Pikavippikone.fi – Vipit 6000€ asti yli 18vuotiaille

Vaivatonta lainaa joustavasti

Pikavippikone myöntää pikavippejä täysi-ikäisille hakijoille 14 vuorokauden tai pidemmällä takaisinmaksuajalla ilman takaajia tai vakuuksia. Lainahakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja lainan saa asiakaspalvelun aukioloaikoina tilille parhaimmillaan muutamassa minuutissa. Yöaikaan saapuneet hakemukset käsitellään ja rahat maksetaan asiakkaan tilille seuraavana aamuna.

Miten haen Pikavippikoneen lainaa?

Pikavippikone myöntää lainoja täysi-ikäisille hakijoille, joilla on vakituinen osoite Suomessa eikä maksuhäiriömerkintöjä. Ensimmäisellä kerralla lainaa tulee hakea verkossa, jolloin asiakkaan henkilöllisyys varmennetaan verkkopankkitunnuksilla ja hänelle myönnetään henkilökohtainen PIN-koodi, jonka käyttäjä saa itse valita. Seuraavilla kerroilla asiakas tunnistetaan PIN-koodin avulla ja uutta lainaa voi hakea sitä käyttämällä joko verkossa tai tekstiviestillä. Tekstiviestillä lainaa haetaan lähettämällä viesti lähettämällä TL aika summa pin numeroon 16350.

Asiakkailla voi olla vain yksi pikavippikoneen laina kerrallaan ja edellisen lainan takaisinmaksun on pitänyt kirjautua luotonantajan järjestelmään ennen uuden lainan hakemista. Myönnetyt lainat maksetaan takaisin asiakkaalle lähetetyllä laskulla.

Lainan kulut ja muut tiedot

Verkkohakemusta käytettäessä asiakas näkee lainan kokonaiskulut lainan hakemisen yhteydessä lainalaskurista. Kokonaiskulut kattavat lainasumman, korkokulut sekä käsittely- ja toimituskulut, jotka riippuvat haetusta lainasummasta ja valitusta takaisinmaksuajasta. Maksamattomista maksuista peritään viivästyskorkoa korkolain mukaan.

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.