Pikavippi ilman puhelinta – mistä haen?

Vaihtoehto puhelimitse saatavalle pikavipille

Jos pikavippiä harkitsevalla ei ole puhelinta käytössä, kannattaa siinä tapauksessa vierailla netin lukuisilla pikavippejä tarjoavien rahoitusyritysten sivuilla. Näillä yrityksillä on sivuillaan paitsi tietoa itse pikavipistä niin myös vipin hakemiskaavake, jonka täyttäminen netissä on helppoa ja nopeaa. Muutamalla klikkauksella vippihakemus lähtee matkaan, ja sitten tarvitsee vain hetki odotella. Koska puhelinta ei ole käytettävissä, saapuu päätös pikavipistä sitä hakeneen sähköpostiin.

Verkossa haettava pikivippi tuleekin usein myös kännykällä haettua halvemmaksi, sillä silloin jäävät pois kalliit tekstiviestikulut, joita syntyy usean tekstiviestin lähettämisestä. Pikavipin hakemista ja käyttämistä kannattaa harkita tarkoin. Rahoitusyrityksillä on nettisivuillaan lainalaskureita, joiden avulla pystyy laskemaan esimerkiksi vipin koron ja sitä kautta suunnittelemaan omaa talouttaan vipin takaisinmaksun merkeissä.

Esimerkkejä ilman puhelinta pikavippiä myöntävistä rahoitusyrityksistä

Rahahana Pikalaina on yritys, jolla pikavipin hakeminen onnistuu sekä puhelimitse että netin kautta sähköisellä hakulomakkeella. Lainattava summa on asiakkaille 50 – 250 euroa. Palvelu toimii yhteistyössä pankkien TUPAS -järjestelmien kanssa, joten pikavippiä hakevalla on oltava tili jossakin tunnetussa pankissa. Nettihakemuksen lähettämisen jälkeen tarvittavat asiakirjat toimitetaan vipin ottajalle joko postitse tai sähköpostitse.

Muita vipin myöntämisen ehtoja ovat puhdas luottohistoria eli maksuhäiriömerkintää ei saa löytyä, annettujen tietojen oikeellisuus ja hakijan täysi-ikäisyys.

Vippikeskus on lainapalvelu täysi-ikäisille Suomen kansalaisille. Lainasummat ovat suuruudeltaan 50 – 500 euroa ja lainojen takaisinmaksuaika on 14 tai 30 päivää. Uusilla asiakkailla ensimmäinen lainakin voi olla jo 200 euroa. Puhelimettomat voivat tunnistautua palveluun verkkopankkitunnuksillaan ja hakea sitten pikavippiä sähköisellä hakemuksella, jota on helppo käyttää. Vippikeskuksen palvelut löytyvät osoitteesta www.vippikeskus.fi.

Pikavippi.fi on Suomen vanhimpia pienlainan tarjoajia, joka on kuuluisa matalista koroistaan. Pikavippi.fi on turvallinen ja laadukas täysin suomalainen rahoituspalvelu, jonka kautta pienlainan hakeminen onnistuu helposti ilmaisella verkkohakemuksella. Myönnetyt pikavipit ovat kooltaan 50 – 300 euroa ja kulutusluotot 400 – 2500 euroa. Maksuajat vaihtelevat pikavipeissä 14 päivän ja kuuden kuukauden välillä. Kulutusluotoissa maksuaikaa on puolestaan jopa 2 vuotta.

Ok Money on suomalainen pikavippitarjoaja, joka myöntää lainaa täysi-ikäisille, luottokelpoisille ja hyvin raha-asioitaan hoitaneille henkilöille. Mitään vakuuksia tai takaajia ei tarvita. Myönnetyt pikavipit ovat kooltaan 50 – 1000 euroa ja takaisinmaksuaikaa on 14 – 90 päivää. Lainanhaku tapahtuu maksuttomalla verkkolomakkeella ja on suojattu salatulla yhteydellä, joten pikavipin hakeminen on turvallista. Tietenkin pikavipin hakeminen myös puhelimitse onnistuu.

Risicum on vanha ja luotettava rahoitusyhtiö, jonka kautta on mahdollista saada pikavippiä 50 – 1000 euroa. Pikavippiä haetaan verkkohakemuksella, joka on maksuton ja johon kirjaudutaan omilla verkkopankkitunnuksilla. Tämä tekee palvelusta turvallisen käyttää. Lasku lainan takaisinmaksamista varten lähetetään hakijan sähköpostiin huomaamattomasti ja vaivattomasti. Maksuaikaa on mahdollista saada 14, 30 tai 90 vuorokautta.

 • Risicumin palvelujen käyttäjäksi pääsee osoitteessa www.risicum.fi.

Vertailu kannattaa

Koska markkinoilla on niin paljon erilaisia rahoitusyrityksiä, on niiden hinta- ja laatutasoissa myös eroja. Siksi pieni taustatyöskentely ennen vipin hakemista on paikallaan. Edullisinta pikavippiä voi etsiä helposti esimerkiksi suositulta pikavippien vertailusivustolta: www.pikalainahaku.fi:n vippivertailu.

Tags:

3 Comments
 1. Reply
  Janne 27.7.2011 at 13.54

  Suoraan puhelimellahan näitä ei taida enää saadakaan, vaan vaaditaan erillinen tunnistautuminen ensin puhelimelle, vaikos?

 2. Reply
  Tero 22.11.2011 at 17.57

  Joo, ei taida saada puhelimella ennen kuin tunnistautuu jonkun lainapalvelun tunnistautumispalvelussa.

  Sen jälkeen saa hakea lainaa puhelimella niin paljon kun haluaa ja lainaa annetaan.

 3. Reply
  Santtu 21.6.2017 at 15.19

  Kun käytin palkkapäivälainoja, koska tarvitsin maksamaan hammaslääkäriin. Se on nopea ja helppo tapa pienille budjettiongelmille.

  Jätä kommentti

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.