Rahahana.fi lainaa yli 18v 50 – 250€ vipit

Nopea ja luotettava

Rahahana myöntää pieniä lyhytaikaisia lainoja yli 18-vuotiaille henkilöille, jotka asuvat vakituisesti Suomessa ja ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Hakemuksia voi lähettää vuorokauden ympäri, mutta luottoja maksetaan asiakkaiden tilille ainoastaan asiakaspalvelun aukioloaikoina. Rahat siirtyvät asiakkaan tilille muutamassa minuutissa lainapäätöksen antamisesta. Vakuuksia tai takaajia ei lainan saamiseksi tarvita: moitteeton raha-asioiden hoitohistoria riittää.

Miten haen Rahahanan lainaa?

Uudet asiakkaat voivat hakea lainaa ainoastaan verkkohakemuksella. Asiakkaan henkilöllisyys tarkistetaan verkkopankkitunnuksilla ja hänelle myönnetään henkilökohtainen PIN-koodi, jolla luottoa voi seuraavilla keroilla hakea kätevästi myös tekstiviestillä lähettämällä viesti lainasumma (esim. 100) numeroon 16282 (1,90 €/viesti) tai soittamalla.

Lainasumman on porrastettu niin, että uudet asiakkaat voivat saada lainaa 100 euroa ja vanhat asiakkaat 250 euroa. Laina maksetaan kotiin toimitettavalla laskulla, joka lähetetään tilausta seuraavana päivänä, tai sähköpostilla. Lainalle voi hakea lisää maksuaikaa 8 vuorokauden erissä.

Lainan kulut ja muut tiedot

Lainasumman, toimitus- ja käsittelykulujen ja koron lisäksi asiakkaalta peritään tekstiviestikulut, jotka ovat 1,90 euroa viestiltä. Summa veloitetaan puhelinlaskun yhteydessä. Maksamattomista maksuista peritään korkolain mukaista viivästyskorkoa.

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.