisia tarjouksia siihen liittyy. Tämä kaikki onnistuu todella helposti ja nopeasti muutamalla hiiren klikkauksella, ja pian jo postilaatikkoon kolahtaakin mieluista luettavaa.

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.