Rahalaitos.fi vertailee lainat puolestasi netissä

-1
Rahalaitos.fi vertailee lainat puolestasi netissä
6.5 Yhteispisteet
 • Yhdellä hakemuksella monta tarjousta
 • Kilpailuttamalla edullisempi laina
 • Summat jopa 50 000€ asti

Rahalaitos.fi on suomalaisia lainanhakijoita palveleva lainapalvelu netissä. Rahalaitos vertailee erilaisia lainavaihtoehtoja asiakkaan puolesta lainahakemuksen pohjalta ja valitsee niistä sopivimmat vaihtoehdot. Lainoja voi vertailla reaaliajassa. Kun asiakas on löytänyt itselleen sopivimman lainan, voi varat nostaa tilille välittömästi. Rahalaitos ei pyydä vakuuksia tai takaajia.

Kuinka paljon Rahalaitokselta voi saada lainaa

Rahalaitos –laina voi olla pienimmillään 500 euroa ja suurimmillaan jopa 50 000 euroa. Lainapalvelun verkkosivuilta löytyy yksinkertainen kaavake jonka täyttämällä asiakas voi valita tarvitsemansa lainasumman. Asiakas voi myös päättää lainan takaisinmaksuajan pituudesta itse. Pisimmillään laina-ajan voi sopia 12 vuoden pituiseksi.

Kuka voi hakea Rahalaitokselta lainaa?

Rahalaitokselta voi hakea lainaa kunhan täyttää muutamat ennalta määritellyt kriteerit. Ensinnäkin lainaa hakeakseen asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias. Lisäksi hakijan vuositulojen tulee olla vähintään 7 200 euroa. Tuloiksi lasketaan esimerkiksi palkkatulot tai eläke. Lainaa hakevalla asiakkaalla ei myöskään tule olla julkisia maksuhäiriöitä, joten asiakkaan tulee olla hoitanut raha-asiansa huolellisesti. Lainaa saadakseen asiakkaan ei tarvitse antaa vakuuksia.

Miten Rahalaitos.fi –lainaa haetaan

Rahalaitos lainahakemus

Lainahakemuksessa kysytään paljon tietoja, mutta hakemuksen jättäminen sujuu kohtuullisen nopeasti.

Rahalaitos kilpailuttaa lainahakemuksen asiakkaan puolesta. Mitä tämä sitten käytännössä tarkoittaa? Jättämällä vain yhden hakemuksen, asiakas saa useita lainatarjouksia eri lainayhtiöiltä ja pankeilta. Rahalaitos etsii järkevimmän näistä vaihtoehdoista asiakkaansa puolesta. Vertailussa ovat mukana ainakin Euroloan, Lainaamo, Ostosraha, Fellow Finance, Cashbuddy, Laina.fi sekä Credigo.

Kun lainatarjoukset ovat valmiit, asiakas voi kirjautua Oma-rahalaitos.fi –palveluun ja vertailla siellä saamiaan lainatarjouksia reaaliajassa. Tämä vaihe ei vielä sido asiakasta mihinkään. Lopulta mikäli jokin tarjouksista on itselle sopiva, asiakas voi hyväksyä tarjouksen. Tarvittaessa lainaneuvoja auttaa löytämään ja valikoimaan kullekin asiakkaalle parhaiten sopivan lainan. Kaikki tämä on täysin maksutonta eikä korkoja tai kuluja kerry ennen kuin asiakas on nostanut rahaa käyttöönsä.

Rahalaitos.fi –sivustolla on verkkolomake johon täytetään toivottu lainan määrä sekä laina-aika. Lisäksi palvelun kautta voi yhdistellä vanhoja lainoja. Tämä on hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin jos asiakkaalla on useampi laina samaan aikaan, joiden ehdot ovat Rahalaitosta kalliimmat. Tällöin Rahalaitoksen laina kuittaa pois nämä muut lainat, jolloin hoidettavaksi jää ainoastaan yksi kuukausittainen maksuerä usean erän sijaan. Asiakas voi lainaa hakiessaan tarjota myös yhteishakijaa, jolloin tarjous on yleensä edullisempi. Tässä tapauksessa asiakas ruksaa yhteishakija –kohdan hakemuksessaan. Näiden tietojen lisäksi asiakkaan tulee vain täyttää henkilö- ja yhteystietonsa sekä muutama työsuhteeseen ja asumiseen liittyvä kysymys.

Mitä Rahalaitoksen laina maksaa

Koska lainatarjoukset vaihtelevat asiakkaan tarpeista ja tilanteesta riippuen, tämä laskelmaesimerkki ei aina pidä täysin paikkaansa vaan on suuntaa antava. Oletetaan että lainasumma on 10 000 euroa ja takaisinmaksuaika 5 vuotta, todellinen vuosikorko on 10,91%. Takaisinmaksettava summa on tässä tapauksessa 12 866 euroa. Kuukausieräksi tulee 214,4€ kuukaudessa.

Turvallisuus

Rahalaitos huolehtii asiakkaidensa turvallisuudesta. Lainahakemuksilla kerätyt tiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tämän lisäksi Rahalaitos suojaa verkkoyhteytensä SSL –salauksella, joka tarkoittaa että ulkopuoliset eivät voi päästä tietoihin käsiksi. Rahalaitoksella on ollut jo kymmeniätuhansia suomalaisia asiakkaita, jotka ovat onnistuneet löytämään edullisen lainan netistä palvelun avulla. AAA –luottoluokituksen lisäksi Rahalaitos.fi –palveluille on myönnetty avainlipputunnus.

Rahalaitos asiakaspalvelu

Rahalaitoksen asiakaspalvelu toimii sekä verkkosivuston kautta lähetettävän viestin kautta että puhelimitse sekä sähköpostin välityksellä. Asiakaspalveluun voi soittaa numeroon 09 2311 3670. Mikäli lähettää mieluummin sähköpostia asiakaspalveluun, viestit lähetetään osoitteeseen info@rahalaitos.fi. Asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin. Maanantaista torstaihin asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä kello 9.30 – 16.30 ja perjantaisin 9.30 – 15.00. Rahalaitoksen osoite on Kalevantie 7 C, 33100 Tampere.

6.5 Yhteispisteet
Hae lainaa useasta paikasta samalla kerralla

Rahalaitos.fi on lainanvälityspalvelu ja osa vuonna 2001 perustettua Eone Oy:tä. Perustamisestaan lähtien Eone on tuottanut palveluita sekä kuluttajille että yrityksille. Eone Oy on ansainnut arvostetun AAA -luottoluokituksen useana peräkkäisenä vuotena, jonka saa vain 3,6% kaikista Suomessa toimivista yrityksistä.

Hyvää
 • Yhdellä hakemuksella monta tarjousta
 • Kilpailuttamalla edullisempi laina
 • Summat jopa 50 000€ asti
Heikkoa
 • Ei ole varsinainen lainapalvelu
 • Ei kanta-asiakasetuja tai VIP-asiakkuutta
 • Vaivalloinen verrattuna suoraan hakemiseen
User Rating: Be the first one!

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

   Jätä kommentti

   This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.