Pikavippi.fi lainaa 100 – 10 000€ yli 18v

Pikavippi.fi – yksi Suomen vanhimmista ja luotetuimmista

Pikavippi.fi on yksi Suomen vanhimmista ja luotetuimmista pikavippiyrityksistä. Lainaa saa joustavasti ilman vakuuksia ja takaajia pienemmän tai isomman summan lyhyellä tai vähän pidemmällä takaisinmaksuajalla yhdessä tai useammassa erässä. Lainapäätös annetaan nopeasti ja rahat siirretään välittömästi lainapalvelun aukioloaikoina klo 8-22. Rahat näkyvät asiakkaan tilillä pankkiyhteydestä riippuen joko välittömästi tai 1-2 pankkipäivän kuluttua.

Miten haen Pikavippiä?

Hakijan tulee olla yli 18-vuotias maksukykyinen henkilö. Verkkohakemuksessa ei tarvita henkilökohtaista matkapuhelinnumeroa. Hakijoiden henkilötiedot ja luottokelpoisuus tarkistetaan ennen luoton myöntämistä.

Hakijan tulee rekisteröityä palvelun käyttäjäksi verkossa, jolloin hänen henkilöllisyytensä varmennetaan verkkopankkitunnuksilla ja hänelle myönnetään henkilökohtainen PIN-koodi. PIN-koodilla lainaa voi hakea joko verkossa tai lähettämällä tekstiviesti LAINASUMMA PIN-KOODI numeroon 173 555 (1,50 €/viesti). Verkkohakemuksen yhteydessä ei tarvitse lähettää tekstiviestejä, joten lainaa voi hakea, vaikka asiakkaalla olisi käytössään prepaid-matkapuhelinliittymä.

Pikavippiä voi saada 100-300 euroa ja suurempia kulutusluottoja 400-10 000 euroa. Kulutusluottoja myönnetään vain yli 21-vuotiaille asiakkaille. Takaisinmaksuajaksi voi valita maksimissaan 184 vuorokautta ja suurempiin lainoihin 72 kuukautta. Laina maksetaan takaisin laskulla, joka lähetetään asiakkaan antamaan koti- tai sähköpostiosoitteeseen.

Lainan kulut ja muut tiedot

Luoton kokonaissumma koostuu lainasummasta, korosta ja toimitus- ja käsittelykuluista. Kuluihin voi vaikuttaa valitulla  lainasummalla ja takaisinmaksuajalla, joiden vaikutusta lopullisiin kuluihin voi kätevästi vertailla luotontarjoajan sivuilla olevalla lainalaskurilla. Mikäli lainanhakija maksaa 14 päivän lainan kokonaisuudessaan 7 päivän kuluessa, hänellä on oikeus Nopean maksajan alennukseen. Erääntyneistä maksuista peritään korkolain mukaista viivästyskorkoa.

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.