Prepaid luottokortti sopii kaikille

Mikä ihmeen Prepaid -luottokortti?

Tässä vaiheessa moni varmastikin ihmettelee, että mikä ihmeen luottokortti voi sopia myös maksuhäiriöisille. Creditup -niminen yritys tarjoaa rahoitusmarkkinoille tulokkaan, joka on laadukasta Prepaid-Mastercard palvelua. MasterCardhan on luottokortti, jota voitaneen hyvällä syyllä luonnehtia maailman tunnetuimmaksi luottokortiksi, jolla voi maksaa suurin piirtein 25 miljoonassa eri paikassa.
Tällä Prepaid – Mastercardilla voi myös käyttää vuokrauspalveluja, kuten esimerkiksi vuokrata auton. Myös kaikenlaiset rahan käteisnostot onnistuvat.

Prepaid -luottokortin salaisuus on siinä, että kortin haltija voi ladata kortilleen haluaman suuruisen summan rahaa, joka on sitten välittömästi käytettävissä. Kortin käyttäminen on näin helppoa. Se on lisäksi turvallista, sillä rahansiirrot suoritetaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla verkkopankissa, omalla Electron -kortilla tai henkilökohtaisesti pankin tiskillä asioimalla.

Mistä Prepaid -luottokortin sitten saa?

Kortin tilaaminen on helppoa. Internetin sivuilla osoitteessa www.creditup.eu on hakemus, jonka täyttämällä ja netin kautta lähettämällä asia etenee hakemuksen käsittelyyn ja sitä kautta korttipäätökseen. Fyysinen kortti toimitetaan hakijan kotiosoitteeseen kymmenen päivän sisällä tilauksesta.

Joitakin ehtoja Prepaid -luottokortin saamisellakin kuitenkin on. Henkilötiedot täytyy saada varmennettua ennen kortin lähettämistä. Tämä tapahtuu esimerkiksi verkkopankkitunnusten avulla. Lisäksi kortin hakijan on luettava kortin saamiseen liittyvät ehdot ja hyväksyä ne.
Prepaid -luottokortti on loistohankinta, jonka kanssa ostoksilla oleminen saa pienen vivahteen luksusta!

Lisätietoja & linkit

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.