Orkia -laina

Sample content

Orkia -laina on ilman takaajia myönnettävä pikalaina, jota voi hakea viikon jokaisena päivänä tekstiviestillä tai nettilomakkeella. Lainahakemuksia otetaan vastaan vuorokauden ympäri. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen laina maksetaan tilille nopeasti.

 Kuinka paljon Orkia -lainaa voi saada?

Orkia lainalla voi kattaa sekä pienet että vähän suuremmatkin menot. Pienin myönnettävä laina on 20 €, suurin 1000 €. Ensimmäisen lainan suuruus riippuu hakijan iästä. 18-21-vuotiaan uuden hakijan ensimmäinen lainasumma voi olla 50 € ja yli 22-vuotiaiden uusien asiakkaiden ensimmäinen laina 100 €. Alle 20-vuotias voi saada lainaa enintään 200 € ja alle 23-vuotias 400 €.

 Lainan haku, kulut, ja maksuaika

Lainakulut riippuvat valitusta maksuajasta ja lainasummasta. Kulut voi tarkistaa kätevästi Orkian kotisivuilta löytyvällä lainalaskurilla. Maksuajaksi voi valita 14, 30 tai 90 päivää ja kotisivujen kautta takaisinmaksuun voi hakea viikon lisäaikaa.

Lainan hakemiseen tarvitaan henkilökohtaiset pankkitunnukset ja matkapuhelinnumero. Hakeminen onnistuu sekä tekstiviestillä että verkkohakemuksella. Hakemuksia voi lähettää 24h/vrk, mutta myönnettyjä lainoja maksetaan tilille vain klo 07.-23.00 välillä.

 Kenelle Orkia -laina on tarkoitettu?

Orkia -lainaa voi saada ilman takaajia tai vakuuksia ja sitä voi hakea jokainen 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla ei ole luottohäiriömerkintää. Lainanhakijalla on oltava pankkitili ja käytössään matkapuhelin.

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.