Omalaina.fi – kilpailuta kulutusluotto

1
Omalaina.fi – kilpailuta kulutusluotto
8.5 Yhteispisteet
 • Aina edullisin kulutusluotto
 • Varmin tapa saada laina hyväksyttyä
 • Lainan saa nopeiten kilpailuttamalla
 • Turvallinen ja luotettava teknologia

Omalaina.fi on 100% suomalainen palvelu jonka kautta voi saada lainaa netissä ilman vakuuksia joustavilla takaisinmaksuehdolla. Omalaina etsii sinulle sopivimman lainan yli kymmenen pankin ja rahoitusyhtiön joukosta. Lainahakemuksen täyttämällä asiakas ei vielä sitoudu mihinkään, vaan saa tutustua lainatarjoukseen rauhassa ja hyväksyä sen mikäli lainan ehdot ovat itselle sopivimmat.

Omalaina on luotettavuutensa ja turvallisuutensa ansiosta erittäin suosittu palvelu – jopa miltei 99% Omalainan asiakkaista suosittelisi palvelua muille. Omalainan kautta voi hakea kulutusluottoa, pikalainaa tai muuta lainaa netissä. Omalaina ehdottaa asiakkailleen juuri sillä hetkellä edullisinta vaihtoehtoa asiakkaan toivoman maksuajan rajoissa.

Paljonko lainaa Omalainan kautta voi saada?

Asiakkaat jotka etsivät lainaa netissä, voivat saada Omalainan kautta aina 100 eurosta 3000 euroon saakka. Suuremmat kulutusluotot aina 50 000 euroon saakka ovat myös mahdollisia, mutta Omalaina suosittelee yhteishakijan lisäämistä yli 10 000 euron lainahakemuksiin. Näihin suurempiin lainoihin voi saada maksuaikaa yhdestä kymmeneen vuotta. Kaikki Omalainan kautta saatavat lainat ovat vakuudettomia – asiakkaan ei siis tarvitse kiinnittää mitään omaisuutta lainan vakuudeksi. Myöskään takaajia ei Omalainan kautta haettuihin lainoihin tarvita. Omalainan kautta luottoa etsivät asiakkaat pystyvät yleensä säästämään huomattavia summia sillä Omalaina ehdottaa asiakkaalleen edullisinta lainaa, joka tarkoittaa että asiakas pystyy säästämään lainan koroissa. Omalainan kautta luoton hakeminen on turvallinen prosessi – heillä on jo yli 300 000 tyytyväistä asiakasta.

Miten lainaa haetaan netissä?

Lainahakemus täytetään Omalainan verkkosivuilla ja lainan hakuprosessi on kaikille asiakkaille maksuton. Hakemuksen täyttöä varten kannattaa varautua tunnistautumaan palveluun verkkopankkitunnuksilla. Hakemus sisältää kysymyksiä henkilö- sekä yhteystietoihisi liittyen. Lisäksi asiakkaalta kysytään sen hetkisestä työllisyystilanteesta muutamia tarkentavia kysymyksiä.

Omalainan verkkosivuille saapuessaan luottoa hakeva asiakas valitsee ensin valikosta lainasumman ja laina-ajan. Tämä laskee näkyviin arvion takaisinmaksun kuukausierän sekä kulujen ja korkojen osuuden. Seuraavaksi asiakas täyttää henkilötieto –sekä osoitetieto-osat kaavakkeesta. Seuraavaksi hakemukseen täytetään muutama kysymys koulutuksesta ja työsuhteesta, ammatista ja tuloista. Lopuksi hakemukseen vastataan muutama kysymys jo olemassa olevista veloista. Viimeisenä hakemukseen jätetään omat pankkitiedot ennen lainahakemuksen hyväksymistä. Mikäli asiakas lisää yhteishakijan mukaan, tämä parantaa hakijan mahdollisuuksia saada lainaa matalalla korolla. Parhaimmillaan rahat saa tililleen jo saman päivän aikana.

Lainaa netissä – mitä Omalaina maksaa

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76% siinä tapauksessa että asiakas on ottanut esimerkiksi 10 000 euron lainan. Tässä esimerkkitapauksessa takaisinmaksuaika on sovittu 5 vuoden pituiseksi. Tilinhoitomaksu on 5 euroa, avausmaksu 149 euroa ja esimerkkikorko 9,5 euroa. Käytännössä tämä tarkoittaa siis että takaisin maksettava summa on 13 050 euroa. Kuukausieräksi määräytyy tällöin 217,50 euroa per kuukausi. Tarjottava todellinen vuosikorko saattaa vaihdella 4,19% ja 50,5% välillä. Tarjottava laina-aika taas sijoittuu 1 – 10 vuoden välille. Lainaa on mahdollista saada 100€ – 50 000€.

Turvallisuus

Omalaina.fi käyttää SSL –suojausta luotonantajien kanssa, joka tarkoittaa että hakemukset voidaan myös käsitellä reaaliajassa. Lain mukaan rahoja ei voida tilittää yöaikaan joten yöllä vahvistetut lainat maksetaan heti seuraavana aamuna. Omalaina kilpailuttaa kaikki lainahakemukset ja näyttää asiakkaalleen edullisimman tarjouksen siltä luoton antajalta joka on hyväksynyt asiakkaan hakemuksen.

Omalaina asiakaspalvelu

Omalainan asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä sähköpostitse jonka voi lähettää osoitteeseen asiakaspalvelu@Omalaina.fi. Asiakas voi myös kirjautua OmaTilin kautta omiin tietoihinsa, tarkistaa lainapäätöksiään tai muokata lainahakemustaan. Omalaina toimii LVS Brokers OY:n alaisuudessa ja yrityksen postiosoite on PL 644, 00101 Helsinki. Käyntiosoite taas on Jaakonkatu 3 B 7.krs, 00100 Helsinki. Kannattaa huomioida että toimipisteessä ei ole asiakaspalvelua.

8.5 Yhteispisteet
Aina edullisin kulutusluotto

Omalaina lähettää automaattisesti lainahakemuksesi useaan eri luottoyhtiöön. Näin saat valmiita lainatarjouksia, joista vain hyväksyt parhaan. Yksinkertaista ja niin kätevää.

Hyvää
 • Aina edullisin kulutusluotto
 • Varmin tapa saada laina hyväksyttyä
 • Lainan saa nopeiten kilpailuttamalla
 • Turvallinen ja luotettava teknologia
Heikkoa
 • Ei varsinainen lainanmyöntäjä
 • Pitkä hakemuslomake
User Rating: Be the first one!

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

   Jätä kommentti

   This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.