Nopsalaina.fi lainaa aina 30 000€ asti

Mutkatonta lainapalvelua

Nopsalaina myöntää 2000-30 000 euron lainoja 6-120 kuukauden takaisinmaksuajalla hakijan nettotulojen perusteella. Yli 10 000 euron lainoihin tarvitaan rinnakkaishakija; tätä pienemmät lainat ovat vakuudettomia. Yrityksen laina-asiantuntijat käsittelevät jokaisen hakemuksen huolellisesti ja joustavat lainaehdoissa tarpeen mukaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Miten haen Nopsalainaa?

Nopsalainaa voi saada 22-vuotias Suomen kansalainen, jolla ei ole maksuhäiriömerkintää. Hakijan tulotodistuksesta ilmenevien nettotulojen tulee olla vähintään 1 200 euroa kuukaudessa. Luottoa haetaan verkossa tai BIGBANKIN konttorissa. Hakuprosessin sujuvoittamiseksi on suositeltavaa liittää hakemukseen palkkakuitit tai tiliotteet, joista selviävät hakijan tulot viimeisten 6 kuukauden alalta, sekä hakijan henkilöllisyystodistus. Kun Nopsalainan laina-asiantuntijat ovat käsitelleet hakemuksen, lainapaperit lähetetään hakijalle allekirjoitettaviksi joko BIGBANK:in konttoriin tai postiin.

Laina maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä, johon kuuluu sekä korko että lainanlyhennys. Lyhennysvapaata voi saada kaksi kertaa vuodessa.

Lainan kulut ja muut tiedot

Luoton kokonaiskustannukset riippuvat valitusta lainasummasta, lyhennystavasta, lainakauden pituudesta ja korosta. Koron määrä riippuu lainasummasta, minkä lisäksi siihen lisätään asiakaskohtainen marginaali. Sopimuspalkkiona peritään 95 euroa alle 2500 euron lainoista, 145 euroa 2500-3999 euron lainoista ja 195 euroa yli 4000 euron lainoista. Lisäksi peritään 8,50 euron kuukausittainen tilinhoitomaksu. Lyhennysvapaan käyttö vaikuttaa myös lainan kokonaiskustannuksiin. Lainan kokonaiskustannuksia on helppo vertailla luotonantajan verkkosivuilla olevan lainalaskurin avulla. Sivuilta löytyy myös palveluhinnasto, jossa on eritelty kaikki luotosta mahdollisesti aiheutuvat kulut.

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.