Ostosraha – suomalaista rahoitusta suomalaisiin elämäntilanteisiin

2
Ostosraha – suomalaista rahoitusta suomalaisiin elämäntilanteisiin
9 Yhteispisteet
 • Isot lainasummat 10 000€ asti
 • Erittäin nopea hakemuksen käsittely
 • Turvallinen ja pitkään toiminut
 • Maltillisesti hinnoiteltu

Ostosraha on yksityislaina jota saa käyttöön niin nopean ja pienemmän lainan tarpeen iskiessä tai pidempään harkittujen, isompien hankintojen kohdalla. Ostosraha kulutusluottoa voi hakea ilman vakuuksia niinkin pitkällä maksuajalla kuin 72 kuukautta. Pitkä maksuaika auttaa asiakkaita pitämään kuukausittaiset maksuerät pienempinä kuin lyhyempien maksuaikojen lainasopimusten kohdalla.

Mihin Ostosrahaa haetaan

Tämän tyyppisiä lainoja haetaan usein kattamaan isompia ostoksia kuten kotiin hankittavaa sohvaa, pöytäryhmää tai esimerkiksi terassikalusteita. Toisinaan lainalla maksetaan vuokratakuita, mikäli yllättävä muutto on edessä. Lainoja käytetään myös ulkomaanmatkojen kustantamiseen. Kulutusluottoja myöntävät yritykset odottavatkin tulevia aikoja positiivisin mielin sillä ensi kertaa vuosiin suomalaisen kuluttajan usko yleisen talouden tilanteen sekä henkilökohtaisen talouden kehittymiseen ovat korkealla. Ostosraha on yksi niistä rahoituspalveluiden tarjoajista jotka tarjoavat lainojaan myös lomamatkojen ja kalliimpien ostopäätösten kohdalla.

Miten haen Ostosrahan lainaa?

Ostosraha –lainaa voi hakea täyttämällä kaavakkeen netissä Ostosrahan verkkosivuilla. Lainan saajalle annetaan myös tunnukset joita käyttämällä pääsee hoitamaan asioitaan verkossa oman profiilin kautta. Lainan haku on nopea ja helppo prosessi. Kaavakkeeseen täytetään omat tiedot ja vastataan muutamiin kysymyksiin. Lainahakemuksessa kysytään muun muassa sen hetkisestä työllisyystilanteesta.

Ensimmäisellä käyttökerralla asiakkaan tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksilla, jolloin hän saa käyttöönsä henkilökohtaisen PIN-koodin. PIN-koodi toimii myöhemmin asiakkaan henkilökohtaisena tunnisteena, jolla lainaa voi hakea suoraan. Hakemiseen tarvitaan myös julkinen matkapuhelinnumero.

Kenelle Ostosraha on tarkoitettu

Ostosraha –laina on tarkoitettu 20 – 75 vuotiaille Suomen kansalaisuuden omaaville henkilöille. Henkilökohtaisen lainan hakijan tulee olla yksityishenkilö joka täyttää luottokelpoisuusmääritelmän mukaiset vaatimukset. Yrityslainaa tarvitseville on olemassa toinen palvelu nimeltä Yritysluotto, jota voi hakea osoitteessa yritysluotto.fi. Lainapäätös vaatii myös henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Lainan hakijan, jolla ei ole näitä tunnistautumismenetelmiä, tulee ottaa yhteyttä pankkiinsa sillä ilman luotettavaa tunnistautumista lainahakemusta ei voida käsitellä. Hakijalla tulee olla suomalainen postiosoite, matkapuhelinnumero sekä hyvät luottotiedot. Laina on henkilökohtainen joten sitä ei voi hakea toiselle henkilölle, kuten perheen jäsenelle tai tuttavalle.

Ne lainan hakijat joilla on jo Ostosraha kulutusluotto voivat myös saada toisen lainan sillä ehdolla että asiakas on hoitanut siihen asti lainan takaisinmaksuja täsmällisesti. Asiakkaan tulee olla maksanut vähintään kuusi lainan lyhennyserää tai sitten 30% lainan pääomasta. Näiden ehtojen täyttyessä asiakas voi tehdä lainaansa korotushakemuksen helposti netin OPR-Online kaavakkeen täyttämällä.

Lainatuotteet

Ostosraha kulutusluotto on yksityislaina jonka lainasumma on 400 – 10 000 euroa. Suurimpia lainasummia myönnetään vain vanhoille asiakkaille jotka ovat hoitaneet lainojaan hyvin. Uudet asiakkaat voivat saada lainaa 400€ – 5000€. Jopa kymmenen tuhannen laina on mahdollista saada ilman vakuuksia. Pankista hakemalla 10 000 euron laina vaatisi hyvin todennäköisesti vakuudet, kuten asunnon tai talon. On suositeltavaa että mikäli ei halua asettaa kiinteää omaisuuttaan vakuuksiksi, lainan tarpeen ollessa todellinen, kannattaa tutustua myös vakuudettomiin lainoihin ja niiden ehtoihin ennen päätöksen tekemistä. Lainan maksuajan voi sopia netin hakemuksen välityksellä vaivattomasti ja näppärästi. Takaisinmaksu tapahtuu 12 – 72 kuukauden sisällä. On hyvä koettaa maksaa laina pois niin nopeasti kuin mahdollista, jolloin lainan korkokulut pysyvät edullisempina. Tämä riippuu toki kunkin lainan hakijan henkilökohtaisesta taloudesta.

Lisää Ostosraha –yrityksestä

Ostosraha kuuluu OPR-Vakuus Oy –yhtiölle, joka on 2005 perustettu ja suomalaisille kulutusluottoja tarjoava yhtiö. Kulutusluottojen lisäksi yhtiö tarjoaa verkkomaksuratkaisuaan verkkokaupoille sekä tarjoaa lainoja yrityksille. Kuluttajille suunnattuja tuotteita on Ostosrahan lisäksi myös Everyday.fi joustoluotto sekä pikavippi.fi pikalaina. OPR-Vakuus Oy tarjoaa myös lainoja pienille ja keskisuurille yrityksille Yritysluotto.fi lainapalvelunsa kautta. OPR –Vakuus Oy sijaitsee Helsingissä.

Asiakaspalvelu

Ostosraha.fi asiakaspalveluun saa yhteyden niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin. Puhelinnumero on 020 741 2030. Arkisin asiakaspalvelusta vastataan klo 8 – 20. Asiakaspalvelun sähköpostiosoite taas on asiakaspalvelu@ostosraha.fi.

9 Yhteispisteet
Rahaa alle vartissa

Ostosraha myöntää 400-10 000 euron pikalainoja 1-72 kk takaisinmaksuajalla. Lainaa haetaan verkossa ja hakemuksen käsittely kestää keskimäärin vartin, jonka jälkeen rahat maksetaan asiakkaan tilille välittömästi.

Hyvää
 • Isot lainasummat 10 000€ asti
 • Erittäin nopea hakemuksen käsittely
 • Turvallinen ja pitkään toiminut
 • Maltillisesti hinnoiteltu
Heikkoa
 • Ei suuria kulutusluottoja
 • Matkapuhelinnumero omissa nimissä vaaditaan
User Rating: 4 (1 votes)

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

   Jätä kommentti

   This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.