Rahalaitos.fi

0
Rahalaitos.fi

Kotimainen Rahalaitos.fi on vuonna 2001 perustettu puolueeton laina-, luotto- ja rahoitus-alan palveluita tarjoava yritys. Rahalaitos.fi panostaa asiakaspalvelun lisäksi korkeaan tietoturvaan ja toimii ainoastaan valvottujen ja luotettavien kumppanien kanssa. Rahalaitos.fi palvelut ovat käyttäjille ilmaisia.

Lainan hakeminen Rahalaitos.fi:n kautta

Lainaa haettaessa Rahalaitos.fi palvelee asiakkaitaan etsimällä markkinoiden lainatarjonnasta juuri kullekin käyttäjälle ja kuhunkin tarpeeseen parhaan lainan. Lainan suuruudella ei ole merkitystä, Rahalaitos.fi auttaa sekä pienessä että suuremmassa lainatarpeessa, ja lainapäätökset tehdään niin nopeasti, että rahat voivat olla hakijan tilillä jo parissa päivässä.

Lainatarjouksen voi hakea sähköisellä lainahakemuksella, minkä jälkeen Rahalaitos.fi etsii monien kumppaniensa joukosta asiakkaan tarpeisiin sopivimman lainantarjoajan, joka tekee asiakkaalle tarjouksen. Lainaprosessi kestää muutaman päivän. Rahalaitos.fi:n välittämissä lainoissa ei ole kyse pikavipeistä tai SMS-lainoista.

Rahalaitos.fi välittää myös säästämisen ja sijoittamisen palveluita

Rahalaitos.fi auttaa myös säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvissä tarpeissa tarjoamalla sekä kasvotusten että puhelimitse tapahtuvaa asiakaspalvelua, jossa kartoitetaan asiakkaan tilanne sopivan säästöratkaisun löytämiseksi, oli sitten kyse eläkesäästämisestä tai jostain lyhyemmän aikavälin projektista. Varsinaista neuvontaa tai myyntiä säästämisen tuotteilla Rahalaitos.fi ei itse anna, mutta sen sijaan se toimii ilmaisena välittäjänä asiakkaan ja palveluja tuottavien tahojen välillä. Vaikka asiakkaalla olisi jo säästötili pankissa, kannattaa aina kysellä myös muista vaihtoehdoista. Yhteydenottopyynnön voi jättää sähköisellä lomakkeella Rahalaitos.fi verkkosivuilla. Myös sijoittaja voi löytää itselleen sopivan ratkaisun Rahalaitos.fi:n kautta, oli sitten kyse varainhoitopalveluista, sijoitusrahastoista, yrittäjän vakuutuksista tai erilaisista räätälöidyistä palveluista.

Rahalaitos.fi

Yhteystiedot

Puh. 09-2311 3670

E-mail: asiakaspalvelu@rahalaitos.fi

Osoite: Rahalaitos.fi/Eone Oy, Kalevantie 7 C, 33100 Tampere

 

User Rating: Be the first one!

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.