OkMoney.fi lainaa yli 20v 100 – 2100€

Pikavippejä turvallisesti ja nopeasti

Ok Money myöntää 100-2100 euron limiittilainoja raha-asiansa hyvin hoitaneille henkilöille. Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias ja asua vakituisesti Suomessa. Lainahakemuksia otetaan vastaan ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä. Rahat maksetaan asiakkaan tilille heti lainahakemuksen käsittelyn päätyttyä asiakaspalvelun aukioloaikoina. Maksu siirtyy asiakkaan tilille pian hakemuksen hyväksymisen jälkeen. Asiakkaalla voi olla vain yksi luotto kerrallaan.

Miten haen OK Moneyn lainaa?

Uusien lainaajien tulee hakea vainaa verkkohakemuksella ja tunnistautua verkkopankkitunnuksilla henkilöllisyyden varmentamiseksi. Asiakkaalle toimitetulla PIN-koodilla seuraavia lainoja voi hakea kätevästi joko tekstiviestillä lähettämällä viesti OK LAINA-AIKA SUMMA PIN numeroon 16450 (1,90€/viesti) tai verkossa.

OK Limiitti on limiittilaina joka tarkoittaa että lainan hakija voi hakea suuremman lainan, josta nostaa vain tarvitsemansa summat kerrallaan. Lainan voi maksaa takaisin 1-3 erässä 14, 30 tai 90 vuorokauden takaisinmaksuajalla. Laina maksetaan takaisin asiakkaan antamaan kotiosoitteeseen tai sähköpostiosoitteeseen toimitetulla laskulla. Eräpäivää on mahdollista siirtää 14 vuorokaudella eteenpäin maksua vastaan.

Lainan kulut ja muut tiedot

Lainakulut koostuvat lainasummasta, kiinteästä korosta sekä toimitus- ja käsittelykuluista. Kokonaiskustannukset riippuvat valitusta lainasummasta, takaisinmaksuajasta ja erien lukumäärästä. Maksuohjelman muuttamisesta peritään 10 euron maksu, minkä lisäksi pidennetylle laina-ajalle lasketaan luottokorko. Viivästyneistä maksuista peritään korkolain mukaista viivästyskorkoa.

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.